Razmišljanje o duši dvojčici

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:In v kuhni prismodim kuhan krompir, kar baje sploh ni možno
frown-1.gif

Ko daš krompir v posodo, moraš vanjo natočiti tudi vodo
priden.gif

Ti si brezupen primer
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Joj me mečeš v bad, itak da vem da rabim neko sorodno dušo z dolgimi nogami!

Glej nogavice vržem v koš, in pol ta koš tut posortiram barvno, belo, črno,
včasih celo rdeče ločim od ostalih barv, ampak se pa zgodi da kaj zjebem
pol ko pritiskam, ampak sem pa ugotovil, če prtisnem ovco (to je gumbek
na pralnem btw) se ne skrči nobena stvar kaj jo dam prat, je pa res da
malo bolj dolgo pere in ne opere tako ful dobro, da je treba včasih dat 2x,
sem pa kombiniral z več pralnega in več mehčalca oz. vložil sem 2 tabletki
in eno tisto kapsulo, pa da vidite kak se mi srajčka v sluzbi sveti, ko novi sem.

Zlikano pa vseeno bolj bogo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

Ti bi lahko napisal priročnik za moške, ki živijo sami
grin1.gif

Vbistvu priročnik z naslovom; Na kaj pazit ko živite sami

pol pa serija alinej kaj se mi je zgodilo.press

- ne grej hrane v mikrovalovni, če je ovita v alu folijo

- ne glej kako plavo presketajo iskre ob tem

- ja dejansko si mikrovalovno sedaj uničil

- belilo za zobe nebo pomagalo pri odstranitvi madeža tinte na beli srajci

- dejansko jo bo "skurlo" in majca se bo na tistem delu grdo spolirano svetlikala

- ne z drgnjenjem krtače neboš odpravil svetlečega dela

- naredil si luknjo v srajco ker si preveč drgnil

- ne poskušaj pobrati gumbov z uničene srajce

- čeprav so bili iz školjkovine, zgledajo silly na tisti srajci

- grdo si jih zašil

- sodelavka se ti smeje, to ne pomeni da si ji simpatičen ampak patetičen z temi gumbi

Joj kok bi še lahko našteval!

Nazadnje urejeno:

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Imam pač srečo.... Jest sem jo dobil.
In tako je "že" 12 let. Normalno da včasih "kaj zaškripa", ampak
dobara partnerja-življenska sopotnika znata to rešit, ne pa samo
kovčov spakirat.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
umrl
hysterical-1.gif

Post no.1 ženi, da lepo prosiš, če ti lahko pokaže, kako se uporablja sušilec, je bil torej resno mišljen
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Zdej ste pa že prov bedni. V vsaki temi se omenja dolžina tičov, kolk so joške raztegnjene, katera se ponuja in kolk jih je kakšna dale že čez.
rolleyes-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

Zadnje čase, recimo zadnje leto, sem bolj kot ne čebelca, ki leta s cveta na cvet. Mogoče malo slabo izbiram zadnje čase, od đankija do tipa, ki pretepa ženske.

Si tipicen primer zenske,bog naj ti pozegna pot,kako imas lahko nekoga in da neves da je dzanki ali pretepac bab(slednje je tezje ugotovit,pa vseeno se to vidi predno jo dobis)?

Citat:

In sem prišla do ene simpl ugotovitve. Potrebujem samo nekoga, ki me bo imel rad in bo to pokazal. Ne rabim materiala, niti ne rabim psihologa. Samo malo ljubezni. Bi šlo?
srce-1.gif

Nebo slo,dokler si bila mlada si nastavljala bednikom(pobirala si jih na vsakem vogalu/druzbi brez smiselnega selekcioniranja),sedaj ko ti bioloska in emso tiktakata se gres pa nedolzno zrtev(isces neke crkvene fante)

Sama neznas/nisi sposobna graditi dobre veze in posledicno stvari uhajajo iz rok(vsakdan tecna)s casoma se ne trudis vec,ker bi ti malo menjala in ratas ljubosumna ker ne znas resiti situacije drugace in tako ti te ljubezni ki jo hoces nemores sprejemati.

Vlecejo vas frajerji in posledicno se kasneje naucite "vsake toliko" casa tudi kaksno modrico sprejet "zarad ljubezni"

To ste zenske,priznajte tukaj in sedaj,kolikokrat ste v druzbi/lokalu pobrale kaksnega ki je bil tih/premisljen in povedal bistvo ali malce vec(pa to ne zaradi tega ker se nimate za najlepso) in kolikokrat takega ki je iztopal/afne guncal in lajal na polno o vseh moznih zvezdniskih bedarijah,glih pred nivojem ko bi se mu druzba zacela posmehovat(ker potem ga zaradi ocene druzbe tudi same nemorete imeti za kandidata)?

Ne razmisljate z svojo glavo,ozirate se kaj mislijo kolegice in kaj pravi druzba in na podlagi tega delate merila in si potihem upate da vam je tokrat usojeno.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
BLA BLA BLA. pure love my stinkin a.s.s. malo morje stvari je prej bolj pomembno kot pa "love". ker če bi bila ljubezen res edina pomembna stvar, potem ne bi bilo samskega človeka na zemlji.

sprijazni se da si samo še ena izmed žensk ( vedno več frendic je vezanih in nosečih) ki se boji da bo na stara leta sama s svojimi 10imi mačkami.

zate bi lahko zrihtal titulo čbela #2