Kmeti (ne vsi, ampak nekateri), so še hujša golazen kot cigani. Pri ciganu še imaš vsaj kakšno možnost, da ga civiliziraš. Če mi je danes vse zasmradil, pa jutri ni napovedan dež, jaz takoj policijo pokličem. Jaz rečem tako, če veljajo pravila za mene ali kogarkoli drugega, naj veljajo tudi za kmete. Eni se dobesedno imajo nekaj več, so najbolj pametni, najbolj pljuvajo čez mladino in čez ostale, povrh še pa širijo različne laži Vem, da smo od kmetov odvisni, samo ne od takšnih, ki imajo 1 praščia, 1 kravo, 1 kuro, 1 kozo, 1 ovco pa 5 otrok, pa oba brez službe, pa živijo na naš račun. In ravno takšni pri nas peljejo največjo pi*darijo, vsepovsod kjer je možno. Meni so poleti poslali policijo, ko sem avto pral sredi največje suše (vodo sem pa iz našega vodnjaka imel). Potem se je ta isti kmet vozil, kar čez moje zemljišče, ne da bi me vprašal. Sem jaz postavil ograjo in vrate. Kaj je bilo pol ? Tožil me je. Ker mu je njegova kurja pamet pravila tako, da če se je lahko 30 let vozil čez naše zemljišče, da je to avtomatsko njegovo. Vsaj pri nas je tako, da se še drugi večji kmeti zgražajo zaradi smrada. Imamo enega kmeta 150 metrov proč, pa ima 100 glav živine. Če od njega kdaj prismrdi se to zgodi 2x ali 3x na leto. Pa gre čisto vedno gnojnico v dežu polivat. In tudi, če se mora peljati čez naše zemljišče, pride vedno vprašat čeprav sem mu že rekel, da se on lahko kadarkoli pelje čez. Eni bi me še pa tožili, če prepovem da se nima nič po svojem za vozit. Lansko leto je model pri 35 stopinjah polival gnojnico. Res so bile napodevedane lokalne plohe in nevihte. No potem od tega ni bilo nič. In nam je 1 teden tako smrdelo, da ni bilo za živet. In isto je naredil včeraj ob 23.30, da ga ja nebi kdo videl. Vohal bomo pa vse do prvega deža.