referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Lastnik restravracije se je drugi dan opravicil in pojasnil da ni bilo veze z vero ampak "health standardi". Dvomim da bi psa pustili v katerkoli ljubljansko restavracijo brez vnaprejsnjega dogovora z lastnikom.
vidiš - ti DVOMIŠ da bi ga spustili v ketrokoli restavracijo. PROBLEM ki ga vi musliči ne zastopite je pa ta, da ta človek ima DOVOLJENJE da vstopi v restavracije. Ampak, itak - tega ni zapisanega v koranu, kar pomeni da za vas to ne velja...
in kje ti vidiš karkoli glede "health standardov" v temi:
6y-mus001.jpg

a4q-mus002.jpg

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
- rezultati so "pozitivni"

ja, ful je pozitivno bit na vrhu lestvice po kriminaliteti...
hysterical-1.gif

Vrh? Statistika ti ni ravno mocnejsa stran....
Indexi za Jugoslovane so 280,225,279,242
index za tukajsnje muslimane je 112,150,86,131

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Nekaj nasvetov...... Citirajo se vsaj priblizno kredibilni vir in po moznosti vpleteni. Kopiranje izjav "sorodnikov" vpletnih in anonimnih forumov je nekako ...

TELEGRAPH:

The restaurant's owner, Amenur Abdussamad, was not immediately available for comment. But Shamin Ahmed, a partner in the restaurant, said that he had written to Guide Dogs for the Blind to apologise for the incident.

He said that although the owners of the venue are Muslim, he insisted religion was not a factor in the decision to refuse Mr Elder-Brown.

“We were worried about the hygiene, that is what happened, it was a mistake,” he said.

“I have had a letter from Guide Dogs for the Blind, I have sent a reply apologising about that.... we found out afterwards that guide dogs are allowed, I didn’t know that.”

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
in ti si jugoslovan, pa še muslič....to pol lahk sešteješ skupi...
evil.gif

Moja domovina je v tabeli locena od Jugoslavije in navedena posebaj. Tvoja pa nekako ni.... Ce bi bil zleh bi rekel da se komot lahko pristejes med Jugoslavane. Busted again?
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce bi bil zleh bi rekel da se komot lahko pristejes med Jugoslavane. Busted again?
evil.gif
glede na to kako je vaša vera strpna, še za v afriko niste, kaj šele za na balkan... drugače pa se lahko mirno prišteješ med jugoslovane.
od tam tudi bosanci izvirate...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Nekaj nasvetov...... Citirajo se vsaj priblizno kredibilni vir in po moznosti vpleteni.
če tebi NASLOVNICA in celotna zgodba ni dovolj, potem je itak brezveze...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ce bi bil zleh bi rekel da se komot lahko pristejes med Jugoslavane. Busted again?
evil.gif
glede na to kako je vaša vera strpna, še za v afriko niste, kaj šele za na balkan... drugače pa se lahko mirno prišteješ med jugoslovane.
od tam tudi bosanci izvirate...

Slovenija pa izvira iz Swedske?
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Nekaj nasvetov...... Citirajo se vsaj priblizno kredibilni vir in po moznosti vpleteni.
če tebi NASLOVNICA in celotna zgodba ni dovolj, potem je itak brezveze...

Naslovnice forumov in trac casopisov mi nekako niso resen vir informaciji. Zal.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
priden.gif

Seveda veljajo. Problem je samo v tem da je Slovenija ločena in slovenci po narodnosti niso vključeni kot Jugoslovani. Tvoja narodnost je pa vključena...
evil.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
priden.gif

Seveda veljajo. Problem je samo v tem da je Slovenija ločena in slovenci po narodnosti niso vključeni kot Jugoslovani. Tvoja narodnost je pa vključena...
evil.gif

Lahko se bolj brcnes mimo?
hysterical-1.gif

1. Slovenije ni locena (preveri tabelo),
2. Slovenci so Slovani (enako kot drugi),
3. Jugoslovan je oznaka za drzavljansko in ne nacionalno pripadnost.

Vsaj osnove bi lahko poznal?!
sprasujem se.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Zagotovo si opazil da sem ISTI clanek/medij citiral v postu pred tvojim? Clanek ,ki ga ocitno nisi prebral?! Busted again?!
evil.gif
whatever makes you happy.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:Semtex za pasom ali nekaj tonska bomba na glavo. Ucinek ja vsaj enak. Prvo je terorizem, drugo pa osvobajanje?
stupid-1.gif

Razumem kaj želiš povedat. Ampak eno ne opravičuje drugega. Jaz obsojam oboje. Ravno to pa mi manjka pri naših "evropskih" muslimanih, da ne obsojajo terorizma skrajnih muslimanov nad civilisti. Oz. če že potem zelo medlo...

Kdo je skrajnez v Iraku? Afganistanu? Palestini? Na napacno vprasanje zelis pravilen odgovor.

Vprašanja sploh ni bilo. To je prvo. Kot drugo vidim, da nisi sposoben replicirat na mojo trditev, ker očitno zagovarjaš bombne napade na vlakih, avtobusih... po evropi, kjer so žrtve samo civilisti. Kaj a sem jim jaz kriv, da tisti kurci bombardirajo Irak, Afganistan, Palestino...? Ne. Ampak se bo vseeno našu spranec (ki razmišlja tako kot ti, če ne celo ti) z dinamitom okol pasa na mojem avtobusu in me raztrelil skupaj s še 30 drugimi, ki nimajo najmanjše veze z temi vojnami.

No da vidim kako boš sedaj obrnil vse skupaj.
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
No da vidim kako boš sedaj obrnil vse skupaj.
smirk-1.gif

pripopal ti bo kakšno sliko od srebrenice, kakšnega hitlerja, mogoče kakšno treblinko...ali pa kaj podobnega...
bonk.gif

ob tem se bo zgovarjal da iranske rakete / bombe / tanki so namenjeni za boj proti toči in da jih američani ne razumejo, da oni vse kar želijo je to, da se primerjo za roke in pojejo Kumbaja...
bonk.gif

da vsi incidenti ki jih musliči delajo po EU, da so zrežirani, da jih to v bistvu delajo specialne enote držav članic, da stopnjujejo rasizem in napetost med islamom in vsem ostalim prebivalstvom...
bonk.gif

da tisti slepec iz UK, sploh ni slepec ampak je agent MI5 in je prišel izsiljevat ubogega musliča in ta ga je zarad tega ven zabrisal
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.