referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
No, naj omenim, da je glede gradnje đamije prišlo tako daleč, da po novem celo na hokejskih tekmah razgrnejo transparent, čez tribuno " ÐAMIJA NE".

Kaj mislite o temu?

Lp

Kam mislimo o tem? Jst mislim, da naj bi se navijači bolj osredotočli na hokej in navijanje, kot da neke politične furstracije vodilnih izražajo na tekmah.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Koliko stavb pa so že muslimani razstrelili v Ljubljani? V Sloveniji? V Avstriji? V Italiji?

v avstriji še dvojezične table podirajo, pa bodo mega islam center gradili...me prav zanima, ja.
v italiji je tudi že prišlo do številčnih aretacij ekstremistov... lahko rečemo da jim je ratalo preprečit napade...

A ne štekaš vprašanja spet? Koliko stavb so podrli sem vprašal... ker očitno je med tvojimi halucinacijami tudi rušenje stavb v LJ.

Pa še glede Avstrijcev...

smirk-1.gif

Aretacije pa kar pomenijo organiziranje terorističnih napadov? Ti še osnovnih pojmov demokracije nimaš razčiščenih, pa se imaš za liberalca ...
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Glede na to, da imaš zelo očitno preveč časa, da iščeš napake grdih grdih muslimanov po netu, me malo preseneča, da ne prebereš še kaj iz druge strani... ali pa vsaj take stvari, da bi lahko vedel, da imajo v Avstriji đamijo (če se že spuščaš v to debato in se delaš pametnega)
smirk-1.gif
fijakarski.konj.press

Čeprav zdaj ne vem kaj mi je pri tebi bolj smešno... ali zelo očitna pristranskost v kombinaciji s halucinacijami ali to, da ne zastopiš kaj ti pišemo in da svojih likov sploh ne prebereš v celoti (ali pa jih ne zastopiš, čeprav jih bolj verjetno nočeš).

"A source familiar with the investigation suggested the two men were not close to carrying out an attack. The source declined to be named because he is not authorized to speak to the media.

"The suspects did not have links to any terrorist organization nor did they have the knowledge of how to handle explosives," the source said."

Pa še vedno sta to dva aretirana... daleč od množičnih aretacij, katere ti haluciniraš.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
za množične aretacije si kar sam najdi povezavo. To, da sta dva aretirana v tej aretaciji ti mora dogajat da misliš, da je to edina aretacija v celotni italiji v zadnjem času.
Da imajo v avstriji džamijo, to vem. Če ti rata iz tvojega sveta potegnit citat - kje sem jaz trdil da je avstrijci nimajo. res, dej potegni citat. Rad bi videl to čudo svjetsko.
Če že nakladaš, potem se vsaj sklicuj na tekst ki ga dejansko jaz pišem.

"Glede na to, da imaš zelo očitno preveč časa, da iščeš napake grdih grdih muslimanov po netu, me malo preseneča, da ne prebereš še kaj iz druge strani"
Ne vem, očitno imaš ti milion linkov. Daj, napopaj kakšnega kjer se nekdo razstreli med folkom / odreže glavo / itd itd med prebiranjem oče naš.... rad bi videl tudi drugo stran. Očitno te je samo gobec, ker drugač bi ti ratalo vsaj kakšen link dat kontra.
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:Da imajo v avstriji džamijo, to vem. Če ti rata iz tvojega sveta potegnit citat - kje sem jaz trdil da je avstrijci nimajo. res, dej potegni citat. Rad bi videl to čudo svjetsko.

v avstriji še dvojezične table podirajo, pa bodo mega islam center gradili...me prav zanima, ja.

BUSTED
priden.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:Da imajo v avstriji džamijo, to vem. Če ti rata iz tvojega sveta potegnit citat - kje sem jaz trdil da je avstrijci nimajo. res, dej potegni citat. Rad bi videl to čudo svjetsko.

BUSTED
priden.gif

busted? a ti poznaš razliko med mega centrom in džamijo? očitno je to zate en in isti ku*ac...
bonk.gif

in če bi bil vsaj 10% pismen od tega kar trdiš da si, potem bi mnoooogo postov nazaj lahko celo prebral da nisem proti džamiji! Ne moreš verjet, ane! Eureka!
bonk.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

BUSTED
priden.gif

busted? a ti poznaš razliko med mega centrom in džamijo? očitno je to zate en in isti ku*ac...
bonk.gif

in če bi bil vsaj 10% pismen od tega kar trdiš da si, potem bi mnoooogo postov nazaj lahko celo prebral da nisem proti džamiji! Ne moreš verjet, ane! Eureka!
bonk.gif

NI. Se enkrat, razlike med IC iz dzamijo za "tvoje" potrebe NI. Islamski center = dzamija.
In wacko te ni ujel pri poimenovanju objekta ampak pri trditvi da so Avstrijci oh in sploh nestrpni.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
NI. Se enkrat, razlike med IC iz dzamijo za "tvoje" potrebe NI. Islamski center = dzamija.

ne bluzi! to enostavno ni res
IC = džamija + stanovanja + knjižnica + košarkarsko igrišče + ....
džamija = džamija

bo šlo?
stanovanja, knjižnice, igrišča niso nikjer označeni kot verski objekti tako kot je to džamija. Tudi ustava RS ti teh objektov ne obravnava kot PRAVICO. zato ne bluzi da IC = džamija, ker IC naj bi bil pri nas velik 11.000 m2, od tega je džamija velika 1000 m2, torej samo 10%.

