Premazal ga z oljem z obeh strani, vmes se je pražen krompir pripravljal (45 minut)... Kuhalo se je na električni plošči, ki sem jo močno segrel (stopnja 3 - max). Vrgel gor steak, pekel 4 minute, obrnil in pekel še slabe 4 minute. Na drugi strani sem zmanjšal ploščo na 2,5, ker se je že kadilo ko hudič
.
Dal ven, dobro posolil in popopral z obeh strani in to je to. Poper da še posebej dober okus.
Steak je bil konkretno debel med 2 in 2,3 cm nekje... zunaj je bil zapečen notri pa rahlo rožnat in čisto mehak.
Danes sem ga delal še enkrat in podaljšal samo za minuto, je bil že trši in manj rožnati znotraj. Prva verzija mi je bila boljša.
Dal ven, dobro posolil in popopral z obeh strani in to je to. Poper da še posebej dober okus.
Steak je bil konkretno debel med 2 in 2,3 cm nekje... zunaj je bil zapečen notri pa rahlo rožnat in čisto mehak.
Danes sem ga delal še enkrat in podaljšal samo za minuto, je bil že trši in manj rožnati znotraj. Prva verzija mi je bila boljša.