ali se da sploh zrihtat?
S flasanjem se že nekaj let nisem ukvarjal. Tu je nekaj navodil za rootanje in flashanje. Za boljša pa malo poguglaj.
Seveda se da. Ti bo bizi zrihtal telefon u nulo
ali se da sploh zrihtat?
S flasanjem se že nekaj let nisem ukvarjal. Tu je nekaj navodil za rootanje in flashanje. Za boljša pa malo poguglaj.
Od strokovnjaka tvojega kova, ki se vsak dan ukvarja z rootanjem in flešanjem, bi človek pričakoval, da boš odpiralci postregel s step by step navodili, ki izvirajo iz tvojih izkušenj. Toda vidi se, da tvoja strokovnost ne seže dlje od podjebavanja in da v resnici nimaš pojma.Seveda se da. Ti bo bizi zrihtal telefon u nulo
Razen tega, da si nesposoben gobec, ki samo opleta z svojim neznanjem, si nepismen in še velik lažnivec.Od strokovnjaka tvojega kova, ki se vsak dan ukvarja z rootanjem in flešanjem, bi človek pričakoval, da boš odpiralci postregel s step by step navodili, ki izvirajo iz tvojih izkušenj. Toda vidi se, da tvoja strokovnost ne seže dlje od podjebavanja in da v resnici nimaš pojma.
sploh pa naj ne posluša takega nesposobnega gobcača, ker po tvojem postopku bi mu samo uničil telefon in pa garancijo, če jo sploh še ima.Potem pa bodi tiho, če že toliko časa nisi tega delal.
In pa nikoli, nikoli ni bilo potrebno rootanje za fleshanje uradnega roma. Se pravi pojma nimaš kaj govoriš. Za ta primer ga sploh ni potrebno.
Jaz če kakšne stvari ne vem sem raje tiho in se ne oglašam. Sploh pa ne dajem nasvetov v takih primerih, ko človek nima pojma in naj mu dajem navodila preko foruma, da bom potem jaz kriv, ko bo naredil še večjo štalo kot prej.
Ti pa bi človeku rad s svojimi nasveti uničil telefon in mogoče še garancijo zato, ker že ne vem koliko čas nisi tega delal.
Sam gobec te je. Povsod po celem forumu se bašeš nekaj zraven z svojimi bedastimi nasveti pa pojma nimaš.
Potem, ko pa dobiš pa nazaj, pa v jok in ne zna drugega ponavljat kot papiga. Ja res še enkrat, zapri že to svojo goflo in ne oglašaj se tam kjer ti ni mesto.Sam gobec, pomagal pa ne bi.
zaenkrat našla samo to : The security of your device has been improved.