represivni organi

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se danes peljem v tovarno in na semaforju, pod obvoznico, grupa pedera. bolj natančno dva pedra in ena pederka. en [censored] leži v avtu in drema, en stoji na robu cestišča in vrti loparček k ivaniševiæ, pederka pa par metrov pred njim stoji še malo bolj stran od ceste in zveči, žveči, k sosedova liska.

prpelal sem glih na rdečo, tko da sem imel čas gledat. punca, prežvekovalka, ubistvu sploh ni bla švoh. način, model, kako stoji na mestu je verjetno povzela po kolegih z otečenimi jajci, ampak ji ni za zamerit. sej se verjetno veliko druži z njimi. in sem jo tako gledal, ocenjeval. pa je opazila. ji je bilo nerodno. na koncu ji še pomaham.
sam jest ne bi bil jest, če se ne bi spomnil, da sem včeraj v moji preljubljeni štacuni kupil nov paket prve pomoči, nove rezervne h7 lučke, da trikotnik je, varnostni jopič tudi, šlep vrv tudi, luči na avtu delajo, pil še nisem, dokumente imam.
ko se obrnem in vrnem nazaj. seveda sta me ustavila. no, me je ustavil on. mu dam dokumente , jih gleda, ko ga vpršaam, gospod, zadnjič je MX spraševal o teh ameriških kapah in šiltih, pa smo ugotovil, da je to zato, da sonce ne sije v oči. a vi mate pa šilt tko navzdol, da vam luči avtov ne svetijo v oči, ko dremate za cesto, kot to počne vaš kolega.. seveda je bil besen.
potem sem mu razložil, da nekako ne maram, da me kontrolirajo moški in da prosim, če me kolegica preveri. pa je prišla kolegica. seveda je hotela videti vso opremo in vse te zadeve. preden sva prišla do opreme, sem jo uspel vprašat, a ona žveči tudi med seksom, tako kot med službo. in če že med seksom, a tut med fafanjem. je bila kar malo nejevoljna. pa sva gledala opremo. prvo pomoč sem pokazal nazadnje. je preverila datum, vse je ok. pa jo vprašam, da kaj pomaga prva pomoč, če ne znaš uporabljat. in da če bi preverila umetno dihanje. je spet zardela.
pol sva šla pa na bolj lahkotno temo. priznal sem ji, da bi bila full bolj hot v petah. in vprašal, zakaj hudiča nima ene 6 centinskih pet. je ponosno odgovorila, da zato, ker se v njih ne da tečt. ah dekle. za katerima vtom bi pa ti tekla. še v adidaskah ne ujameš kolesarja, ne pa avto. je rekla, da ne bi tekla za avtom, ampak je treba hitr pridt do službenga avta, pa pol seveda na lov. pa sem jo spomnil, da kolega spi.

ker ni našla nobenega elementa ogrožanja, me je spustila brez opozoril, kazni, tut gsm cifre ni dala.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se danes peljem v tovarno in na semaforju, pod obvoznico, grupa pedera. bolj natančno dva pedra in ena pederka. en [censored] leži v avtu in drema, en stoji na robu cestišča in vrti loparček k ivaniševiæ, pederka pa par metrov pred njim stoji še malo bolj stran od ceste in zveči, žveči, k sosedova liska.

