Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Prihajajo EU volitve in pomembno bo, da bodo gledalci oziroma volivci prejeli pravilne usmeritve - prekaljeni voditelji Dnevnika bodo vodili tudi poročila ob enih.

Po tem, ko se je nekdanji voditelj osrednjega TV Dnevnika Nejc Krevc na družbenih omrežjih omrežjih poslovil od televizijskega studia, se je izkazalo, da se zdaj poslavlja še od vodenja Prvega dnevnika na Televiziji Slovenija. Odslej bodo namreč poročila, ki so na sporedu ob 13. uri, vodili voditelji večernega Dnevnika, med katerimi pa Krevsa ni več, zato prostora za voditeljsko mizo zanj ni več. "Upam, da je ta odločitev, ki jo spoštujem, začasna," je dejal.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
2. jul 2020
5.107
6.661
113
Dobro da je Miša Molk bila več let brez dela pa vseeno na polni plači voditeljice in urednice najvišje stopnje. Tudi pisarno je imela ves čas.
Vedno je rada povedala, da je to da nima dela problem vodstva, ne njen.

Pa ni Miška bila edina taka:

• Všeč mi je

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Nič nimam proti sami oddaji, naj jo gleda, kdor želi. Po naključju smo imeli tv prižgan med delom prvega dela in je bil produkcijsko gledano tak zmazek, da bi še na kakem VTV lahko upravičeno zavijali z očmi. Če se grejo nekakšno praznovanje obletnice in obujanje spominov, naj bo zadeva vsaj tehnično na takem nivoju, da je gledljiva. Tole ni bilo pa prav za nikamor.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Samo Svoj

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Best of Ksenija Horvat. Ali se kaj ve, kako sedaj poteka štempljanje na RTVSLO?

biseri rtvslo 2.png

biseri rtvslo.png

2. jul 2020
5.107
6.661
113
Včasih je potrebno tudi noro24 vzeti resno - minus so zaokroževali na pozitivno ničlo:

Potem se človek vpraša zakaj so se tako fajtali proti fašistu Urbaniji.

• Všeč mi je