Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
...tolk o javnem ponujanju...izgleda da govorice kar držijo...da te bo nekdo normaln imel rad, moras biti lepa in predvsem prijazna in biti brez glupih izpadov... to bo pa kar tezko, a ne.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
A dej noooonisem nikjer tega poudarjala. Malo heca mora bit tko al tko.
Citat:
Uporabnik excalibur pravi:Sicer pa veš kako pravijo: v vsakem hecu je nekaj resnice
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Imate tudi vi željo, da spoznate nekoga, s katerim se boste postarali, s katerim se boste stiskali na klopci v parku čez 30 let? No matter what. Da ne boste obupali po prvem prepiru....mislim, da vsak človek potrebuje sočloveka, ki ga bo razumel, zjutraj stisnil k sebi, potolažil, ko bo štala v službi, pomagal, ko bo avto crknil
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi: Vsaka šola nekaj stane, moja je bila draga....ampak brez nje ne bi bila to kar sem.
Tudi moja šola je bila zelo draga. Žal. Ampak ne bom jokcala zaradi tega. Niti nočem razlagati kako je do vsega prišlo, ker ni tako kot mislite, pa niti ni to namen te teme.
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
ksz
Je pa pri ženskah nekaj zelo čudnega, zapletajo se s psihopati in podobno sodrgo, se totalno zapalijo....potem po parih mesecih očitnih znakov "kretenizma" le dojamejo, da zadeva ni ok. In spet potem spoznavajo naprej kretene....in zgodba se ponavlja. Potem pa končno spoznajo nekaj, kar naj bi bilo ok (fant ima službo, ne pije, ne kadi, lepo vzgojen, ne zamuja, se razume z njenimi starši, je duhovit...), no pri takem pa potem pogrešate vse delikte, katere ste predhodno doživljale pri bivših. Zelo verjetno je, da vas tak fant sploh ne bo privlačil, ker se vam bo zdel nezanimiv.
To je nekako tako, kot, če bi kupil Ferarija in se potem pritoževal, da je prehiter, potem bi mu odklopil polovico cilindrov in avto bi postal nezanimiv....
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Danes sem zelo naravnana v prihodnost. Mogoče zato, ker mi je ta teden že druga prijateljica sporočila, da je nosečazelo sem vesela za njiju obe.
....
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
... Ampak, kot so že drugi napisali - ko ne iščeš, najdeš. Preverjeno.