Ramadan

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vzgoja je v tem primeru vse. Da bi vsaj priblizno razumel Kur'an potrebujes leta in takrat je ponavadi ze (pre)pozno. Kdorkoli je od rojstva jedel svinjino bo to delal (ponavadi) do konca zivljenja in obratno. Glede sirine preveri svoje poste in moje.... in kaksne kvasis o zadevah ,ki ti niso niti najmanj jasne.

Ravno to mi je blo zanimivo ko smo bli v eni tradicionalni muslimanski restavraciji....sosednja miza 1/2 jih je bla normalnih......1/2 zavitih v zavese (ženske) ...med njimi tud ena deklica....hum da mi je znati......pod 10 let je mogla met pa so jo revco že zavijal
cry12bpy.gif

Jaz bi to vse prepovedal......vera šele po 18tem al pa še raje po 21 tem letu ko si mentalno& duševno razvit pa se sam odloč al se boš drku s tem sranjem al se ne boš...

Enako kako vzgoje majo uni mali fantki (pod 10 let) k se po cel dan derejo na čaršiji pa pojejo "Sarajevo....sarajevo"....neki tacga.......kle ni vzgoje pa korana...kle so sam batine poj pa prnaši $ al pa se boš dru sarajevo k te bomo iz kože dajal.....

Bemte etak da bo jedu svinjino......če je pa dobra.....pa še hladilnike mamo da se ne pokvar k u srednjem veku....ker zato je koran prepovedal svinjino...ker se pokvar na vročini ker ma večji % maščobe...ne zarad allaha ampak ker se je folk zastruplju z hrano

Ponovo.... Kot oh in sploh multikulturalen demokrat obsojas druge zaradi oblacenja. To je njihova vera, njihovi obicaji, njihov problem. Stekas? Niso zaradi tega nenormalni. Bolj "nenormalno" je gledati 12letnico v tangicah med kosilom. Ce ze dlakocepimo.
Ce tebe to moti je problem pri tebi in ne pri njih. Prepoved te pa sploh postavi na raven Talibanov.

Tisti mladi fantki so Cigani in so praviloma pravoslavci oziroma kristijani. Kako si njih si vkljucil v to zgodbo ves samo ti?!

Glede prepovedi nisi pravi sogovornik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
na +30 je bolj humano gleat deklico od 12 nago, kot pa zabubjeno

cigani so v mnogo mnogih primerih muslimani..saban saulic je srbski cigan, po veri musli..ljuba alicici tudi..tko da srbi komi opremorejo pravioslavne cigane in da bi bili v bosni nemuslimanski cigani praviloma..je tko k da srecaj ineg in arijca prabviloma v saudski arabiji.

btw
v cem je fora zavese..zascita pred soncem..al kaj..nek rzalog mor abit

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Širina brate....širina

Vežbaj k k naju napade Dinotti je bova rabla
hysterical-1.gif

še neki..jaz sem se odliočil da tečem na istok..sam ne povem a direktno, al prek kakih ovinkov..in drzal se bom ravnine..so le hribovski ljudje in pri teku v hrib imajo prednost..sej ves medved pa bezanje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sam..kaj ce se zavijajo v zavese, da ne gredo v sirino...jaz nikol nisem to gledla od blizu..a je to..ohlapno..al..utegnutio k steznik.
in v cem je for azaves..

zdej k si tko lepo povedal za meso, verjamem, da bos tut za azvese vedel.

Pa to je fora....bl k je ohlapno več placa je za nože in dinamit....tko da če uleti u zavesi......nama bodo roštilj pladni ne bodo veljik pomagal
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
na +30 je bolj humano gleat deklico od 12 nago, kot pa zabubjeno

cigani so v mnogo mnogih primerih muslimani..saban saulic je srbski cigan, po veri musli..ljuba alicici tudi..tko da srbi komi opremorejo pravioslavne cigane in da bi bili v bosni nemuslimanski cigani praviloma..je tko k da srecaj ineg in arijca prabviloma v saudski arabiji.

btw
v cem je fora zavese..zascita pred soncem..al kaj..nek rzalog mor abit

Kakor komu... V vsakem primeru to ni moja odlocitev ampak njihova. Saban Saulic je pravoslavec in nisem mislil na vse Cigane ali Cigane nasplosno ampak te "fante/punce". Najdes v vseh mestih v vecernih urah pri raznih biznisih. Vsake toliko policija vse pobere in vrne v Srbijo ampak se stalno vracajo. "Domacih" Ciganov je ostalo zelo malo ,ker jih je med vojno "VRS" uporabljala za najtezja dela in po koncanem delu ponavadi odstrelila.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok, jasno vse.

