Samskost je zakon

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.453
569
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Če si res bejba, pol si popravi spol v profilu.
Pa še svojo dolžnost moram opraviti, ker si frišna na forumu. Kdaj imaš kaj časa, da greva na en drinkec
wink-1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
profil mi je za enkrat čisto v redu tako kot je (spol:nedoločen oz. kr neki, še zvezdico sem dobila
aplauz.gif
kdaj in za kaj ne vem)
zaradi moje malenkosti ne rabiš opravljati nikakršnih dolžnosti (vseeno hvala) raje ribico povabi kam na lepše, tako kot se spodobi
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Hehe, saj sem vedel, da ne boš podala informacij o sebi, razen mogoče številko noge...no vseeno boljše kot nič.
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Ugotavljam, da je tudi vedno več žensk, starih 25-34, ki jim ni panike bit samske. V bistvu je dost več dobrih samskih, kot grdih samskih.

Punce so vedno bolj samozadostne, službe imajo dobre, keš imajo, taka ne rabi deda pod nujno, sploh za sponzorja ne. Itak, vsaka dobra ima kakega jebača, ampak to za šport in tega ne šteje za vezo.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Tule se pa strinjam z CM. Tle ste "moški" vzgojeni po principu vica: " Kdo je kriv da je žensko povozil avtobus? Ja, ona, kaj pa je šla iz kuhinje." Tipični pripadniki generacje y. Zelo dobro jih je opisala tale avtorica: http://www.izpovedizapravljivke.com/2010/05/20/generacija-razvajenih-prdcev/
Spoznavam precej ljudi iz te generacije in tole kar je spisano na tej strani zelo drži. In za njimi prihajajo še hujši primerki. Samo poglejte malo v sedanje osnovne šole...

Znam likat, pa pralni stroj pržgat, pa kosilo skuhat, pa tud službo imam (who cares). Znam pa tud popravit avto in previt sina. Ob vsem tem pa seveda porebujem žensko - samostojno žensko - žensko s službo in žensko ki ji ni težko narediti stvari, ki sem jih naštel. Pa ne namesto mene. Močno pa bi pogrešal tudi občasne prepire, da o drugih stvareh raje ne govorim.

PS: Sam šoping pa še vedno sovražim.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Glej, če ti POTREBUJEŠ žensko, je to tvoj problem. Jaz je ne POTREBUJEM apiori. In znam vse, kar znaš ti, pa še marsikaj drugega.

In ne, nič ne pogrešam prepirov, ker nisem adrenalinski đanki.

In dvomim, da si sploh razumel repliko CM meni, saj sam odgovarjaš čist nekaj tretjega, čeprav misliš, da se z njo strinjaš.

V tej temi ugotavljamo, da je bolje biti samski, kot v slabi vezi.

V bistvu je hierarhija ta:

1.srečno vezan
2.srečno samski
3.nesrečno samski
4.največja katastrofa - nesrečno vezan

PS: Imaš se za moškega in bereš blog neke babe? Ojoj.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Model je temo zgrešu.

pod 1. naj se javijo srečkoti
pod 2. sem jaz
....
ti si pa pod 5 srečni jebač nesrečno samskih ali v vezi

majč

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Berem marsikaj. Vedno pa si ustvarim svoje mnenje.

Če meniš da je ena od lastnosti "pravega moškega" da pač ne bere sestavkov nekih "glupih bab" potem bi na tvojem mestu temeljito premislil še o kakšnih drugih svojih svetovnih nazorih. Na koncu boš morda zelo presenečen.

Sicer pa o srečnih jebačih: Pes ki laja še ni nikogar ugriznil.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Po obdobjih pa je ponavadi vedno tako. (štirje letni časi)

1. nesrečno samski
2. srečno samski
3 .srečno vezan
4. največja katastrofa - nesrečno vezan

Ko prides do konca, vajo ponovis
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.453
569
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Bom enkrat za spremembo čist pošten.

Saj s samskostjo ni nič narobe. Sam men se vseeno zdi, da bi mi blo bolje, če bi me ena mal na ketno dala. Opažam, da mi zmeraj več neumnosti hodi po glavi. Po mojem, bi jih ta prava bejba mal ven spravla.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ti se pa že tako ponavljaš, da bi si res zaslužil ketno.
rolleyes-1.gif
Ja. Okoli gobca. Ali pa okoli rok, da ne bi mogel tipkat.
evil.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.299
833
113
Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Znam likat, pa pralni stroj pržgat, pa kosilo skuhat, pa tud službo imam (who cares). Znam pa tud popravit avto in previt sina. Ob vsem tem pa seveda porebujem žensko - samostojno žensko - žensko s službo in žensko ki ji ni težko narediti stvari, ki sem jih naštel. Pa ne namesto mene. Močno pa bi pogrešal tudi občasne prepire, da o drugih stvareh raje ne govorim.

PS: Sam šoping pa še vedno sovražim.

je danes enako zežko najdt sposobno žensko al pa tipa. vam ženskam ni jasno, da je obstaja samo šoping pa "bit lep", ampak da je treba znat pospravt, skuhat, uporabljat gosp. aparate, ... eni tipi pa itak živijo za leseno žlico, ker še vedno mislijo, da je kuhanje in pranje domena žensk. ampak 100 ljudi, 100 čudi. važn, da si najdeš kompatibilno pa lepo.

lp