Razumem. Čez 13 pinov ne bom peljal. Zaenkrat. Grem na Bluetooth. Včeraj sem pregledal, kako bom kable raztegnil za mover in kameri. Akku bo v omari nad kolotekom, kjer imam štart štroma, vse varovalke in tokovni odklopnik. Tam bom naredil stikalo, kar bo delalo na akku, za izklop in za polnjenje akku. Dohonest V23, 898 ocen ta trenutek, verified user/buyer review-i, na to se zanašam in bom testiral - poročam pomladi, kako se obnese. Hvala vam.
Samo to pomeni vrtanje v steno prikolice....naredi si zunaj dostop do odklopnika za mover, je sitno not in vn skakat vsakic. Plus imas pri roki ce se muverju sfuzla in ga lahko hitro izklopis
Jaz sem dal pa rajši notri, sploh zaradi tega ker imam že na depoju parkirano ob steno, vrata pa lahko odprem in skočim notri. In ja, treba je vrtat v steno, kar se mi takrat ni 'delalo'naredi si zunaj dostop do odklopnika za mover, je sitno not in vn skakat vsakic. Plus imas pri roki ce se muverju sfuzla in ga lahko hitro izklopis
Kot da ne bi bilo že XY lukenj v stenah. Saj ni baba, da ji bo dodatna luknja škodila.Samo to pomeni vrtanje v steno prikolice....