Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Moj se je tud updejtu, samo napake z 1 zgrešenim klicem očitno ne znajo odpraviti.
Bo treba narest backup pa na tovarniške...
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Pozdravljeni,
lepo prosim za pomoč pri sledečih težavah:
- če sinhroniziram FB z imenikom mi ne sinhronizira slike in je ne prikaže, ko me kdo kliče. Morda kdo ve zakaj? Ali obstaja nato kje možnost, da se sam odločiš, če želi, da ti slike prikaže, ali ne? Malo sem v dilemi, grem nekam na sestanek, telefon sicer potihem na mizi, pa da ravno vidijo slike...
- naslednje zadeva me pa moti že od SGII in sicer meeting request. Kadar dobim iz Outlooka vabilo na sestanek v mailu ne telefonu ne vidim kdaj je, niti ga ne morem shraniti v koledar in preveriti, ali imam prost termin. To me res nervira še posebno, ker sem imel pred tem BlackBerry, kjer je to res wrhunsko delovalo.
Hvala za pomoč, Tommy [/quote
Pozdravljeni,
res nihče ne ve nič od zgoraj navedenega? V naprej hvala za pomoč.
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Vse skupaj sinhroniziraj z Google računom pa ne boš imel nobenega od teh problemov.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Če hočeš, da ti telefon avtomatsko sinhronizira kontakte na telefonu in Facebook slike, morajo biti kontakti enako poimenovani. Če imaš poimenovane drugače, boš moram vsak kontakt ročno povezat s Facebook računom posamezne osebe.
Druga opcija pa je ta, da ti kontakti na SIM motijo kontakte na telefonu pi sinhronizaciji. Vse kontakte mej na telefonu, formatiraj SIM kartico in jih potem nazaj skopiraj. Pri meni je to pomagalo. Očitno se določene informacije oz. podatki spremenijo in se ne znana kot istih kontaktov ampak kot različne, čeprav je ista oseba.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Original Samsungov FB app ne podpira synca slik. Snami si eno drugo verzija iz Playa.
EDIT: Za meeting request pa probi tole:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pdac.icsparser
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Original Samsungov FB app ne podpira synca slik. Snami si eno drugo verzija iz Playa.
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Vse skupaj sinhroniziraj z Google računom pa ne boš imel nobenega od teh problemov.
Imam sinhornizirano (koledar, ne kontaktov) vendar ne dela...
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Citat:
Imam sinhornizirano (koledar, ne kontaktov) vendar ne dela...
Sinhronizij še z Outlookovim koledarjem, pa boš imel meeting requeste tudi na telefonu.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Če maš mail nastavlen preko ActiveSynca (Microsoft Exchange) potem bi moglo delat, sicer pa možno, da ne,