prpelal sem glih na rdečo, tko da sem imel čas gledat. punca, prežvekovalka, ubistvu sploh ni bla švoh. način, model, kako stoji na mestu je verjetno povzela po kolegih z otečenimi jajci, ampak ji ni za zamerit. sej se verjetno veliko druži z njimi. in sem jo tako gledal, ocenjeval. pa je opazila. ji je bilo nerodno. na koncu ji še pomaham.
sam jest ne bi bil jest, če se ne bi spomnil, da sem včeraj v moji preljubljeni štacuni kupil nov paket prve pomoči, nove rezervne h7 lučke, da trikotnik je, varnostni jopič tudi, šlep vrv tudi, luči na avtu delajo, pil še nisem, dokumente imam.
ko se obrnem in vrnem nazaj. seveda sta me ustavila. no, me je ustavil on. mu dam dokumente , jih gleda, ko ga vpršaam, gospod, zadnjič je MX spraševal o teh ameriških kapah in šiltih, pa smo ugotovil, da je to zato, da sonce ne sije v oči. a vi mate pa šilt tko navzdol, da vam luči avtov ne svetijo v oči, ko dremate za cesto, kot to počne vaš kolega.. seveda je bil besen.
potem sem mu razložil, da nekako ne maram, da me kontrolirajo moški in da prosim, če me kolegica preveri. pa je prišla kolegica. seveda je hotela videti vso opremo in vse te zadeve. preden sva prišla do opreme, sem jo uspel vprašat, a ona žveči tudi med seksom, tako kot med službo. in če že med seksom, a tut med fafanjem. je bila kar malo nejevoljna. pa sva gledala opremo. prvo pomoč sem pokazal nazadnje. je preverila datum, vse je ok. pa jo vprašam, da kaj pomaga prva pomoč, če ne znaš uporabljat. in da če bi preverila umetno dihanje. je spet zardela.
pol sva šla pa na bolj lahkotno temo. priznal sem ji, da bi bila full bolj hot v petah. in vprašal, zakaj hudiča nima ene 6 centinskih pet. je ponosno odgovorila, da zato, ker se v njih ne da tečt. ah dekle. za katerima vtom bi pa ti tekla. še v adidaskah ne ujameš kolesarja, ne pa avto. je rekla, da ne bi tekla za avtom, ampak je treba hitr pridt do službenga avta, pa pol seveda na lov. pa sem jo spomnil, da kolega spi.

ker ni našla nobenega elementa ogrožanja, me je spustila brez opozoril, kazni, tut gsm cifre ni dala.
bla bla bla...

V resnici si videl policijski avto, ki se ti je pripeljal nasproti, pa si se vsral in šel domov jokat.
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne morem bit. je vsaj pol metra višinske razlike.

za razliko do nekaterih, se ne userjem, ko vidim uniformo. pač to je njihovo delo. in na delovnem mestu se ne kadi, žveči in se stranko vika.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
se danes peljem v tovarno

Nisi ti bolj po gradbiščih?

Citat:
sem včeraj v moji preljubljeni štacuni kupil nov paket prve pomoči, nove rezervne h7 lučke,

Koliko si dal? Moram tudi sam kupit.

Citat:
ko se obrnem in vrnem nazaj. seveda sta me ustavila....bla, bla, bla...

Tipičen čefurski pozer.

Ko si bil mlajši si pa kaj takega počel, kajne:

Ali pa kaj takega, gangsta wannabe:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Dobra ti dela domišlija od tretjega odstavka dalje
hysterical-1.gif

@
A velkih začetnic pri vas u tovarn ne uporabljate?
Vejce si pa nametal, kot vrtnar po obrezovanju
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dva problema sta.

prvi je, da alter neki heca in ne moreš lepo pisat esejev
drugi je, da sem se osredotočil na nepravilno prehitevanje črk in sem spregledal ostale usmerjevalne znake.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Ja pa jih nisi asfaltiral?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dva problema sta.

prvi je, da alter neki heca in ne moreš lepo pisat esejev
drugi je, da sem se osredotočil na nepravilno prehitevanje črk in sem spregledal ostale usmerjevalne znake.

Nič od tega ni res.
Lepo priznaj, da ti pravopis ne gre.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Softi a veš mogoče veš iz katere postaje je bila? Pa zihr si pogledu na našitek kako se piše...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Eeee softi jst mam občutek da odkar ni starga deca več kle gor ti je (vama je z patriotom) kle pošteno dougčas in si se spustu na raven mXsa.......sam da se mal priča....pa čeprav cheap talk
evil.gif

Jst bi temu reku samozajeb
evil.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
verjetno rudnik, ali tam blizu.

našitka se ne spomnim. sem gledal v oči. ko se pogovarjam gledam v oči. premerim prej ali pozneje.

men je res dolgšas. pa ne zarad miru starega. kolega domobran mi je nekam poniknil. da ga ni stari odnesel v pekel s seboj.