Nima. Jaz sem recimo prejšnji mesec s kartico top-upal več kot 4k.Pa a nima ena kartica tudi mesecne omejitve?
Omejitev je samo preko revolut.me , tam je 250€ mesečno.
Nima. Jaz sem recimo prejšnji mesec s kartico top-upal več kot 4k.Pa a nima ena kartica tudi mesecne omejitve?
A tebi je to kdaj zaračunalo?Ne vem, kaki je algoritem
NLB to ima v tarifi:Meni je enako zaračunalo nek fee v NLB ob prenakazilu na Revolut. Tarifo so poimenovali "Tarifa za dvig gotovine", čeprav ne gre za dvig gotovine. In drago je! In ne razumem kako lahko to začnejo obračunavati brez predhodnega opozorila, obvestila? Pregledal sem vse njihove cenike in te tarife ne najdem v ceniku. Kje jim to piše, da mi lahko zaračunajo? A to se lahko dandanes kar vsako podjetje sponmni, da ti bo začelo zz nekim datumom zaračunavati dodatno nekaj in to lahko? Še telekom podjetja te obvestijo tko 1 mesec ali več prej, Bankam pa to ni treba? Niti napisat v svojih pogojih ali ceniku?
Res? Se pravi, da gre povrh vsega še za en čuden algoritem za katerga nam ni jasno kako fukcionira? Sporočita mogoče še čez par dni. Lahko da traja nekaj časa, da se tarifa obračuna?
NLB to ima v tarifi:
Poglej priponko 88452
To vemo, zato ne dvigujemo denarja s kreditnimi karticami ali karticami z odloženim plačilom. Medtem, ko je postavka za dvig na bankomatu z debetno kartico kaka? A sploh lahko na bankomatu zmotoviliš, da bi z debetno kartico dvigoval kot z onima dvema, na katere se ta postavka nanaša? čeprav je mastercard ali kaj je...