Meni osebno je miška zmaga napram daljincu.Sila praktično.
Meni osebno je miška zmaga napram daljincu.Sila praktično.
Jaz tudi imam dve app, vendar so mi morali zato deaktivirati BOX. Tako mi je rekla na helpdesku...Kaj zdaj po novem ti pripada v EON full trojčku dve aplikaciji za pametni TV. Sem gledal v svojem računu 1/2. Nato sem dejansko lahko inštaliral še na en TV eon app. Kaj je to začasno v kakšni akciji ali bo sedaj vedno tako?
meni so včeraj rekli, da je največje število 1x smart TV + 3 x box. Da pa lahko box deaktiviram in uporabim svojega, če želim.Potem pa verjetno zato, ker jaz namreč nimam njihovega boxa, ampak svojega+Conax.
Meni so pa rekli, da lahko imam 1x smart TV + 1x box. In če deaktiviram box, mi lahko omogočijo + 1x smart TV.meni so včeraj rekli, da je največje število 1x smart TV + 3 x box. Da pa lahko box deaktiviram in uporabim svojega, če želim.
Več kot 3 (mogoče 4) ne gre, ker je sistem tako nastavljen. Ostali ponujajo tudi do 5 aplikacij zraven osnovnih boxov.Saj sistem dopušča brez problemov. Eni stari imajo 2 že od starta, drugim dajo 2, če vrnejo box. To je le politična marketinška odločitev.
Meni je bilo rečeno da zato, ker potem bi ti imel 1 smart TV, 5 ostalih pa bi razdelil sosedom in familiji.V čem, pa je fora, da ne lahko imaš 1x Smart TV in 5x PC, tablica ali telefon? Dali bi ti 6x in ti bi se sam odločal ali boš imel na TV-ju, PC-ju, tablici...
Ne pa preko TV-jaSaj zdaj jim tudi lahko dam geslo, pa dostopajo preko PC- ja ali telefona.