Napiši kaj več na temo, katere kulturne oddaje potrebujemo!Napiši kaj več na temo, zakaj bi morali ukiniti oddaje o kulturi.
Napiši kaj več na temo, katere kulturne oddaje potrebujemo!Napiši kaj več na temo, zakaj bi morali ukiniti oddaje o kulturi.
Ti verjetno nobene predvidevam, ko te kultura ne zanima. V petek zvečer je verjetno višek zate?Napiši kaj več na temo, katere kulturne oddaje potrebujemo!
Čudno, da jo do predkratkim ni nič motilo.
To mi je jasno, zato tudi ta spin. Ampak zdaj jokat...Mogoče je na to vplivala izguba službe. Na njej varčujejo, precej dražja dopisništva pa ohranjajo.
Če London ne bi bil pomemben, bi Pop Braneta že davno nagnal domov.
Komaj čakam dan,da se celotna garnitura sesede..Žal mi bo za par dobrih novinarjev ter oddaj, vse ostalo pa na svobodni trg dela..
dolgoročno bomo VSI na boljšem ko se tole sesuje.Komaj čakam dan,da se celotna garnitura sesede..Žal mi bo za par dobrih novinarjev ter oddaj, vse ostalo pa na svobodni trg dela..
Če je od Panorame, je verjetno Ana GajičKatera je to? Ona blont ki vcasih vodi Prvi dnevnik?
Dnevnice za Rusijo so malo manj kot 30% nizje od tistih za zahodno evropo in UKVso resnico se izve iz youtuba
Po zapisih, naj bi dopisništvo iz Moskve bilo 2x dražje od angleškega (4x če je v rusiji samo 1 novinar). Res je, da so dnevnice višje za Moskvo, niso pa 4x večje. Ni pa nikjer napisano koliko oseb je gor, kaj se vse šteje pod ta znesek.
Saj sedaj je svoboda in transparentnost, bodo objavili kaksne stroške imajo, da plačniki prispevka vidite kam gre vaš denar
Na TV SLO 1 bo danes ob 20.00 namesto drugega dela oddaje Poglej in zadeni predvajan koncert »Naj sveti zvezda v noč svetleje: ansambel Saša Avsenika s pevci popularne glasbe«.
Na sporedu TV SLO 1 nocoj ne bomo predvajali oddaje Poglej in zadeni, drugi del, zaradi tehnične neustreznosti.