Revolut bančni račun

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni
Sem začetnik na Trade Republlic zato bi vas prosil za vašo pomoč. Iz TR bi rad dvignil denar vendar ko stisnem SEND dobim obvestilo iz slike.
Prosim za pomoč
1000010954.jpg

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.461
1.921
113
Kaj ni jasno.

Nakaži nekaj malega denarja na ta DE IBAN. To naredi iz svoje banke. Glede nato kako se napravljaš lahko da boš šel na pošto in tam izpolnjeval upn.

Ta denar bo prišel na tvoj TR račun in s tem jim boš dokazal da si lastnika računa, na katerega boš potem lahko tudi dvignil denar.

Kako si pa sploh spravil denar gor. S kreditno?

• Všeč mi je
Reactions: igi

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Na TR imam nalozen denar in sedaj bi ga rad dvignil pa ne morem, ker dobim sporočilo katerega sem prilepil.
Z debetno kartico sem nakazal denar na TR

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.136
4.115
113
Na TR imam nalozen denar in sedaj bi ga rad dvignil pa ne morem, ker dobim sporočilo katerega sem prilepil.
Z debetno kartico sem nakazal denar na TR
TR ni plačilni bančni račun in da lahko preneseš sredstva preko SEPA nakazila moraš prej verificirat nek tvoj obstoječi bančni račun ki ga legalno poseduješ. To lahko narediš tako da nakažeš s tvojega računa nek drobiž na IBAN ki ti ga javijo tudi navodila. Ko boš to naredil, boš lahko prenašal sredstva nazaj na ta račun.

Sicer vse lepo piše pa za TR mislim da imamo celo svojo temo kjer je vsaj 100x to omenjeno ... :p

• Všeč mi je
Reactions: igi