Retard grozil Tini Maze s smrtjo?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A Maverick stoji za temi nicki?
10.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vem da me imaš na ignor, da ste taki čudaki in zato ker imajo drugačno mišljenje hočeš banati, to je pa joj, ni čudno da podpiraš JJ!

Pač sprijazni se da obstjajo zaplankani ljudje ki ne sprejemajo drugačnih mnenj in hočejo ustrezat množici.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Včasih se je skakalo do rekordov skakalnic na vsaki tekmi. Danes skoči Schlierenzauer povprečno in zmaga. Enostavno je pač tako obdobje, kjer tudi povprečni pridejo do dobrih rezultatov, ni nobenih presežnih športnikov kot so bli Maier, Ahonen itd trenutno.
Če pa zdaj večina ne bo ugotovila trollanja, potem vam pa ni pomoči.
smile-1.gif

LOL, v letu ko padajo večni rekordi Vonnove, Schneider, Parson, Nykannena, Maierja, Ahonena, ... so športniki povprečni.
cheer.gif

padajo pod tekmicami, ali pdo enim.

če tina smuča superlativno, to ne pomeni, da ostale tudi dobr..ampak lahko podpovrečno. izstopa sam ona,

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Si mogoče prebral tudi post, na katerega sem odgovarjal?

Če bereš tako kot pišeš, predvidevam da ne.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vem da me imaš na ignor, da ste taki čudaki in zato ker imajo drugačno mišljenje hočeš banati, to je pa joj, ni čudno da podpiraš JJ!

Si prebral njegovo "mnenje" na začetku te teme, ki je sedaj označen pod spam? Bil je žaljiv do slovenk in poveličeval nemke in američanke...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pravi nekdo, ki želi izbrisati muslimane
smirk-1.gif

Tega 32 nikoli ni trdil - mu ni treba podtikat. Res pa je, da je prti multi-kulti; in zato je bil že banan, medtem, ko marsikdo, ke je omenil "slabo opravljeno delo" pri povojni pobojih še danes mirno spama...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.662
2.701
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem ja, človek nas ne mara, pa je treba zato klicaje pritiskati? Ko dobite orožje pa boste drugače misleče očitno pobijali!

Svašta!

Daj v dotičnem postu zamenjaj slovenka s "kristjan", nemke in avstrijke pa s "muslimani" in .. - sam si nekaj zberi ter pomisli kako bi potem reagiral.

Pravzaprav kaj sploh razlagam - v konkretnem primeru ja izrazil nestrpnost naspram lastni (no - bolj splošno - eni, ker dejansko ne vem ali je Slovenc al ne) narodnosti in to na tak način, da se ti zagabi.

In ja - v takem klicaj in opozorilu moderatorju - v pričakovanju, da bo takšen poslan na hlajenje.

Pa nima nič proti drugače mislečim - samo naj debata ostane na nekem nivoju.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.146
-8.782
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
smirk-1.gif

Tega 32 nikoli ni trdil - mu ni treba podtikat. Res pa je, da je prti multi-kulti; in zato je bil že banan, medtem, ko marsikdo, ke je omenil "slabo opravljeno delo" pri povojni pobojih še danes mirno spama...
Itak ja
smirk-1.gif
Daj malo poglej, kako se on veselo strinja in lima smajlije vsakič, ko je karkoli slabega v zvezi z muslimani. Ja, tudi s pobijanjem le teh se je že strinjal(in ne, ne da se mi zdej iskati med njegovimi smetmi teh postov)

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
...
Itak ja
smirk-1.gif
Daj malo poglej, kako se on veselo strinja in lima smajlije vsakič, ko je karkoli slabega v zvezi z muslimani. Ja, tudi s pobijanjem le teh se je že strinjal(in ne, ne da se mi zdej iskati med njegovimi smetmi teh postov)

Če se ne motim, si ravno ti nekemu uporabniku, s katerim se nisi strinjal, podtaknil zlonamerno kodo, kar je "nekoliko" več od izražanja mnenj - in si še kar tu...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
smirk-1.gif

Bravo, spet ti je ratalo!
bonk.gif

Koji [cenzura] ima Tina veze s povojnimi poboji, veš samo ti.
priden.gif

Razen če je kateri njen ded likvidiral katerega od narodnih izdajalcev, kateri so bežali tam mimo...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.065
6.258
113
blizu močvirne prestolnice
Patriot, zopet ne bereš, tu se gre o tem da nekateri ne dovolijo svobodo govora, sploh levičarji so pri tem glavni.

To sem napisal
Sem ja, človek nas ne mara, pa je treba zato klicaje pritiskati? Ko dobite orožje pa boste drugače misleče očitno pobijali!

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.429
2.784
113
/sarc on
Zdej je potrebno samo se reci da je makaronar fasist in ugotovit al je levi al desni.... off

Mislim res bedno od alterja da se tle s takimi forami. Fakin unbelivbl.