Citat:
Uporabnik gabros pravi:
Kako dolgo pa jo prekuhavam? Naša voda iz vodovoda ni veliko klorirana. Pa to posodo tudi z čistilom očistim ko bom prekuhaval vodo? Potem jo moram pa ohladit do konca?
Oprosti če sem tečen sam rajše vprašam ko pa da kj sam pametujem.
Citat:
Uporabnik matorius pravi:
Kalbo oz. kakšen drug, ki uporablja corneliuse. Ali imate tudi težave s puščanjem črne barve gumijastega dela. Pri delu s svojimi imam vse črne roke in tla. Na linku, ki ga je pripel Utiševalec par strani nazaj od poljskega ponudnika se vidi, da je gumijasti del z nečim obnovljen. A kdo ve s čim? Na tujih forumih nisem zasledil. Mogoče kakšni premazi za avtomobilske gume...?
Citat:
Uporabnik carty pravi:
Glede osnovnih sladov, pale ale, je kaksna razlika v okusu? Do sedaj sem uporabljal belgijskega chateau 2 row, bi pa probal angleskega maris otter 2 row ali pa weyermann . Sta drazja, zato me zanima ali se splaca. Hvala, lp
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Kalbo oz. kakšen drug, ki uporablja corneliuse. Ali imate tudi težave s puščanjem črne barve gumijastega dela. Pri delu s svojimi imam vse črne roke in tla. Na linku, ki ga je pripel Utiševalec par strani nazaj od poljskega ponudnika se vidi, da je gumijasti del z nečim obnovljen. A kdo ve s čim? Na tujih forumih nisem zasledil. Mogoče kakšni premazi za avtomobilske gume...?
Moji so še OK, verjetno imaš staro gumo. S čim bi jo obnovil pa nimam pojma.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Osnovni slad je osnovni slad, ...
Moje mnenje je da kupiš osnovni slad tisti ki je najcenejši na trgu (in ima ustrezno kvaliteto), ostale slade pa nabereš lahko tudi dražje oz. kao "bolj kvalitetne".
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Moji so še OK, verjetno imaš staro gumo. S čim bi jo obnovil pa nimam pojma.
Glicerin je dober z obnovo/osvežitev gumjastih izdelkov in mehke plastike. Je pa vprašanje če spušča že barvo je možno da je material že nepovratno uničen.