Retard grozil Tini Maze s smrtjo?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.175
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Malo off, a tega je kdo kdaj videl tečnega?

franci.petek.skoki.cernivec.jpg

Ne. In to je skrb vzbujajoče. Konstantno nasmejani ljudje so potencialni depresivci.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Obnašat se ona nikol ni znala. To je dejstvo. Massi pa je pač..."težek" tip. Saj so vsi ti uspešni ljudje malo svoji, saj razumeš. Oni nas lahko tudi v rit, ker so pač malo posebni ampak USPEŠNI!

Je kdo prebral Krušijev zapis o dogodku "frekvenca"?

Citat:
V javnost je priletela tudi mastna novica o fizičnem obračunavanju med Andreo Massijem in Mitjo Kuncem. Verjemite, da kakšne hude fizike ni bilo, sicer bi kdo hodil naokrog šivan in obvezan. Prepričan sem, da Mitja ni želel motiti frekvence ali kakorkoli škodovati. Prav tako so se takoj odstranili s kanala. Mitja je bil dvajset let moj sotekmovalec in ga predobro poznam. Je impulziven, vendar nikakor ne bi nagajal na tak način. Poleg tega se je Massiju želel tudi opravičiti. Massi bi pa tudi lahko malo premislil, preden žali vse naokrog … naj bo kljub vsemu hvaležen slovenskemu smučanju, da je danes tu, kjer je.
Vir: Forma+ Blog

Imam 2 kolega, ki hodita naokrog s smučarsko karavano. Eden pri naših, drugi pri neki drugi reprezentanci. Ta drugi je stal 2m stran od Massija, ko mu je Kunc vletel na kanal. Pravi, da je Massi tako popizdil, da ga je kar sezuvati začelo.
grin1.gif
Je blo pa to ob štartu 80. tekmovalke v 1. teku. Tolk o tem, da je Kunc zmotil kak pomemben pogovor.
Mi pa kar malo slabo rata, ko mi kolega govorita kako se ekipa aMaze obnaša. Aroganca na višku... [cenzura] ga, veliko vrhunskih športnikov je takih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A sem mogoče to kje trdil?

Meni je bil vedno faca-nasmejan če je bil dober ali pa slab.

Še slabo vreme je bilo sprejemljivejše, če ga je on napovedal.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Obnašat se ona nikol ni znala. To je dejstvo. Massi pa je pač..."težek" tip. Saj so vsi ti uspešni ljudje malo svoji, saj razumeš. Oni nas lahko tudi v rit, ker so pač malo posebni ampak USPEŠNI!

Citat:
V javnost je priletela tudi mastna novica o fizičnem obračunavanju med Andreo Massijem in Mitjo Kuncem. Verjemite, da kakšne hude fizike ni bilo, sicer bi kdo hodil naokrog šivan in obvezan. Prepričan sem, da Mitja ni želel motiti frekvence ali kakorkoli škodovati. Prav tako so se takoj odstranili s kanala. Mitja je bil dvajset let moj sotekmovalec in ga predobro poznam. Je impulziven, vendar nikakor ne bi nagajal na tak način. Poleg tega se je Massiju želel tudi opravičiti. Massi bi pa tudi lahko malo premislil, preden žali vse naokrog … naj bo kljub vsemu hvaležen slovenskemu smučanju, da je danes tu, kjer je.

Imam 2 kolega, ki hodita naokrog s smučarsko karavano. Eden pri naših, drugi pri neki drugi reprezentanci. Ta drugi je stal 2m stran od Massija, ko mu je Kunc vletel na kanal. Pravi, da je Massi tako popizdil, da ga je kar sezuvati začelo.
grin1.gif
Je blo pa to ob štartu 80. tekmovalke v 1. teku. Tolk o tem, da je Kunc zmotil kak pomemben pogovor.
Mi pa kar malo slabo rata, ko mi kolega govorita kako se ekipa aMaze obnaša. Aroganca na višku... [cenzura] ga, veliko vrhunskih športnikov je takih.

