Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Ne vem, očitno imaš ti milion linkov. Daj, napopaj kakšnega kjer se nekdo razstreli med folkom / odreže glavo / itd itd med prebiranjem oče naš.... rad bi videl tudi drugo stran. Očitno te je samo gobec, ker drugač bi ti ratalo vsaj kakšen link dat kontra.
Ne najdem nobenega takega linka... samo stotine bombnih napadov s strani Američanov. Se oproščam... imaš prav.
kako komentiram? sovražim RKC. ti bo to bolj všeč? a zakaj jo sovražim? zaradi dvoličnosti, zaradi pohlepa po denarju.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sicer pa te očitno krščanski verski centri nič ne motijo, kljub temu, da je več duhovnikov nagnjenih k pedofiliji. Kako komentiraš to? Bom drugače vprašal. Kako to, da te muslimani tako motijo, kljub temu, da v Sloveniji ni bilo nobenih problemov z njimi, duhovniki pa so že bili obtoženi za pedofilijo, pa se ti to ne zdi nič groznega. Očitno te bolj strašijo aretacije Italjanskih "teroristov" katerim sploh nič ni bilo dokazano...
Sem kdaj omenil da me jorgi fascinira mogoče? dal sem pač primer kaj se v tako strpni avstriji dogaja. da niso glih fejst strpni, tako kot hočete zagovorniki islama prikazat.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
A ti je Jorgi tok odgovarjal tud ko je sral po Slovencih ali ti je samo takrat, ko je sral po Muslimanih? Taki domoljubi ste me vedno najbolj fasciniral... podobno kot skinheadi, ki se zavzemajo pravično mejo s Hrvaško ali homoseksualci, ki so obenem homofobi. To morte met neki hudičev narobe v glavi zvezan....
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In spet pridemo do točke: Kako razumen človek lahko gre na ulico nasprotovat gradnji košarkaškega igrišča ???
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Ne vem, očitno imaš ti milion linkov. Daj, napopaj kakšnega kjer se nekdo razstreli med folkom / odreže glavo / itd itd med prebiranjem oče naš.... rad bi videl tudi drugo stran. Očitno te je samo gobec, ker drugač bi ti ratalo vsaj kakšen link dat kontra.
Ne najdem nobenega takega linka... samo stotine bombnih napadov s strani Američanov. Se oproščam... imaš prav.
potem ti najbrž ne bo problem pripopat vsaj en link ko se je verski fanatik raztrelil med množico muslimanov
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
kako komentiram? sovražim RKC. ti bo to bolj všeč? a zakaj jo sovražim? zaradi dvoličnosti, zaradi pohlepa po denarju.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sicer pa te očitno krščanski verski centri nič ne motijo, kljub temu, da je več duhovnikov nagnjenih k pedofiliji. Kako komentiraš to? Bom drugače vprašal. Kako to, da te muslimani tako motijo, kljub temu, da v Sloveniji ni bilo nobenih problemov z njimi, duhovniki pa so že bili obtoženi za pedofilijo, pa se ti to ne zdi nič groznega. Očitno te bolj strašijo aretacije Italjanskih "teroristov" katerim sploh nič ni bilo dokazano...
iz tega sledi eno vprašanje: zakaj bi podpiral da pride še eno tako versko s*anje v našo državo, če že zdaj imamo same probleme s tem ki je že?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In spet pridemo do točke: Kako razumen človek lahko gre na ulico nasprotovat gradnji košarkaškega igrišča ???
proti igrišču nimam nič. me pa zanima ali bodo stanovanja (par blokov) dali kakšnim katoliškim / atestičnim / budističnim / pravoslavnim družinam ki so v stiski. Ker, najbrž vsi to vemo - v ljubljani fejst primanjkuje socialnih stanovanj.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Verski fanatiki raje z avijonom preletijo mesto in zmečejo dol bombe... precej manj zdravju škodljivo za fanatika, pa še večkrat gre lahko
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Za začetek je že tvoj pristop napačen. Ne gre za sranje... gre za vernike, kateri so že prisotni nekaj časa. Verniki pa bodo ali z ali brez đamije tukaj. Gre se samo zato, da morajo biti vsa verstva v Sloveniji enakopravna.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
In kaj ima veze komu bodo dali stanovanja? Financirali bodo sami in sami naj počnejo s stanovanji kar hočjo...
bluziš
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Za začetek je že tvoj pristop napačen. Ne gre za sranje... gre za vernike, kateri so že prisotni nekaj časa. Verniki pa bodo ali z ali brez đamije tukaj. Gre se samo zato, da morajo biti vsa verstva v Sloveniji enakopravna.
moj pristop oz. pogled je moj pogled. Vernik ne potrebuje cerkve/ džamije/ templja za opravljanje svojih butastih khm mislim verskih potreb.
Če bi blo po moje bi res morala biti vsa verstva v sloveniji enakopravna - enakopravno ven zmetana iz države. to s*anje traja že več kot 1000 let, pa eni še vedno nasedajo.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
In kaj ima veze komu bodo dali stanovanja? Financirali bodo sami in sami naj počnejo s stanovanji kar hočjo...
bluziš
.
nima veze komu bodo dali. me pa zanima, zato, ker govorijo kako strpna vera je islam....
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj pa tebe moti, če drugi verujejo?
Jaz sem tudi ateist, mi pa dol visi, kaj drugi delajo v prostem času.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Upam, da ločiš med muslimani in muslimanskimi skrajneži. Če ne je to hudo posploševanje in neupravičeno stereotipiziranje
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Zakaj pa tebe moti, če drugi verujejo?
Jaz sem tudi ateist, mi pa dol visi, kaj drugi delajo v prostem času.
me ne moti če verujejo. motijo me verske stavbe.