Ramadan

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ne mešam jst 0....samo hotu sm ti pokazat pot kako ratat scooliran musliman....neobremenjen z vso navlako iz korana.....pa kljub temu znat dihat...jest....živet....it kdaj u đamijo....brez da ti knjiga kroji lajf

Torej... "scooliran" musliman ratas tako da opustis vse ,kar bi sicer moral spostovati. Sej priblizno taksne metode imajo sosedje o Slovencih.

So "scoolirani" ce si spremenijo ime (sploh Primorci), opustijo slovenski jeziik, navade, itd, itd..
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
odnos do ženske??? to smo pa slišali v enem prispevku na eni od slo tv...nekako takole je šlo...ženske so kot biseri, vsi pa vemo, kje imamo spravljen nakit...v predalu...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Lej doma nismo verni.......pa znam vseeno 10 božjih zapovedi v praksi...brez da bi me to kak koran nauču al pa župnik itd itd

Ne rabm nobenga "backstage" programa v obliki korana da moje življenje laufa......sm "odprtokodni" program in sem zmožen najmanj enake širini pogleda kot ti z vsem znanjem otomanskega in arabskega cesarstva itd itd....

Mogoče še več ker me noben "backstage" program ne omejuje z širino.....

A ni to lepo?
tongue-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
odnos do ženske??? to smo pa slišali v enem prispevku na eni od slo tv...nekako takole je šlo...ženske so kot biseri, vsi pa vemo, kje imamo spravljen nakit...v predalu...

Preveri koliko Slovenk redno dobi batine od katoliko/ateistov v Sloveniji, pa se potem oglasi na isto temo. Velja?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
eazy, ne oddaljujmo se sedaj nekam, pa pustimo ateiste, katolike in njihove batine, takšne in drugačne, ampak se osredotočimo na bisere in predale...drži to ali pač ne? Saj se drugače meni ideja ne zdi tako slaba...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Lej doma nismo verni.......pa znam vseeno 10 božjih zapovedi v praksi...brez da bi me to kak koran nauču al pa župnik itd itd

Ne rabm nobenga "backstage" programa v obliki korana da moje življenje laufa......sm "odprtokodni" program in sem zmožen najmanj enake širini pogleda kot ti z vsem znanjem otomanskega in arabskega cesarstva itd itd....

Mogoče še več ker me noben "backstage" program ne omejuje z širino.....

A ni to lepo?
tongue-1.gif

Glede na to da si "odprtokoden program in se stalno ucis" si se do sedaj bore malo naucil. Glede na to da imam backstage program je cudno je moje obzorje precej precej sirse od tvojega. Se ti ne zdi to to cudno?
smirk-1.gif

Btw, osnova je vzgoja in taksen ali drugacen program. Pravila obnasanja znas ponavadi preden sploh znas brati.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
eazy, ne oddaljujmo se sedaj nekam, pa pustimo ateiste, katolike in njihove batine, takšne in drugačne, ampak se osredotočimo na bisere in predale...drži to ali pač ne? Saj se drugače meni ideja ne zdi tako slaba...

pac ne