Citat:
Uporabnik pediater pravi:
A Maverick stoji za temi nicki?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vem da me imaš na ignor, da ste taki čudaki in zato ker imajo drugačno mišljenje hočeš banati, to je pa joj, ni čudno da podpiraš JJ!
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če pa zdaj večina ne bo ugotovila trollanja, potem vam pa ni pomoči.Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Včasih se je skakalo do rekordov skakalnic na vsaki tekmi. Danes skoči Schlierenzauer povprečno in zmaga. Enostavno je pač tako obdobje, kjer tudi povprečni pridejo do dobrih rezultatov, ni nobenih presežnih športnikov kot so bli Maier, Ahonen itd trenutno.
LOL, v letu ko padajo večni rekordi Vonnove, Schneider, Parson, Nykannena, Maierja, Ahonena, ... so športniki povprečni.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vem da me imaš na ignor, da ste taki čudaki in zato ker imajo drugačno mišljenje hočeš banati, to je pa joj, ni čudno da podpiraš JJ!
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pravi nekdo, ki želi izbrisati muslimane
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem ja, človek nas ne mara, pa je treba zato klicaje pritiskati? Ko dobite orožje pa boste drugače misleče očitno pobijali!
Itak jaCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tega 32 nikoli ni trdil - mu ni treba podtikat. Res pa je, da je prti multi-kulti; in zato je bil že banan, medtem, ko marsikdo, ke je omenil "slabo opravljeno delo" pri povojni pobojih še danes mirno spama...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
...
Itak jaDaj malo poglej, kako se on veselo strinja in lima smajlije vsakič, ko je karkoli slabega v zvezi z muslimani. Ja, tudi s pobijanjem le teh se je že strinjal(in ne, ne da se mi zdej iskati med njegovimi smetmi teh postov)
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tega 32 nikoli ni trdil - mu ni treba podtikat. Res pa je, da je prti multi-kulti; in zato je bil že banan, medtem, ko marsikdo, ke je omenil "slabo opravljeno delo" pri povojni pobojih še danes mirno spama...