Samskost je zakon

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Dovolj mu je da na papirju piše 6.stopnja-pol že more bit bejba pametna, ima ja certifikat za to!!
hysterical-1.gif

Pa človek je lepo napisal, da mora biti TUDI razgledana. In še celo pod drugo alinejo, neodvisno od izobrazbe. Vi pa kar svoje...
tongue-1.gif

Končno nekdo pismen. Hvala.
nahrung002.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Dovolj mu je da na papirju piše 6.stopnja-pol že more bit bejba pametna, ima ja certifikat za to!!
hysterical-1.gif

Pa človek je lepo napisal, da mora biti TUDI razgledana. In še celo pod drugo alinejo, neodvisno od izobrazbe. Vi pa kar svoje...
tongue-1.gif

Anamarija
cheer.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Bolj ko gledam okoli sebe pare, bolj spoznavam, da to sploh ni za mene.

Po naravi sem iskren človek. Ne znam lagat v obraz, se pretvarjat, teh sposobnosti nisem razvil. Moderna feministična družba pa od mene zahteva, da bi doma glumil papučara, delal , kar mi ženska ukaže, se pretvarjal, da sem nekaj, kar ne želim biti. Kajti priznajmo si, danes je edina zaželjena varianta poročenega moškega - papučar.

Če bi jaz bil poročen, bi po službi prišel domov, malo pogledal otroke, ženi rekel, da grem poonegavit eno prijateljico, ona pa naj ta čas posesa in pospravi, saj je to njena dolžnost.

In katera normalna ženska bi to prenašala?

Ali pa bi se moral na skrivaj kurbat okoli in ji lagat v obraz, kot to dela 95 % "uglednih" poročenih članov družbe, tega pa ne znam.

Poroka- to so danes igrice za odrasle. 90 % zakonov, ki jih poznam, je zanič, oba nekaj glumita. On glumi odgovornega družinskega očeta, ona glumi trpečo mater. Pol pa samo slišiš vsake toliko, da s eje nekdo ločil.

A zato naj se poročim? Da se bom lahko ločil in plačeval preživnino za froce, videl pa jih bom, kot mi bo predpisalo sodišče?

Hvala lepa za tak lajf. Sem raje do smrti sam in fukam brez obveznosti in brez laganja ženskam.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KASIUS, js se res sprašujem kera ženska je tebe tok prizadela, da zdej take pišeš? A ne bi ti raj mal bolj pozitivno gledal na svet?.. Ker s takim mišljenjem, sorry, ne boš prišel daleč. Pametne ženske se pa takih mnenj itak ognejo v največjem loku.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Zadnjič mi je poročen prijatelj mojih let rekel, da mi zavida. Ga razumem, jaz imam svobodo, on ima tečno babo in froca.

Gledam prijatelje in znance svojih let, pa starejše, ki imajo familije. Sami problemi. Histerična baba, ki omejuje tipa. Prepiri, že v družbi, kaj šele doma. Vsako leto se loči nekaj parov, ki jih poznam.

1 par od 10 je tak, da rečem, ko ju gledam: e, to je to.

Večina ostalih nekaj glumi, ali pa enostavno ne znajo biti sami.

Še nekaj sem opazil. Dost folka misli, da bodo s tem, ko gredo v zvezo , rešili svoje osebne probleme. Ponaavdi najdejo partnerja, ki ima ravno tako probleme. In pol sta dva taka skup in so problemi samo še hujši, na vseh področjih.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Jp, točno to!
Vsi mamo prtjago.
...in potem se gre folk neke zveze in mislijo, da bo partner veselo njihov kufer še okol nosu... Ja pa valda!
Tričetrt ludi itak pr seb nima razščiščenih stvari, pa se tak pretvarjajo, da sami seb verjamejo. Kok naj pol normalno funkcionirajo v eni zvezi....

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
ne-ne-1.gif

jaz sem svojo pospravila, zdaj pa iščem nekoga, ki jo je tudi (takih je žal malo - in ženskih in moških osebkov, da ne bo pomote) in to je razlog zakaj sem samska ... žal ne morem reči, da mi je samskost zakon (bi bila raje v dvoje) razumem pa kasiusa zakaj tako misli (oz. se strinjam z njim, tudi jaz sem raje sama kot pa z nekom, s katerim ne paševa skupaj, samo zato, da nisem sama, kar na žalost veliko ljudi počne) pa tudi ti imaš prav oz. se tudi s tabo strinjam (ljudem pač nikoli ni prav - pozimi bi poletje, poleti bi zimo, večina pa ne zna uživat ne v enem ne v drugem)
pozdrav.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
no, zdej mi je jasn, samo ne vem, zakaj še nisi predstavila svoji 'atributov'... vse kar vemo, je to, da nisi vajza shqiptare...
tongue-1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
ja in kaj bi ti rad vedel? mere? št. noge? pač sem človek oz. ženska imam roke, noge, glavo, lase ... vse kar paše zraven ... koliko je pa komu všeč je pa odvisno od njega (vsake oči imajo svojega malarja) tako, da težko rečem ali sem lepa ali ne ... tudi zdi se mi to tak dvorezen meč, ker če npr. rečem, da sem lepa bo halo, da sem samovšečna, narcisoidna ... če rečem, da nisem bom premalo samozavestna ...
nisem vedela, da je potrebno navajati "atribute" zato, da si član na nekem forumu ... lahko ti povem, če te to res toliko matra ... samo direktno vpraši, da ne naštevam tja v nedogled ...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ne, ne jas tebe fprašam!!!! sej jo lohk pošlješ zasebno ane. obljubim, da je slovenet ne bo dobil v kremplje...
grin1.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
hysterical-1.gif

jas pa tebe! si dobu, si jedu? si ...
sprasujem se.gif

ja iz zs pa bog si ga vedi kam bo romala in kaj bo čez pripopano ... potem takem najprej ti meni v zs pošlji ...