Restavracija: Cubo vs. Valvas'or

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Torej, kam peljati drago na fancy večerjico...
Dober ambient, postrežba in okusna hrana. Kaj izbrati, Cubo ali Valvasorja?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Nic od tega ni "fancy".

Ampak celoten koncept in lokacija je boljsa v Stari Ljubljani - ni ravno romantike v zelenem trikotniku - ceprav ima Cubo malo boljso hrano, po moje
smile-1.gif

Potem pa se sprehod po Stari Ljubljani, nekam na desert in koktejle - recimo v As Lounge - pa si zmagal.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Meni je As pustil grenak priokus. Praktično z vsem, od postrežbe, ambienta do izbire jedi. Je pa res, da je od tega minilo kakšno leto in še kakšen mesec za povrh.

EDIT:
A je morda že kdo obiskal edino Prekmursko restavracijo v Ljubljani Mencigar Nobile in kako se vam je zdelo?

Službeno zadnje čase kar pogosto hodimo ven jest, sicer ne zmerom v Sloveniji, vendar bo v kratkem ena taka priložnost pa me zanima kako ste kaj zadovoljni.

Nazadnje urejeno:

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Torej, kam peljati drago na fancy večerjico...
Dober ambient, postrežba in okusna hrana. Kaj izbrati, Cubo ali Valvasorja?
Definitivno Cubo.
Ambient je meni lepši, hrana bolj okusna, pa še (po občutku) nižje cene.
Iz Cuba sva šla z ženo prijetno vinjena domov za slabih 100 € (predjed, glavna jed, desert, pa aperitiv ter tri vrste vina), potem sem pa enkrat letos peljal enega tujca (službeno) v Valvasorja in sem dal 105 €, s tem da sva popila samo ene pol litra vina, pa brez sladic.
Link do opisa, ko sem bil v Valvasorju: Valvasor.
Link do opisa, ko sem bil v Cubu: Cubo.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Hvala... tudi jaz bi izbral Cubo, a sem ugotovil da je Cubo zaprt jutri, zaradi praznika, tako da grem verjetno k Valvas'orju. Upam, da bo ok
smile-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
ko sem jaz bil tam se mi niso zdele nič kaj tako visoke (pričakoval sem precej višje)

bom bolj na pamet pisal samo se mi zdi da je blo cca:
* morska žaba 19 eur
* piščančji file z pršutom 11 eur
* beefsteak s poprom 21 eur
* testenine 8-9 eur

nekaj v tem rangu

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Konec tedna gremo službeno na večerjo s sosedi od naših severnih sosedov (
grin1.gif
). A je to za kaj ali ne? http://www.staramacka.si/
Zgleda neka fancy zadeva pa ker ne hodim kaj dosti po mestu ne vem če je to ok ali ni ok? Tnx za info.
Mencigar nobile je malo predaleč, da jih peš vlečem okrog, As-a bi se tudi raje izognil, razen če ni druge izbire.
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Stara mačka je sedaj na novo zasnovana, vmes je bila kar nekaj časa zaprta - prenova, tako, da ne vem kaj se zdaj tam dogaja.
Ampak glede na spletno stran in ponudbo ne vidim kaj veliko novega...