Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ti prav prosiš za titulo Hođa
jaz že imam titulo, hvala.
Citat:
Ti prav prosiš za titulo Hođa
Citat:
Zdej bi pa grozil?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Zdej bi pa grozil?
grozil? lol. luzer. zakaj bi nekemu VL grozil? fak, si nizek...
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
vrni mi jo nazaj, drugač bom zahteval da se višja sila vmeša v tvoje sprenevedanje
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
samo povedal sem da bom pač pozval nekoga ki je na višjem nivoju od tvojega. ni nujno da bi zahteval administratorja, mogoče samo nekoga ki je bolj intelektualen in manj otročji
Citat:
Mogoče zato ker je bil že v štartu đoke?
whatever makes you happyCitat:
Aja te imajo pa vpliv name?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
sej, to sem vedu da lahko moderatorji delajo kar jim paše....recimo zlorabljajo osebne podatke v različne namene...me ni treba prepričvat kaj vse ste sposobni, ker jaz že vem...
če ti bo to pomagalo proti impotenci, potem ti ga privoščim...Citat:
Le pazi, skrij kreditne kartice, da si ne bom na tvoj račun strap-on naročil.
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
Razumem kaj želiš povedat. Ampak eno ne opravičuje drugega. Jaz obsojam oboje. Ravno to pa mi manjka pri naših "evropskih" muslimanih, da ne obsojajo terorizma skrajnih muslimanov nad civilisti. Oz. če že potem zelo medlo...
Kdo je skrajnez v Iraku? Afganistanu? Palestini? Na napacno vprasanje zelis pravilen odgovor.
Vprašanja sploh ni bilo. To je prvo. Kot drugo vidim, da nisi sposoben replicirat na mojo trditev, ker očitno zagovarjaš bombne napade na vlakih, avtobusih... po evropi, kjer so žrtve samo civilisti. Kaj a sem jim jaz kriv, da tisti kurci bombardirajo Irak, Afganistan, Palestino...? Ne. Ampak se bo vseeno našu spranec (ki razmišlja tako kot ti, če ne celo ti) z dinamitom okol pasa na mojem avtobusu in me raztrelil skupaj s še 30 drugimi, ki nimajo najmanjše veze z temi vojnami.
No da vidim kako boš sedaj obrnil vse skupaj.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
sej, to sem vedu da lahko moderatorji delajo kar jim paše....recimo zlorabljajo osebne podatke v različne namene...me ni treba prepričvat kaj vse ste sposobni, ker jaz že vem...
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
če ti bo to pomagalo proti impotenci, potem ti ga privoščim...Citat:
Le pazi, skrij kreditne kartice, da si ne bom na tvoj račun strap-on naročil.