Romuni in Ukrajinci v Sprinterjih

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Hvala Evropi za ta zaklad na naših AC, me pa blazno zanima kaj vozijo v zasenčenih kombijih in prikolicah, s katero ti skoči na prehitevalni pas s 100 kmh
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
Hvala Evropi za ta zaklad na naših AC, me pa blazno zanima kaj vozijo v zasenčenih kombijih in prikolicah, s katero ti skoči na prehitevalni pas s 100 kmh
bonk.gif

ne vem mogoče romunke in ukrajinke, ki delajo po naših barih
sprasujem se.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Mah vecina teh vozil in prikolic se ponavadi preveri vsaj enkrat ( na poti skozi slovenijo) ce ne veckrat. Namrec pri njih se je naslo ze toliko ukradene robe, da so pravi zaklad za policijo ki varuje drzavno mejo v notranjosti drzave.

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
kako pa to da majo usi enake avte? a jih delajo tm pr njih al kako? vsi beli sprinterji...

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
To tudi mene zanima. V smeri proti Italiji so večinoma prazni, prikolice odkrite, nazaj pa vozijo rabljene avte, pokrite prikolice, v kombijih je pa polno ljudi. Pa niso samo sprinterji, tudi Fordovih Transitov je precej, prevsem modrih, seveda s črnimi šipami.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Meni je bolj čudno, zakaj jih italijanska finačna policija ne preverja, ker drugače so kar dosti zagnani. Komot bi jih na kaki cestninski ali pa črpalki.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Danes so jih v Mariboru, ustavili so 4 ali 5 teh kombijev blizu Obija. So pa res naloženi ja. Preden sem te videl ki jih je policija ustavila, sem videl enega na cesti, zadaj na prikolici Nissan Patrol, noter z nekimi škatlami naložen do daske, pred avtom neke vreče skupaj zlepljene in z gurtnami zvezane, Sprinter pa zadaj čisto dol, pa tudi noter neki froci, pa škatle, pa tako.....

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Pred kakim mesecem na poti v A smo bili na počivališču Lopata priča enemu takemu pregledu... Romuni, stara mečka, zadaj prikolica in gor gliser poln robe, katero so romuni v prisotnosti policije razlkadali. Ker je en kolega poznal policaja (vodnik psa za odkrivanje drog in eksploziva) smo zvedeli par podrobnosti... Stara mečka sicer njihova a prikolica za čoln je bila ukradena in prav tako čoln - nista pa bila ukradena skupaj ampa sta bili to dve ločeni kraji. Čoln so iz vode potegnili nekje v Italiji, prikolica pa ne vem točno od kod (A ali HR). V čolnu so imeli zloženo malo morje robe (jaz bi notri zložil pol manj)....

In takih in podobnih naj bi prejeli kar precej. SLO je majhna zato lahko enota "obmejne policije" deluje po celotni državi in so baje tudi kar uspešni.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
danes so me dohiteli na črpalki (ravbarkomanda).
grin1.gif

5d9-020820.jpg

pod traktorjem pa so imeli naloženo prtljago.

redTDI

Pripravnik
25. apr 2008
126
0
16
tale multivan je resnično pravo nasprotje, u primerjavi z belimi sprinterji

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in vse to si izvedel na kraju dogodka?

ali je pač kolega tak firbec babji, da je klicaril pozneje in spraševal?

kaj pa odtekanje informacij. sej kot nekdo, ki ni bil v postopku ali izvajal postopek tega ne bi smel vedet.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
bonk.gif

A veš, da sem se jaz enako spraševal. Včeraj sem se peljal zvečer domov po AC z naše obale in naletel na ene tri takšne.

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Jest pa videvam tudi avtobuse z velikimi prikolicami.

Pa konstantno v petek v smeri Italije in potem v nedeljo ali ponedeljek nazaj!

Za njih zgleda ni recesije
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
so ja in to imajo prav firme v romuni ki imajo svoje buse + največja možna prikolica in gremo gasa proti italiji in nazaj. sem srečal vsaj ene 3 v S italiji na enaki poti dolgi nekaj 100 km. te golazni je več kot podgan v italiji, ni čudno da se makaronarjem od časa do časa malo zmeša pa hočejo vse ven nagnat.

sem pa malo študiral da bi se mi lahko te golazni v kratkem rešli na tak način: hrvaška gre v eu in vstopi v šengen, zgradi tisti kos ac med zagrebom in osijekom proti mađarski, mi povežemo oni mali kos ki manjka med rijeko in koprom in tako ima golazen precej manjši ovinek kot če se vozijo čez slovenijo
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Najlepše je videt sprinterja z prikolico na kateri je naložen identični sprinter, le-ta pa naložen poln z robo,
kartonaste škatle, okrogle vreče za smeti,.... Face so. Meni se po eni strani smilijo, po drugi strani bi pa jaz
na meji čakal z proti letalsko obrambo prilagojeno za horizontalno streljanje...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mah vecina teh vozil in prikolic se ponavadi preveri vsaj enkrat ( na poti skozi slovenijo) ce ne veckrat. Namrec pri njih se je naslo ze toliko ukradene robe, da so pravi zaklad za policijo ki varuje drzavno mejo v notranjosti drzave.
Fizično nemogoče ker je premalo policistov da bi to delali.

realno je tako, da se jih preveri okoli 2%. To so pa povečini tiste civilne škode octavie z LED napisi zadaj, za katere vsi govorijo da so radarji ipd.

Preveri še ta zanimiv članek, ki ga je na murskosoboškem portalu objavila policija:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/7911/?s=nl

Sprinter, Vito, Viano in Multivan pa so popularni zaradi nosilnosti (ne uradne ampak realne) ker jih lahko neverjetno naložiš.