S6, iphone 6 in alternative

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Na telefon si daš aplikacijo in si na Androidu nastaviš za katere dogodke ti ledika utripa za katere ne utripa, nastaviš si tudi s kakšno dinamiko ti ledika utripa (vsako sekund, dve, tri..). Nastaviš si tudi s kakšno barvo ti za kater dogodek utripa, prav tako si nastaviš sleeping mode, torej da ti npr. med 00.00 in 8.00 kljub vsemu ne utripa. Skratka delaš lahko svašta in tudi koristno je.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Saj Apple v novem updateu SW poskrbi, da je star telefon prestar!
smile-1.gif
Ja, zato z novim iOS še vedno delajo 4+ leta stari telefoni ... Najdi mi 4 leta star model Android mobilnika, ki ima uradno podprto zadnjo različico Androida in ki tudi normalno dela z njo.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
mam doma ipad mini 1. generacije, se pravi hardware Ipad 2, star cca. 5 let. Zadeva čudežno dela. Pozna se recimo pri več zavihkih, preklaplanjem, itd, ampak zadeva dela na zadnjem softwaru, brez napak in zmrzovanja. Ne poznam android zadeve, da bi tako dolgo delal bp.

Mam pa tud kake 14 dni doma Z4 tablet. OK zaenkrat dela vredu, je hitrejši od starega ipada. Vprašanje kak dolgo bo tako. Kavaliteta izdelave v prid ipada. Sicer je Sony tanjši, ampak plastika kot plastika, niti pod razno tko kvalitetno. Če bi fejst v kako igrco padu se bojim, da bi ga zlomil. Moram čimprej ovitek nabavit.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Na telefon si daš aplikacijo in si na Androidu nastaviš za katere dogodke ti ledika utripa za katere ne utripa, nastaviš si tudi s kakšno dinamiko ti ledika utripa (vsako sekund, dve, tri..). Nastaviš si tudi s kakšno barvo ti za kater dogodek utripa, prav tako si nastaviš sleeping mode, torej da ti npr. med 00.00 in 8.00 kljub vsemu ne utripa. Skratka delaš lahko svašta in tudi koristno je.

Katera aplikacija ti ponuja vse, kar si zapisal?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Katera aplikacija ti ponuja vse, kar si zapisal?

Aplikacija ki jo omenja zgoraj philips vendar je ne uporabljam ker se mi zdi da je malo potratna (čeprav ima več nastavitev kot ta ki jo jaz uporabljam), sam pa uporabljam to https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanagerpro&hl=sl in deluje tip-top. Edino kar se zgodi morda povprečno 1x ali 2x na mesec da po prejemu SMS-a kljub temu da ga preberem led-ika ne neha utripat, takrat greš pač v aplacijo in stisneš reset in gre stvar dalje. Lightflow pa ima celo reset widget ki ga imaš nekje skritega in če zašteka resetiraš kar preko bližnjice-widgeta ampak saj pravim, 1x na mesec ni panike. Če si boš light manager nameščal si nastavi NAČIN DELOVANJA na izmenično kajti jaz sem imel sprva na OBIČAJNO in ni prav delovalo in sem si lomil glavo ter popizdoval dokler nisem prestavil na izmenično.... LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
smile-1.gif
Ja, zato z novim iOS še vedno delajo 4+ leta stari telefoni ... Najdi mi 4 leta star model Android mobilnika, ki ima uradno podprto zadnjo različico Androida in ki tudi normalno dela z njo.

kar sem jst slišal, ni ravno tako lepo kot ti praviš.
Je bolj tako kot je @cawo napisal. Pa tudi pri novem iphonu nekaj jamrajo, da imajo animacije drop frame...
Ne pravim, da so slabi, samo tako super topšit brez napak pa niso!

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz ga imam od dneva izida in nisem naletel na nobeno težavo s fotoaparatom.
govorilo se je tudi o pregrevanju, pa nič od tega.
sicer postane topel kadar opravlja kaj zahtevnega (video,...), a nič posebnega ali motečega.

l.p.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
smile-1.gif

kar sem jst slišal, ni ravno tako lepo kot ti praviš.
Je bolj tako kot je @cawo napisal. Pa tudi pri novem iphonu nekaj jamrajo, da imajo animacije drop frame...
Ne pravim, da so slabi, samo tako super topšit brez napak pa niso!

Na 4S (2011), 5 (2012), 5C, 5S (oboje 2013), ipad 2 (2011) in ipad mini (2013) dela brez težav (lastne izkušnje). šestko sem prekladal po rokah (ampak mi je prevelika), pa nisem opazil težav,
4S in ipad2 sta imela ob izdaji iOS 4. Sedaj smo na 9, torej 5 generacij naprej. Kako je že s tem pri android napravah? Imam doma tudi galaxy 3. Uradni update na 5.0 in to brez štekanja? Ne se hecat, še origonalni 4.0 je štekal ...

Imajo pa seveda jabuki tudi napake. Tudi pri kvaliteti ...

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Ios7 je povsod ob izidu deloval slabo, ker so ga izdali prehitro in še ni bil dovolj speglan.