Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Danes sem zelo naravnana v prihodnost. Mogoče zato, ker mi je ta teden že druga prijateljica sporočila, da je nosečazelo sem vesela za njiju obe.
Zadnje čase, recimo zadnje leto, sem bolj kot ne čebelca, ki leta s cveta na cvet. Mogoče malo slabo izbiram zadnje čase, od đankija do tipa, ki pretepa ženske. In sem prišla do ene simpl ugotovitve. Potrebujem samo nekoga, ki me bo imel rad in bo to pokazal. Ne rabim materiala, niti ne rabim psihologa. Samo malo ljubezni. Bi šlo?
Imate tudi vi željo, da spoznate nekoga, s katerim se boste postarali, s katerim se boste stiskali na klopci v parku čez 30 let? No matter what. Da ne boste obupali po prvem prepiru....mislim, da vsak človek potrebuje sočloveka, ki ga bo razumel, zjutraj stisnil k sebi, potolažil, ko bo štala v službi, pomagal, ko bo avto crknil
Današnji način življenja je zelo nenaklonjen temu zgoraj. Čedalje manj ljudi poznam, ki bi se medsebojno spoštovali. Nobenega truda ni več. Vsak tera svoje, potem pa jok in stok, ko pametnejši popoka.
Aja, to ni ženitni oglas
Trenutek šibkosti, ko ti manjka "samo" človeškega dotika, objema in ljubezni. Zato počasi znižuješ kriterije...in potrebuješ "samo še to"... Ni več tistih pogojev, da rad hodi v hribe, športa, itd...ipd..itd... Hočeš samo pure love.
Je pa problem. Ko boš to dobila bo tvoja začasna potreba zafilana. Pojavile se bodo nove in nove potrebe...in kar naenkrat ne boš zadovolja v vezi, kjub temu, da boš imela:
Citat:
ki me bo imel rad in bo to pokazal. Ne rabim materiala, niti ne rabim psihologa. Samo malo ljubezni. Bi šlo?
Lahko pa da si dejansko prišla do tistega obdobja, ko se ženske malo pridejo k pameti glede tega..., vseeno pa bolj ciljam na trenutno krizo po objemu in ljubezni.