Citat:
Uporabnik Shando pravi:
Tudi jaz sem GT-I9305 updejtal na 4.3. Telefon ni nič hitrejši ali počasnejši ampak baterijo sprazne nenormalno hitro. Prej je vzdržal skoraj 3 dni s kakšno uro pogovora, sedaj pa brez minute govorjenja ne vzdrži niti en dan. Slika pove vse
Očitno nisem edini http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=14526
Je imel še kdo tako izkušnjo
Se splača poizkusit tole: DOWNGRADE
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Si po posodobitvi telefona povrnil na tovarniške nastavitve ?
prvi link ki si dal od SamMobila je napaka ki je bila prisotna pri posodobitvi za S3 I9300 v začetku novembra 2013 glej datum objave na forumu Sammobil..
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Po vsaki večji nadgradnji je poraba baterije nekaj dni večja. Potem se pa stabilizira.
Potem bo pa čez par dni-polnenj poraba manjša.Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Na mojem S3 je bilo do sedaj res tako, tokrat, pri nadgradnji na 4.3 pa temu ni tako, takoj po nadgradnji je bila poraba praktično enaka kot prej.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Po vsaki večji nadgradnji je poraba baterije nekaj dni večja. Potem se pa stabilizira.
Valovanje vklopiš v zaklenjenem zaslonu-zaklepanje podrsaj(drugače ni možno)-učinek odklepanja.Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Kako se v tej novi verziji androida 4.3 naredi, da je na zaklenjenem zaslonu tisto valovanje vode?
In pa kako se naredi, da ko ti nekdo poslje SMS, da je vidna samo ikona od SMS-a in ne vsebina SMS-a? Ce odkljukam tam, ko pise "Predogled sporocila" pogem ga ni niti v vrstici stanja...
Ali to v tej verziji vec ne deluje?
Meni se poveže samo če imam BT vklopljen preden pridem v avto in ga prižgem-radio,če pa je radio že prižgan pa se sploh noče ali pa mu full dolgo traja.Citat:
Uporabnik pep pravi:
No, čudovito!
S prejšnjimi verzijami Androida na S3 mi je BT avtoinstalacija Parrot MK6000 še kolikor toliko delovala. Po par dneh se je nehalo parit ob zagonu avta, pa sem recimo restartal telefon in je bilo. Z Nokiami pred tem je delovalo brez težav tudi če telefona en mesec nisem restartal.
Zdaj s 4.3 pa je katastrofa - kar tako malo se priklopi na instalacijo, pa malo odklopi, pa ko ma cajt spet malo priklopi - to se dogaja takole na nekaj minut...
Ali je komu kaj znano, v čem bi lahko bil problem?
S prejšnjimi telefoni (Nokia N86, Nokia 6120 classic) nisem nikoli imel težav kar se tiče BT avtoinstalacije...
Ja, pa hard reset sem že naredil (vsakič ob posodobitvi Androida).
Valovanje vklopiš v zaklenjenem zaslonu-zaklepanje podrsaj(drugače ni možno)-učinek odklepanja.Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Kako se v tej novi verziji androida 4.3 naredi, da je na zaklenjenem zaslonu tisto valovanje vode?
In pa kako se naredi, da ko ti nekdo poslje SMS, da je vidna samo ikona od SMS-a in ne vsebina SMS-a? Ce odkljukam tam, ko pise "Predogled sporocila" pogem ga ni niti v vrstici stanja...
Ali to v tej verziji vec ne deluje?
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
In pa kako se naredi, da ko ti nekdo poslje SMS, da je vidna samo ikona od SMS-a in ne vsebina SMS-a?
Če opcije podrsaj ne moreš izbrat potem si sam nekako onemogočil.Kdo pa je skrbnik,če nisi ti.Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Pravim samo, da opcijo "Podrsaj" sploh ne morem izbrat... (Onemogocil skrbnik...) Ne vem zakaj onemogocajo nekaj, kar telefon podpira...