Oddaja je bila natanko takšna kot pred 25 leti.
Oddaja je bila natanko takšna kot pred 25 leti.
jp, a za prime time na nacionalki to ni bilo.Še mojih 5c...
Oddaja je bila natanko takšna kot pred 25 leti. Tole bodo razumeli tisti, ki so oddaje v tistih časih doživljali, tisti, ki so v jajčkah bingljali, se pa oddaji seveda posmehujejo. Verjeli ali ne meni je bila všeč. Takrat sam tudi sam bil 2x del občinstva. Tako mi je zdaj bil užitek pogledat tole. Pač staramo se, nostalgija udarja na plano, in ja Powerke so dobre babe
No ja,jp, a za prime time na nacionalki to ni bilo.
Saj kaj boljšega pa tudi ne spravijo skupaj
Ja ampak ni tujih glasbenikov, razen če kak Hrvat priluta na oder.
meh, eni mamo mende izbran okus in smo se oddaji posmehval že takratŠe mojih 5c...
Oddaja je bila natanko takšna kot pred 25 leti. Tole bodo razumeli tisti, ki so oddaje v tistih časih doživljali, tisti, ki so v jajčkah bingljali, se pa oddaji seveda posmehujejo. Verjeli ali ne meni je bila všeč. Takrat sam tudi sam bil 2x del občinstva. Tako mi je zdaj bil užitek pogledat tole. Pač staramo se, nostalgija udarja na plano, in ja Powerke so dobre babe
20+ let odcvetele zvezde ni lih nekiJa ampak ni tujih glasbenikov, razen če kak Hrvat priluta na oder.
ni imel jajc oz bolje rečeno zelo verjetno je bilo vprašanje denarja ampak verjemi tale ideja z nekaj promocije privabila nekaj tisoč ljudi...Auer je dobil klofuto. predstavljal tale dogodek, kot nekaj najbolj epskega v zadnjih 10 letih... kaj takega folk se ni videl in podobno... zdaj pa tam 200 ostarelih penzionistk skače v prvi vrsti. jočem.
Seveda, eni ste pač takrat vodili filharmonike, Metallici pisali besedila in Rolong Stonsom koordinirali koncerte. Ostali pa smo pač živeli svojo mladost, kot nam je takrat bilo dano.meh, eni mamo mende izbran okus in smo se oddaji posmehval že takrat
powerke so fejst že od skoz, sam na mute jih morš dat
že takrat je bila oddaja bolj bedna, sicer pa domet "si jedla, si dobla"ni imel jajc oz bolje rečeno zelo verjetno je bilo vprašanje denarja ampak verjemi tale ideja z nekaj promocije privabila nekaj tisoč ljudi...
drugače pa nisi dojel dogodka in mladoletic tam enostavno ni moglo biti... ti kar jokaj naprej očitno ti mladost ni bila mila
Opa za .xlsx so pa že potrebna dodatna znanja, višji naziv in dodatek za večopravilnost .xls je bil do leta 2007.
sedaj imamo xlsx!
še zmerom pa lahko hendlamo xls!
Domet je bilo vse kar ni bilo goveje. V istem tednu si lahko bil na powerkah, sokolih, californiji, naslednji teden pa v tivoliju na bodycountih ali v kudu na raciji. Kar pa ne pomeni da poglej in zadeni ni bil za stare babe. Tudi tiste ki so bili to po duši, ne po letih in spolu.Ni bil namen uzalit, zakaj bi po nekom, ki je ze tako na tleh se hodil…
Me pa res zanima kaj je bil tvoj domet v tistem casu
tkole ošvrgnil z očesom..muzika ni da ni....stara ampak taprava z dušo. Čudežniki so še vedno top kljub emšuKaj pa zdajšnji novoletni program bomo tudi kaj grajali? Meni je novoletna različica oddaje V petek zvečer vrhunska. Pa vam?
In kaj aktivistične so rekli ali storili? Si pogrešal Možino?Aktivisticna tovarisija iz rtvja je bla malo odvec.
In kaj aktivistične so rekli ali storili? Si pogrešal Možino?