Romuni in Ukrajinci v Sprinterjih

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Ja pretežno so v teh kombijih rezervni deli in razni kosi kmetijske mehanizacije. Enkrat sem na počivališču Lopata opazil poln kombi kosilnic, motork, mešalcev za beton, par frez, vse lepo očiščeno in na izgled kot novo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mah vecina teh vozil in prikolic se ponavadi preveri vsaj enkrat ( na poti skozi slovenijo) ce ne veckrat. Namrec pri njih se je naslo ze toliko ukradene robe, da so pravi zaklad za policijo ki varuje drzavno mejo v notranjosti drzave.
Fizično nemogoče ker je premalo policistov da bi to delali.

realno je tako, da se jih preveri okoli 2%. To so pa povečini tiste civilne škode octavie z LED napisi zadaj, za katere vsi govorijo da so radarji ipd.

Preveri še ta zanimiv članek, ki ga je na murskosoboškem portalu objavila policija:
http://sobotainfo.com/novice/ogled/7911/?s=nl

Sprinter, Vito, Viano in Multivan pa so popularni zaradi nosilnosti (ne uradne ampak realne) ker jih lahko neverjetno naložiš.

V enotah ki to prevrjajo je dovolj policistov da bi lahko pokrili cel avtocestni križ ampak so drugi razlogi zakaj ga ne. teh kombijev se preveri več kot 2% je pa moja trditev o vsakem pregledanem dejansko pretirana (ker ce dobro pomislimo jih nekaj vsekakor pride cisto cez).

Veliko pokradene robe zvozijo tudi s tovornjaki, nekako so ze dojeli da se kombije kar sistematicno ustavlja.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Lansko leto sem se v nedeljo proti večeru peljal iz Murske Sobote do Ljubljane in za foro štel te Sprinterje in LT-je. Če verjamete ali ne, v nasprotno stran se jih je peljalo 34! Seveda vsi polno naloženi, bele barve in pogosto s "havbo" črne barve.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.148
113
Kolikor spremljam časopise v teh kombijih pogosto prevažajo stvari, ki so bile tisto noč ukradene v Italiji. Razni skuterji, ladijski motorji, tehnična oprema, deli ukradenih in razstavljenih avtomobilov, ...

Pred časom so imeli naložen motor in ko so slovenski policisti v Italiji preverili, ali je morda ukraden, lastnik sploh še ni opazil, da ga nima več v garaži.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Zapreti AC in vse dol na pocivalisce. Na kraj vse kar je crno ostali dalje. Ce je policistov premalo bodo pac pocakali, da pridejo na vrsto. Par takih akcij bodo hitro zaceli hodit naokoli. Pa enoto s psi za strazo, ce se bo kdo med cakanjem zasvical fuL.
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zapreti AC in vse dol na pocivalisce. Na kraj vse kar je crno ostali dalje. Ce je policistov premalo bodo pac pocakali, da pridejo na vrsto. Par takih akcij bodo hitro zaceli hodit naokoli. Pa enoto s psi za strazo, ce se bo kdo med cakanjem zasvical fuL.
smile-1.gif

Ekipo takih policistov kot jih imajo Italijani. Z avtomatskimi puškami za vratom.
evil.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Lansko leto sem se v nedeljo proti večeru peljal iz Murske Sobote do Ljubljane in za foro štel te Sprinterje in LT-je. Če verjamete ali ne, v nasprotno stran se jih je peljalo 34! Seveda vsi polno naloženi, bele barve in pogosto s "havbo" črne barve.
Samo? Jaz sem jih na poti Koper - MS minulo nedeljo prehitel več kot 34
smile-1.gif

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Samo? Jaz sem jih na poti Koper - MS minulo nedeljo prehitel več kot 34
smile-1.gif

[/QUOTE]

Ja, neverjetno veliko jih je bilo v nedeljo popoldne.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Ja... tudi sam sem vozil Vianota, not pa 5 zložljivih stolov, 2 šotora, ter hladilnik. Šli smo iz morja
smile-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
saj jih tudi oni kar konkretno terajo.. potem pa naši okoli Sežane, pa gor do Unca... potem pa spet Maribor - MS - Pince... praktično na vsakem postajališču stojijo, pogosto kar s carino skupaj... pa poleg tega se jih ogromno vozi nenehno...

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Citat:
Uporabnik Jerez pravi:
me pa blazno zanima kaj vozijo v zasenčenih kombijih in prikolicah,

No, za eno pošiljko lahko povem, da je vsebovala nekaj orodja, strojčkov, WD40 in celo avtošampon
bonk.gif