Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
bo kr pravoslavec

Glede Ciganov bos lahko zadevo do podrobnosti pojasnil Camelciju....

lej, ti tut bozic prezivis doma

Saban Saulic - biografija Saban Saulic je rodjen 6. maja 1951. u Sapcu od oca Huse i majke Ilduze. Njegova majka Ilduza Demirovic

saban ne mor ebit pravoslavc..

svojom suprugom Gordanom ima troje dece - Sanelu, Ildu i Mihajla

tradicionalno æe Božiæ provesti sa svojom porodicom, poštujuæi sve pravoslavne običaje. „Božiæ uvek provodim neradno u krugu svoje porodice. Obavezno unosimo badnjak na badnje veče, a na sam dan Božiæa dolazi nam položajnik.

priden.gif

jaz grem tut v cerkev, se prekrižam, za božič jem pečenicu in potvico, kuhana jaja dva krat..slabvim slave in praznujem žegnanja..če je v bajrmau kaj dobrega, bom tudi bajramiso.

pa a sem zato katolik, pravoslavec.

celo enkrat sem slovensko zastavo izobesil. sem slovenec,

pač šaban se je asimiliral. ampak v osnovi je musliman. pika

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:jaz grem tut v cerkev, se prekrižam, za božič jem pečenicu in potvico, kuhana jaja dva krat..slabvim slave in praznujem žegnanja..če je v bajrmau kaj dobrega, bom tudi bajramiso.

pa a sem zato katolik, pravoslavec.

celo enkrat sem slovensko zastavo izobesil. sem slovenec,

pač šaban se je asimiliral. ampak v osnovi je musliman. pika

Kaksne ti bedarije pises.... Ti lahko izobesis 125 slovenskih zastav in zaradi tega NISI Slovenec. Nikoli. To je narodnostna pripadnost in je "prirojena". Ce praznujes pravoslavne praznike NISI musliman, ce praznujes muslimanske praznike NISI pravoslavec, itd, itd. To ni stvar neke trenutne izbire ali obcutka.

Saban se ni asimiliral (asmiliacija se lahko kot pripadnik naroda), on se presel na pravoslavje (kot pripadnik verske skupnosti). Asimilirati se kot pripadnik verske skupnosti niti ni mozno prez prehoda ,ki je v Islamu tudi nemogoc.

Ni mozno biti "v osnovi musliman", si ali nisi in on NI.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaksne ti bedarije pises.... Ti lahko izobesis 125 slovenskih zastav in zaradi tega NISI Slovenec. Nikoli. To je narodnostna pripadnost in je "prirojena".

O model......da ti vidš mojga zemota......k vid na šihtu robo za xy.križaj. S.P. pa me upraša.....ej kaj mislš da ni tale mogoče kej u sorodu z unim NAŠIM smučarjem k je včasih smuču
pozdrav.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaksne ti bedarije pises.... Ti lahko izobesis 125 slovenskih zastav in zaradi tega NISI Slovenec. Nikoli. To je narodnostna pripadnost in je "prirojena".

O model......da ti vidš mojga zemota......k vid na šihtu robo za xy.križaj. S.P. pa me upraša.....ej kaj mislš da ni tale mogoče kej u sorodu z unim NAŠIM smučarjem k je včasih smuču
pozdrav.gif

tvoj zemo je zmeden in to ni ravno stvar na katero bi lahko bil ponosen

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Zemo ni 0 zmeden......je čist realen.......in jst ga spoštujem & obravnavam kot muslimana ne kot Janeza

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Zemo ni 0 zmeden......je čist realen.......in jst ga spoštujem & obravnavam kot muslimana ne kot Janeza

zemo je konkretno zmeden.... ce je "nas" krizaj ga vprasaj se "naso" dzamijo caka 40 let? ce smo vsi "nasi"
smirk-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

pozdrav.gif

Če je mislil na Križajeve smučarske rokavice, potem ima prav - te rokavice namreč izdeluje njegova mati oz., ko je ta šla v penzjon, njegova sestra Simona.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čaki mal..tele prehode nisem razumel..kaj ni islam mozno

drugace pa..od kamelcija si pricakoval da bo kot rzagledan janez razumel ramadan v sarajevu in ne bo iskal svinje i pive.

saban kot razgledan musliman spostuje pravoslavni bozic in s eigra to folkloro.

kle mi neki ne gre skupi..a teb vse stima

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Mogoče pa ga doma samo niso uzgajal v nacionalista.....e da nam je znati kje je fora take
zmaga.gif
vzgoje

Najbrž je bil deležen 90% vzgoje pa 10% programa.....ne tko k ti k maš obratno
tongue-1.gif

Pa da bi vas blo več takih bi mel pomojem to đamijo že 10x u ljubljani!

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
čaki mal..tele prehode nisem razumel..kaj ni islam mozno

drugace pa..od kamelcija si pricakoval da bo kot rzagledan janez razumel ramadan v sarajevu in ne bo iskal svinje i pive.

saban kot razgledan musliman spostuje pravoslavni bozic in s eigra to folkloro.

kle mi neki ne gre skupi..a teb vse stima

Prehodi med verami niso mozni, sploh pa ne v Islamu....

Kaj Saban je ali je naceloma njegova stvar in problem in ne moj. Sicer pa spostuje vse vere in obicuje in tudi nastopah na praznovanjih vseh verskih skupnosti (za denar seveda).

Ti in Camelci pa na napacnem kraju iscete napacne stvari. Ti se posebaj neuspesno
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
čaki..a zdej je pa saban ze lahko musoliman..ke rprej si kategoricno trdil, d aje pravoslavc, ker spostuje in izvaja neka programske dela ob bozicu.

kako prehodi med verami niso mozno? ne razumem..v islam lahko vstopis kadar ces..in v druge vec ali manj tudi..ali kaj ne vem

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
On je pravoslavec. Nastopa pa na muslimanskih praznovanjih. To ne pomeni da on praznuje ampak da "dela" oziroma sluzi denar. Tudi ogromno pravoslavcev nastopa za Bajram. Pa to ne pomeni da so muslimani. Sluzijo denar. Stekas?

Ti narisem zakaj prehodi med verami niso mozni al kaj?!
stupid-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj ima nacionalizem pri veri?
crazy1.gif

kako hudiča potem v islamskih drzavah prihaja do drzavljanjski vojn in drugih vojn?

odkrivam, da sem tup ko točak.

kako hudica v krscanskih drzavah prihaja do vojn (in drugih stvari) kljub vsem Zapovedim? imas se kako podobno inteligentno vprasanje?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
on je musliman in spostuje pravoslavne obicaje.

ne mi anrisat..napis mi kaj to pomeni

prehod med verami je kaj..kot novorojenec iz brezverja vstopis v islam..to verjetno velja
kot kristaj pa ne moreš v islam
al ne moreš iz islama