sam saban saulic je musliman.

te cigani povsod po balkanu delajo ta rzana dela..za njihov biznis ni meja.
a mi odogvoris se glede sevdaha in ne poslusanja.

hvala.

se en hud
https://www.youtube.com/watch?v=WJChxw2gDPE&feature=related

btw
okol teh oblacil mi s eni ajsen..vzrok zakaj je taka tradicija..itak pa vsakemu svoje..k vidim macko v crnem, z bulerji in rinko v nosu..ne vem..a bi jo privezal v stalo, al v polje

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sam..kaj ce se zavijajo v zavese, da ne gredo v sirino...jaz nikol nisem to gledla od blizu..a je to..ohlapno..al..utegnutio k steznik.
in v cem je for azaves..

Pa to je fora....bl k je ohlapno več placa je za nože in dinamit....tko da če uleti u zavesi......nama bodo roštilj pladni ne bodo veljik pomagal
smirk-1.gif

upam, da bo cas za kak ocenas..a znas na pamet? ce ne, pokliceva 8888

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in v cem je for azaves..

smirk-1.gif

Da, to je fora. Da bi zbasala dinamit (sej vemo da so vsi muslimani teroristi) v navadno vsakdanjo solsko torbo je NEMOGOCE. Seveda je se bolj nemogoce da zbase 100kg dinamita v potovalko za 20€
crazy1.gif

Ne, potrebuje "pokrivalo"
crazy1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Ej softi....sem hotu že večkrat te vprašat pa sm vsakič pozabu......k nimam širine....

Kje je pa un tvoj kolega k ga Miss Sis dirigira......zdej maš idealko da se ga odkrižaš iz familije......sam za ljubljanco ga kobajagi na pivo povabš
smile-1.gif

In pol ga družno spotakneva.....in ti na istok ja na zapad.....ups...nebi smel povedat direkcije
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
bo kr pravoslavec

Glede Ciganov bos lahko zadevo do podrobnosti pojasnil Camelciju....

lej, ti tut bozic prezivis doma

Saban Saulic - biografija Saban Saulic je rodjen 6. maja 1951. u Sapcu od oca Huse i majke Ilduze. Njegova majka Ilduza Demirovic

saban ne mor ebit pravoslavc..

svojom suprugom Gordanom ima troje dece - Sanelu, Ildu i Mihajla

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Ej softi....sem hotu že večkrat te vprašat pa sm vsakič pozabu......k nimam širine....

Kje je pa un tvoj kolega k ga Miss Sis dirigira......zdej maš idealko da se ga odkrižaš iz familije......sam za ljubljanco ga kobajagi na pivo povabš
smile-1.gif

In pol ga družno spotakneva.....in ti na istok ja na zapad.....ups...nebi smel povedat direkcije
bonk.gif

kerga mas v mislih?

edit
zdej sme se spomnil. un je poniknil. zgleda se je kaj ustrasil.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Pa un tvoj kolega.....k je lahko u čevlih na WC hodu no
smile-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Softi, namen ramadana je, da se navaden človek, ki je preskrbljen, postavi v kožo reveža, ki nima za jesti. V tem lasu naj bi tudi darovau za reveže.
Aja, ker si pa Halida postu so ti oproščeni vsi grehi, sedaj neboš tepen, za nazaj mislm!
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
bo kr pravoslavec

Glede Ciganov bos lahko zadevo do podrobnosti pojasnil Camelciju....

lej, ti tut bozic prezivis doma

Saban Saulic - biografija Saban Saulic je rodjen 6. maja 1951. u Sapcu od oca Huse i majke Ilduze. Njegova majka Ilduza Demirovic

saban ne mor ebit pravoslavc..

svojom suprugom Gordanom ima troje dece - Sanelu, Ildu i Mihajla

lej lej lej..model je rojen na durdevdan..praznik ciganiv..zanimivo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Softi, namen ramadana je, da se navaden človek, ki je preskrbljen, postavi v kožo reveža, ki nima za jesti. V tem lasu naj bi tudi darovau za reveže.
Aja, ker si pa Halida postu so ti oproščeni vsi grehi, sedaj neboš tepen, za nazaj mislm!
smile-1.gif

sam v čem je fora, da si čez dan revež..zvečer se pa naješ, napiješ...tega ne razumem..to ne bo tko..čakam izija..on je bl kredibilen vir..obrne cel www okol

glede batin.
nisi se zjasnil zakaj bi ti tepel..a sem te osebno uzalil..ali te moti kaj an temo vere.