Renault espace

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
KSZ.

Espace prejšnjih generacijs so imeli v notranjosti tipičen renault (nissan) enoprostorski dizajn. Torej odprt prostor brez izrazitega sredinskega grebena, armaturka na dlani, polno odglagalnih površin povsod.

Tole sedaj je nekaj čisto drugega, če pozabimo zunanjost je v notranjosti postal tisto kar nebi smel, torej limuzinska utesnjenost s polno odvečnega kiča.

Skratka po twingotu še en zajeb renaulta s katerim bo izgubil zveste kupce (nisem fan renoja ampak ta njihov odprt interior mi je bil vedno scenski in sem včasih prav pomislil da bi kakšnega kupil).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.754
5.908
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne razumem, kako lahko nekoga, ki je prej vozil Espacea sedaj posediš v Trafica. Človek se je prej vozil v udobnem prostornem avtu, sedaj pa kot alternativo naj gre v tovornjak. Pa valda Renaulta ne bo več pogledal.

Novi espace je pač še za razred ali dva bolj udoben in prostoren, pa še vedno ima veliko kufra. Samo enim vam pač ne gre, da ne izgleda kot kombi...

Strinjam se da je razred ali dva bolj udoben. Prostoren mogoče malo manj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Dolzina kufra pri 5 sedezih je 107 cm.
Stari bi rekel vec.

Visina prtljaznih vrat 800. Stari bi moral biti vec.

In ja, limuzinska utesnjenost. Custo drug avto.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Stari bi rekel vec.

Sej zato sem pa rekel za traffica za velike familije, ker ta espace je korak nazaj v tem pogledu. Na prvi pogled mi je dajal vtis kot grand scenic in nič večji.

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Strinjam se da je razred ali dva bolj udoben. Prostoren mogoče malo manj.

medosno ima malo daljšo in če se pri prtljagi pozna na minus, se mora pri potnikih sigurno v plus

sicer pa po mojem so pri renaultu preprosto pogledali koliko so prodali navadnih espacov in koliko grandov in so po mojem kupce slednjih preprosto žrtvovali oz. kupci prvih sedaj dobijo veliko več, kupci drugih pa nekaj manj

za motorje so direktno povedali, da so dali samo takšne, ki se najbolj prodajajo

v celoti mislim, da so naredili top potovalnika namesto kombija. malo manj družinski in malo bolj 'poslovni'. pošteno povedano, že prej ni bil družinski, dokler ni prišel do magičnih let in kilometrov
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.702
6.720
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Stari bi rekel vec.

Če zadnje zice porinem naprej,je komaj staro merivo prehitel. Meriva je krajša od 4 metrov se mi zdi. Je pa res da potem za prednjimi sedeži ni veliko prostora.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
ja ni kej... softi, prešaltat boš mogu - multivan al pa california bo zate taprav!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
california je itak..avtodom. a ni?

multivan je..preveč kombijevski. tudi vožnja temu primerna. drgač pa super ideja 2 2 3 sedeži, pa vse druge opcije, ampak več kto te opcije je pa nemogoče. recimo pet potnikov in full prtljažnika..težki stoli za ven.

da ne omenjam, da bi dal klop ven.
če pa to odmisliš pa super notranjost, sam..kombijevsko, trdo, premetavanje na vse strani.

sem imel na testu in vem kaj sem čutil. mi je bil bolj všeč sharan s kakim kompromisom več.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.812
113
40
MB
oprosti ampak multivan se od vseh kombijev pelje in občuti daleeeč najboolj kot avto
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
oprosti ampak multivan se od vseh kombijev pelje in občuti daleeeč najboolj kot avto
wink-1.gif

viana oz v klase nisem vozil. ostalo so bili kombiji. multivan je bil vseeno bolj kombi kot espace. je pa volumen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
hja... res je kombijevski, sam to je pač cena za prostornost...

ja, in te je morje. recimo zame.
klop naprej, ker so otroci..prtljaznik roba, otroc okol mize, risejo, pisejo..amerika. ločena klima itd.

sam k vidis viano extra lang in ves, da das kolesa v kufer pa vse..si pa reces..to je to..pa stoli lazje maerviranje, ven emtanje..pol pa zadnji pogon, ki je zame no go.