80 tekmovalke? Najdi mi tejmo, kjer je bilo 80 tekmovalk na štartu ...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Lej ta popizditis.
hysterical-1.gif

Sej Lindsey je bla praktično celo sezono, poškodovala se je par tednov nazaj.

Maria Hoffl Riesch je konkurenčna na vsaki tekmi in bo imela letos na koncu približno enako točk kot lani.

Da ne govorimo kako katastrofalno zanič je konkurenca pri moških - Hirscher ima 800 točk manj kot Tina, lani pa je zmagal s komaj 1355 točkami. Brezkonkurenčni bedniki.
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:

Citat:

grin1.gif

80 tekmovalke? Najdi mi tejmo, kjer je bilo 80 tekmovalk na štartu ...

SP

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:

Citat:

grin1.gif

Ni potrebno imeti insajdere, da bi videl kako se nekdo obnaša
smile-1.gif

Na daleč je vidno, da sta prava neotesanca.

p.s.
po drugi strani pa je slepa ljubezen nekaterih navijačev razumljiva

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Sploh ne.

Massi je 'v živo' čisto kul. Sproščen in pripravljen malo podebatirati. Verjamem pa, da je pri poslu zajeban do konca in verjetno brez tega tudi ne bi bilo takih rezultatov.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Sploh ne.

Massi je 'v živo' čisto kul. Sproščen in pripravljen malo podebatirati. Verjamem pa, da je pri poslu zajeban do konca in verjetno brez tega tudi ne bi bilo takih rezultatov.
zmaga.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Čisto odvisno je kaki dan imata s Tino in v kaki družbi sta.

Jaz sem bil enkrat poleg, ko smo Tino fotografirali za neke promocijske fotografije in sta na lokacijo prišla totalno zablužena. Komaj kaj sta rekla zdravo, držala sta se tak kot, da smo jima kaj nardili. Ko sta spila kavo in pojedla rogljiček pa sta postala boljše volje in se tudi malo bolj sprostila in se potem brez problema pogovarjala.

Na koncu nam je Tina še prinesla nekaj Milka izdelkov in odšla dobre volje.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Nihče ne zanika, da nista težka, pač taka sta. Recimo Zahovič je še slabši pa te očitno ne moti:

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
... Konflikten, aroganten in primitiven...

am kako bi pa opisal Zahoviča?

Pri njem moraš začeti z besedo uspešen, v Mariboru lepo vodi klub, ga trži in seveda služi.
Tu pa tam malo podžiga, drugače pa je na višjem nivoju kot Katanec, konflikten pa tudi je.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Pomanjkanju prave konkurence?!?
hysterical-1.gif

Od vse svetovne konkurence manjka samo Vonnova, pa še to šele 14 dni - 3 tedne. In razsula se je v preveliki želji, da bi premagala letos nepremagljivo.

Lej ta popizditis.
hysterical-1.gif

Tega slovenci ne bodo razumeli, ker jim mediji preveč perejo možgane. Včasih je bila v smučanju konkurenca močna, danes je ni. Enako v moškem smučanju in pa skokih. Včasih se je skakalo do rekordov skakalnic na vsaki tekmi. Danes skoči Schlierenzauer povprečno in zmaga. Enostavno je pač tako obdobje, kjer tudi povprečni pridejo do dobrih rezultatov, ni nobenih presežnih športnikov kot so bli Maier, Ahonen itd trenutno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Včasih se je skakalo do rekordov skakalnic na vsaki tekmi. Danes skoči Schlierenzauer povprečno in zmaga. Enostavno je pač tako obdobje, kjer tudi povprečni pridejo do dobrih rezultatov, ni nobenih presežnih športnikov kot so bli Maier, Ahonen itd trenutno.
Če pa zdaj večina ne bo ugotovila trollanja, potem vam pa ni pomoči.
smile-1.gif

LOL, v letu ko padajo večni rekordi Vonnove, Schneider, Parson, Nykannena, Maierja, Ahonena, ... so športniki povprečni.
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Vsak troll je zame tudi retard. Čeprav je lahko včasih duhovit (jerofšek z MMC).

Pač stranski učinek forumov. Je pa res, da se vsaj debata razvija. Kvantiteta nad kvaliteto.