Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Brez dvoma so naši rtvjevci geniji svoje sorte ja. In za nekatere je očitno na RtvSlo res vse popolnoma v redu, sploh zdaj po depolitizaciji. No ja no, ne popolnoma vse, prispevek bi lahko bil višji. Kardum je pa itak latenten janšist, drugače ne bi takšnih pisal.
V bistvu je kar dobro da so se začeli z RTV ukvarjat, vendar sedaj postaja zanimivo ko ugotavljajo da "janšisti" pa le niso največji problem hiše! :valjamse:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
No potem pa sledi tole.

Takole delajo influencerji. Drug drugega zaposli in ga pošlje na čakanje!
Ideja! A ja, eni že delajo takole!
In potem bodi pošten in ne prodajaj ukradene robe ali posojaj denarja (ali nekaj podobnega)!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
pooblastilo ksenija horvat.png

Se spomnite, kako so nikogaršnji hlapci napadali prejšnje vodstvo, da naj Urbanija ne bi imel ustreznih pooblastil? Enako je pod novim vodstvom.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Zanimivo. Tile so drhal, ki nič ne uničujejo medtem pa so čefurska levičarska svojat za tebe oh in sploh, ki je razbijala, uničevala se delala norca...
Ohjoj, naciju dlje od "kaj pa drugi, ki so večja drhal" ne nese. Pokvarjence ruparjevega kova najdeš samo v politiki in cerkvi (kot instituciji). Ploska jim samo drhal. Zame drhal, zate elita. Ne rabiš se več zaganjat.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in aljoman

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Auer je dobil klofuto. predstavljal tale dogodek, kot nekaj najbolj epskega v zadnjih 10 letih... kaj takega folk se ni videl in podobno... zdaj pa tam 200 ostarelih penzionistk skače v prvi vrsti. jočem.
Še mojih 5c...
Oddaja je bila natanko takšna kot pred 25 leti. Tole bodo razumeli tisti, ki so oddaje v tistih časih doživljali, tisti, ki so v jajčkah bingljali, se pa oddaji seveda posmehujejo. Verjeli ali ne meni je bila všeč. Takrat sam tudi sam bil 2x del občinstva. Tako mi je zdaj bil užitek pogledat tole. Pač staramo se, nostalgija udarja na plano, in ja Powerke so dobre babe

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: zakon, B81 in nacek

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Še mojih 5c...
Oddaja je bila natanko takšna kot pred 25 leti. Tole bodo razumeli tisti, ki so oddaje v tistih časih doživljali, tisti, ki so v jajčkah bingljali, se pa oddaji seveda posmehujejo. Verjeli ali ne meni je bila všeč. Takrat sam tudi sam bil 2x del občinstva. Tako mi je zdaj bil užitek pogledat tole. Pač staramo se, nostalgija udarja na plano, in ja Powerke so dobre babe
J3b3mti tam sem prvic slisal Dj Visage in Schumacher :D

• Ljubezen
Reactions: MrDaco