Jaz imam Ultra plan in sem si že nekakjkrat rezerviral hotel, ker je bil cenejši, kot pa pri samem ponudniku, če upošteva, cash back. Sedaj kolikor vidim, ni več cash back, ampak bodo točke. Me ne moti. Razumem, da Booking ni najbolj konkurenčen, sem bil pa presenečen, da je hotel na Revolutu cenejši, kot pri samem ponudniku direktno. Se mi to je zgodilo v Španiji, na Hrvaškem, Nizozemskem...zbiraš točke = nekje drugje to plačam.
Kako poteka nakup?Revolut je začel ponujati državne obveznice.
Mislim da dobis fizicno kartico.ce oprem na reolutu racun <18y ali je opcija za vitrualno kartico, da potem prenesem na otroka?
Otrok dobi svojo kartico.Mislim da dobis fizicno kartico.
Revolut je svoje čase pri prvem poskusu uvedbe te provizije pred 4-5 leti povedal, da se banka tega ne sme sama določit. Da podjetja sama dajejo kodo plačilu po dogovoru z Viso/Mastercardom - in da oni dajajo kodo "nakup", kar nikakor ne more biti Quasi Cash (in da je to usklajeno s ponudniki kartičnega poslovanja).Zdaj se pojavljajo tele info, ja... Nekaterim racuna provizijo. Meni je predvčerajšnjim ni. Kako se to odloči, kaj je quasi in kaj ne?
Revolut je svoje čase pri prvem poskusu uvedbe te provizije pred 4-5 leti povedal, da se banka tega ne sme sama določit. Da podjetja sama dajejo kodo plačilu po dogovoru z Viso/Mastercardom - in da oni dajajo kodo "nakup", kar nikakor ne more biti Quasi Cash (in da je to usklajeno s ponudniki kartičnega poslovanja).
Seveda je možno, da se je vmes kaj spremenilo ali da so banke našle "luknjo". Lahko pa se je samo zamenjalo nekaj ljudi na oddelku in spet poskušajo srečo.