Citat:
Uporabnik softi pravi:
prtljažnik je manjši, zadaj stisnjen dol. 660l pri 5 zicih, ko je stari imel 1050 se mi zdi.
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Verjetno podoben prodajni mimosun kot VelSatis in Avantime....
Živa duša ne bo dala več za tole gajbo kot pa za novega S-max ki bo ziher 5 jurjev cenejši....
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
29900 je vstopni model, 130 konjski dizl. V osnovni opremi xenon, ustavljanje v sili, kamera za vzvratno vožnjo, avtomatski preklop med dolgimi/ kratkimi, senzor de¿/ svetloba, navigacija.
ima S-MAX to? Za 25k EUR?
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ni ravno mimo sum ta espace. je pa drugačen od predhodnega. In manj namenjen večjim familijam. Avto sem videl v živo in je fantastičen. Za velike familije ala softijeve pa je traffic idealen.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ni ravno mimo sum ta espace. je pa drugačen od predhodnega. In manj namenjen večjim familijam. Avto sem videl v živo in je fantastičen. Za velike familije ala softijeve pa je traffic idealen.
Ne razumem, kako lahko nekoga, ki je prej vozil Espacea sedaj posediš v Trafica. Človek se je prej vozil v udobnem prostornem avtu, sedaj pa kot alternativo naj gre v tovornjak. Pa valda Renaulta ne bo več pogledal.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
prtljažnik je manjši, zadaj stisnjen dol. 660l pri 5 zicih, ko je stari imel 1050 se mi zdi.
1050 naložen do stropa, 660l pa do roba, niso primerljivi podatki...
Najdi 2(3)leti in pol staro temo kjer je softi opisal zimsko voznjo z espacom na manjši gricek.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Presneto turki
Sam a ne bi taki vozovi skoraj nujno mogli imet 4x4? Kako to kak leti pozimi?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne razumem, kako lahko nekoga, ki je prej vozil Espacea sedaj posediš v Trafica. Človek se je prej vozil v udobnem prostornem avtu, sedaj pa kot alternativo naj gre v tovornjak. Pa valda Renaulta ne bo več pogledal.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Najdi 2(3)leti in pol staro temo kjer je softi opisal zimsko voznjo z espacom na manjši gricek.Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Presneto turki
Sam a ne bi taki vozovi skoraj nujno mogli imet 4x4? Kako to kak leti pozimi?