razbijal po Kranju

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
nekdo je že enkrat prilepil pismo nekega manijaka, ki naj bi razbijal po Kranju, tudi policijsko postajo..
sem gledala prispevek na 24ur, pa se mi dozdeva, da je bil isti fant spet na delu
shocked-1.gif

mi prosim lahko pomagate najti temo v kateri je to pismo?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Če kdo ve kdo je to bi prosil da mi pove
grin1.gif

Glede na to da je hodil na mojo srednjo šolo in da je moja generacija, je možnost da sva bla sošolca clo
bonk.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Če kdo ve kdo je to bi prosil da mi pove
grin1.gif

Glede na to da je hodil na mojo srednjo šolo in da je moja generacija, je možnost da sva bla sošolca clo
bonk.gif

sošolca ?
evil.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Glede na to, da je menda za njo letal že pred desetimi leti (če sem prav ujel), bi se ga verjetno spomnil.
Takrat so se ga menda uspešno odkrižal, s tem, da je lani na avtomatu za kiflce v centru KR vhodna vrata sesul..

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
sošolca ?
evil.gif

Kaj ti tut ekonomist iz tistega obdobja? Sicer nas je blo velik sam vseen sm vsaj po videzu koga poznal
tongue-1.gif

Se pa res ne spomnim da bi pred 10 leti kdo počel pizdarije v tem stilu,vsaj slišal nism nč o tem... no jst sm na ekn.gimn. začel hodit pred ene 9leti.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ja, sori, nisem videl, da si odprla to temo, pa sem potegnil tisto iz naftalina.

Res je, gre za istega fanta. Lahko dam celo fotko bloka, lokala in parkirišča, kjer je razgrajal. Vse se vidi z mojga okna
smile-1.gif

Benti, kje živim...
crazy1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ok, prebral tisto temo in njegovo izpoved v pismu, ne poznam ga..... na srečo
rolleyes-1.gif

Tipu manjka celo kolesje v glavi
bonk.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Ja, sori, nisem videl, da si odprla to temo, pa sem potegnil tisto iz naftalina.

Res je, gre za istega fanta. Lahko dam celo fotko bloka, lokala in parkirišča, kjer je razgrajal. Vse se vidi z mojga okna
smile-1.gif

Benti, kje živim...
crazy1.gif

Lahko... Ali pa poveš vsaj ulico...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
zadnjič se mi res ni dalo brat celo tisto pisarijo zdej sem se pa prav potrudila..
a se še komu zdi, da njegovi zobje niso največji problem za sprejem v tujsko legijo?
crazy1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:

smile-1.gif

Benti, kje živim...
crazy1.gif

Lahko... Ali pa poveš vsaj ulico...

Janka Puclja - Lokal je bivši Klub 2000.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Hudiča... Sem gledal včeraj po TVju... Dečkota dobro poznam...
bonk.gif
Samo mi ni takoj kapnilo, da je to on. Bil je moja paralelka na OŠ. Pa še preko družinskih kolegov sem veliko slišal o njem...

Sicer je bil zelo brihten dečko, fizično nadpovprečno sposoben, bi reku tud zelo razgledan... Smo se včasih družli, košarko skupej igral, itd... Evo, poj ti pa klik v glavi nardi...

Otroštva pa tud ni imel bleščečega...