Lotil sem se izdelave roštilja in to je izdelek v katerega je bilo vloženo z materijalom vred 50 eur, nekaj sem imel doma--zidake--ostalo tri plošče 50x50 in 5 kom robnikov ki so mi služili za ozadje roštilja in streho, vse skupaj sem postavil na temelj iz zidakov in polovičko pokrivne plošče za studenec na to sem prilepil z lepilom za kajlice plošči 50x50 in še eno prerezano z višino 15x35 cm za streho, prekril z dvema robnikoma 30 širine in 100cm dolžine, notranjost sem pravtako obložil z robniki , mrežo za žar sem izdelal iz svetlovlečenih šib fi6 mm nosilce pa iz kotnikov, nato sem vse skupaj še prebarval, otvoritev bo kmalu in upam da se bo obnesel, manjkajo mi še edino dvokrilna vratca ki bodo služila za zaščito notranjosti žara in bodo montirana pozneje in sicer tako da se bodo lahko snela.
Ideja tudi za vas ki nimate poguma da se soočite z gradnjo sami, ni teško je pa vloženo dosti truda in iskanja idej .
Ideja tudi za vas ki nimate poguma da se soočite z gradnjo sami, ni teško je pa vloženo dosti truda in iskanja idej .
Priponke
Nazadnje urejeno: