Citat:
Uporabnik samotar pravi:
Se morem popravit. Nimam nobene možnosti več pošiljat na uradni servis, ker ko enkrat uradni servis zavrne tvoj gsm to vidiji vsi uradni samsungovi servisi po evropi.
lp
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Sem pomislil tudi na to ja, sem ga po 1 uri izklopil, ko sem videl da ne gre nikamor, pa ne napreduje nič hitreje.
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
Uporabnik samotar pravi:
Se morem popravit. Nimam nobene možnosti več pošiljat na uradni servis, ker ko enkrat uradni servis zavrne tvoj gsm to vidiji vsi uradni samsungovi servisi po evropi.
lp
Ni res, ker moj je bil na uradnem servisu zavrnjen pa so ga slaba 2 tedna po tem v UK še vedno garancijsko popravili in vsem ostalim, ki so jim pri nas prekinili garancijo na RAM 2, v tujini pa so jim telefon popravili pod garancijo
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Poznaš serviserja, pa te bo raje za 150 eur obral, namesto, da bi ti predlagal drug servis pod garancijo?!?!? ajajaj Povej mu, da naj kar majo plato za naslednjega, ti pa boš vzel telefon, oz. naj jo brezplačno vgradijo če čejo, ker neboš kril stroškov. Pregrobo?! Mislim da ne, ker bi ti moral povedat s prve kaj bo zate najmanjši strošek!
Seveda bi mi lahko svetoval, samo on ima malo drugačne iskušnje s tujino in je s tujino dosti delal. Preden sem nesel njemu v popravilo se bral na netu češ pošlji v tujino tam vse popravijo. Toda glejga zlomka nihče razen BVADER-ja ni napisal konkretnih podatkov oz. iskušenj. Na koncu pa sem sam prinesel gsm na popravilov njegov servis in se strinjal s tem stroškom. Ali to pomeni da sem jezen nanj. Ne ker me je dvakrat vprašal ali se strinjam z popravilom in ceno, ker drugače ne naroča materiala. Zato mi tudi niti pod razno nebo vrnil gsm. Seveda bom plačal, ker na koncu sem jaz rekel DA pod temi pogoji. Lahko je biti general po bitki, ko imaš vse informacije.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Poznaš serviserja, pa te bo raje za 150 eur obral, namesto, da bi ti predlagal drug servis pod garancijo?!?!? ajajaj Povej mu, da naj kar majo plato za naslednjega, ti pa boš vzel telefon, oz. naj jo brezplačno vgradijo če čejo, ker neboš kril stroškov. Pregrobo?! Mislim da ne, ker bi ti moral povedat s prve kaj bo zate najmanjši strošek!
Citat:
Uporabnik samotar pravi:
Seveda bi mi lahko svetoval, samo on ima malo drugačne iskušnje s tujino in je s tujino dosti delal. Preden sem nesel njemu v popravilo se bral na netu češ pošlji v tujino tam vse popravijo. Toda glejga zlomka nihče razen BVADER-ja ni napisal konkretnih podatkov oz. iskušenj. Na koncu pa sem sam prinesel gsm na popravilov njegov servis in se strinjal s tem stroškom. Ali to pomeni da sem jezen nanj. Ne ker me je dvakrat vprašal ali se strinjam z popravilom in ceno, ker drugače ne naroča materiala. Zato mi tudi niti pod razno nebo vrnil gsm. Seveda bom plačal, ker na koncu sem jaz rekel DA pod temi pogoji. Lahko je biti general po bitki, ko imaš vse informacije.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
BVADER tebi pa še enkrat hvala
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Kakšna ideja zakaj se mi go launcher EX skoz reloada?
Katera je kakšna dobra alternativa.
Citat:
Uporabnik samotar pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Seveda bi mi lahko svetoval, samo on ima malo drugačne iskušnje s tujino in je s tujino dosti delal. Preden sem nesel njemu v popravilo se bral na netu češ pošlji v tujino tam vse popravijo. Toda glejga zlomka nihče razen BVADER-ja ni napisal konkretnih podatkov oz. iskušenj. Na koncu pa sem sam prinesel gsm na popravilov njegov servis in se strinjal s tem stroškom. Ali to pomeni da sem jezen nanj. Ne ker me je dvakrat vprašal ali se strinjam z popravilom in ceno, ker drugače ne naroča materiala. Zato mi tudi niti pod razno nebo vrnil gsm. Seveda bom plačal, ker na koncu sem jaz rekel DA pod temi pogoji. Lahko je biti general po bitki, ko imaš vse informacije.
BVADER tebi pa še enkrat hvala
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Potem pa potrebuješ samo še program SMS backup+, ki ti avtomatsko backupira SMS-e in zgodovino klicev v googla.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Potem pa potrebuješ samo še program SMS backup+, ki ti avtomatsko backupira SMS-e in zgodovino klicev v googla.
In kje potem najdem te sms in klice v googlu?
A enostavno na drug gsm dam sms backup in bo sam poiskal sms v mojem google profilu. Vse mi je uspelo poiskat, razen backup app mi nekako ne uspe najti ikone za pošlji email. Aja delam na galaxy ace