Dokler ne bos vlekel debelega kabla od avto baterije do baterije v prikolici med vožnjo ne bo polnilo nic. In vmes je potrebna še kakšna elektronika oz dc2dc polnilec.Hvala lepa. All in. Mixi je že v igri. 13 polni priklop sem zrihtal. Na 500km bo alternator že napolnil kaj?
Razlog?Kolega imel na Hobyb 560 ta Enduro, hitro je letel dol in Trumin gor
A: ker je full dobro delalo in je prikolico zavleklo na vsak klanecRazlog?
Ni za kaj. Tele Obelink moverje ma montirane pol Slovenije. Sicer sem te pa mogoče mal prehitro odvrnil od tenda vreče, ker tok slaba pa ni. Če boš že jemal, pa vzami od Thuleta in ne od Fiamme. Kolikor vem je Thuletova pol metra širša. Mene je ravno ta tenda pripeljala do kamperja. Če se mi ne bi zlil liter vode za vrat, se ne bi odločil. Tko sem pa isti moment, ko smo prišli domov dal prikolo na Anet in začel iskat kamper.Naslednja zadeva. Razlika med tendo na vrečko in montirano na streho trenutno 1k. 500 vs. 1.500€. Na vrečko kupim in grem, strešne še kakšen mesec ne bo. Navijava za strešno, ampak za razumno ceno, predvsem zaradi pospravljanja, vzeto na znanje priporočila. Hvala vam še enkrat! Teče pa gorenjska kri. kalbo najlepša hvala še enkrat za Obelink, sledi naročilo iz Nemčije za 45€ poštnine. Nemci kupujejo 3x ceneje.
Tale kamp ti toplo priporočam, če vas seveda vleče na morje. Parcele so ravne in na travi, tako da ne bo problem prikole zmanevrirat not. Mestni avtobus te pa izpred kampa pelje v Pulo.O super, hvala lepa za info. Nič se ne mudi, občasna zaposlitev glave tja do pomladi. Letos probamo prikolico za krompirjeve nekje na soncu in ravnini in še ugotovimo kaj vse rabimo. Obelink bom pa pomojem opravil kar velik nakup. Kot sem gledal 1/3 do 1/2 cene vse kar sem pogledal in vse na zalogi.