Evo imam en problem! Med poletjem (kakšna 2 mesca nazaj) sem spoznal eno žensko (videval sem jo že prej), bila je neka žurka, v igri preveč alkohola in seveda zajebancija gor in dol! Začela sva se hodit na pijače, ob vikendih skupaj ven... In vedno več sva bila skupaj in zgodilo se je pač kar se je! Obema je bilo ok in še vedno je, ampak problem je, da sem mislil, da bo ostalo le pri poletni avanturi, ampak sem začel opažat pred nekaj časa, da se zaljubljam, enako ona! O tem sva se že pogovarjala ampak sva se strinjala, da še ni problema in nadaljevala z aktivnostmi!
Vse bi bilo lepo in prav, če ne bi imela ona 14 let več kot jaz in hčerko nekaj dni mlajšo od mene!
Ker vem, da tole ne vodi nikamor in nama je samo pokvarilo prijateljstvo, čeprav se nad vsem dogajanjem ne pritožujem, ampak trenutno ne vem kaj naj naredim! Hoče, da jo predstavim staršem, adijo pamet, kolegi, znanci in poln [censored] ljudi itaq že ve, ampak starši še ne! Ti pa že tudi najedajo z bednimi vprašanji!
Je že kdo bil v taki situaciji? Kako jo rešit?
Ker vem, da tole ne vodi nikamor in nama je samo pokvarilo prijateljstvo, čeprav se nad vsem dogajanjem ne pritožujem, ampak trenutno ne vem kaj naj naredim! Hoče, da jo predstavim staršem, adijo pamet, kolegi, znanci in poln [censored] ljudi itaq že ve, ampak starši še ne! Ti pa že tudi najedajo z bednimi vprašanji!
Je že kdo bil v taki situaciji? Kako jo rešit?