Glede Avstrije: Jorgi je bil na delu
"Officially, the law is not aimed directly at mosques and minarets, but at "unusual" buildings that stand out "because of their unusual architecture or size (height).""
sej vem da se boš zdej obregnil v ta del članka in jih boš zagovarjal da ni direktno usmerjen...
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Na to temo si se v tem threadu ze osmesil ampak vseeno....

Na sliki zgoraj je:

Vienna Islamic Center and Mosque
Hubertusdamm 17
Wien
Austria

hysterical-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ja, res je. sicer je vse v eni stavbi, ampak ja - imaš prav.

za razliko od tebe vsaj priznam da sem za dunajsko mošejo mislil da nima ničesar znotraj (knjižnico,...). bi mi lahko prosim prilepil še tehnične podatke o tem IC-ju?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
1. ni pod eno streho...
2. dzamija ali IC, za potrebe te debate je to popolnoma vseeno

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
2. dzamija ali IC, za potrebe te debate je to popolnoma vseeno

ne, TI misliš da je popolnoma vseeno. pa ni. Džamijo vam Ustava RS zagotavlja. IKC-ja pa ne. In tu je bistvena razlika. Pri džamiji nimam kaj nasprotovat - jo rabite - čeprav bi se dalo porihtat potrebe tudi z molilnicami - ampak, kot sem rekel: ustava vam daje pravico, torej jo imejte.

Glede 1. točke - prosil sem te za kakšen link glede dunajskega IKC-ja. Mi ga lahko posreduješ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
1. Spet pises neumnosti. Ustava ne zagotavlja dzamijo, IC ali molilnico. Zagotavlja pravice ,ki naj bi bila za vse vernike iste. Prostor za molitev, verouk, solanje, ...

2. Google

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
In spet pridemo do točke: Kako razumen človek lahko gre na ulico nasprotovat gradnji košarkaškega igrišča ???

(odgovor je seveda: ne gre)

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

BUSTED
priden.gif

bonk.gif

bonk.gif

Mega centra ne bodo nikjer gradil... mega je pač tak izraz, ki se samo teb ful kul zdi in ga boš v imenu stavbe take narave težko našel. Imajo pa: Vienna Islamic Center and Mosque... Aja... samo to ni MEGA... se ti oproščava, ker točno ne bereva tvojih postov.
crazy1.gif

Btw... tudi v Sloveniji ne bomo imeli "Mega centra z đamijo", tako da se sploh ne rabiš sekirat
wink-1.gif

edit: vidm, da te je že easy pwnal pred mano.

Sicer pa te očitno krščanski verski centri nič ne motijo, kljub temu, da je več duhovnikov nagnjenih k pedofiliji. Kako komentiraš to? Bom drugače vprašal. Kako to, da te muslimani tako motijo, kljub temu, da v Sloveniji ni bilo nobenih problemov z njimi, duhovniki pa so že bili obtoženi za pedofilijo, pa se ti to ne zdi nič groznega. Očitno te bolj strašijo aretacije Italjanskih "teroristov" katerim sploh nič ni bilo dokazano...

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Glede Avstrije: Jorgi je bil na delu
"Officially, the law is not aimed directly at mosques and minarets, but at "unusual" buildings that stand out "because of their unusual architecture or size (height).""

A ti je Jorgi tok odgovarjal tud ko je sral po Slovencih ali ti je samo takrat, ko je sral po Muslimanih? Taki domoljubi ste me vedno najbolj fasciniral... podobno kot skinheadi, ki se zavzemajo pravično mejo s Hrvaško ali homoseksualci, ki so obenem homofobi. To morte met neki hudičev narobe v glavi zvezan....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In spet pridemo do točke: Kako razumen človek lahko gre na ulico nasprotovat gradnji košarkaškega igrišča ???

(odgovor je seveda: ne gre)

Ne štekaš... na igriščih se v večernih urah planirajo teroristični napadi. Knjižne police so pa samo kamuflirana vrata do laboratorija, kjer grdi primitivni muslimani razvijajo jedersko orožje. Če ne verjameš, ti bo pa Ares nalimal par linkov, kako je musliman pretepel svojo ženo! Oz še bolje.... sam si poišči na netu, kako so muslimani podrli par stavb v Ljubljani, pa potem naprej pametuj. Pa da ne boš dobil napačnega vtisa... Ares je strpen in celo podpira đamijo, samo mi musliæi in nezavedni Slovenci ne vidmo njegovega skritega plemenitega sporočila.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Ne vem, očitno imaš ti milion linkov. Daj, napopaj kakšnega kjer se nekdo razstreli med folkom / odreže glavo / itd itd med prebiranjem oče naš.... rad bi videl tudi drugo stran. Očitno te je samo gobec, ker drugač bi ti ratalo vsaj kakšen link dat kontra.
smirk-1.gif

Ne najdem nobenega takega linka... samo stotine bombnih napadov s strani Američanov. Se oproščam... imaš prav.
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.