Ramadan

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja kdo pa je bil v srebrenici? a ni bil rs?

mesajo, mesjao..a kaj drugega znajo..vsi ste vi isti. nianse samo

ameri resijo..seveda resijo, ker se vsi prodjaajo..kako so resili kosovo ne vem..vem pa kako se ga bo resevalo v roku 50 let. in tako se bo resevalo sandzak, bosno..pa s ekaj.

in ne bo lepo. kako s ezajkljuci..se mi snaja ne..ampak..če dva kamna skup tolces, en poci..ampak kamen ostane kamen..ne bo zlato.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako kaj delajo..

1. betonazo
2. burek
3. kebap
4. guzvo na ac
5. kupujejo neporemicnine tam kje rnihce noce
6. so redarji
7. drugi gradbeni delavci
8. prostestirajo za mosejo
9. delajo se, da so lokalni dobavitelji kalamarov
10. sem pa ke je kak pisarniski molj

drgac pa zivijo osnovno zivljenje gastarbajterja. na max 50 kvadratih jih je za 3 osebne avtomobile, letna migracija u domovino in nazaj, minimalno zapravljanje, razen za postlejnino in zavese.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Koga briga kdo kaj kje ima ali nima. Meni nikoli ni zanimalo ali ima nek XYZ Slovenec nekaj v Argentini ali Sloveniji. Ali ce sploh ima. Who [censored]!n cares. Standard v drzavah gastarbajterjev je bistveno visji od slovenskega in ni nic cudnega ali izrednega dober dobra, dobra hisa, itd, itd. Hisnik v DE lahko zasluzi vec od vecina Slovencev (pa ne mislim hisnikov).

Da se serje po in okoli gradbisc ni sramota delavcev ampak domacinov in posledice okoliscin v katerih zivijo delavci. Ce bi ziveli v samskih domomvih kot so nekoc in ne v kontejnerjih in montaznih WCjih ....

p.s.: nimam samo mi in razlogov je vec
p.s.2: nimamo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a dej no..sej so zivel po domovih z wc-jem pa montazni wc so mel. kako hodijo drugi na wc. to pa ne bos zvalil na hildo.

ps sem ze pozabil kaj sem vprasal.

aja..a rs je bila v srebrenici ali ne..mislim, d aja..sej haag terja njene liderje za obtozbe..torej..ti en lazes, rs in ti niste bili nikol skupaj..torej nisi bil v srebrenici..drzi

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja kdo pa je bil v srebrenici? a ni bil rs?

mesajo, mesjao..a kaj drugega znajo..vsi ste vi isti. nianse samo

ameri resijo..seveda resijo, ker se vsi prodjaajo..kako so resili kosovo ne vem..vem pa kako se ga bo resevalo v roku 50 let. in tako se bo resevalo sandzak, bosno..pa s ekaj.

in ne bo lepo. kako s ezajkljuci..se mi snaja ne..ampak..če dva kamna skup tolces, en poci..ampak kamen ostane kamen..ne bo zlato.

Ce ze jemeljes Srebrenico za primer potem me "niso" pustili pri zivljenju. Spadam za skupino za "odstrel". Stekas? Kdo mesa dreka bodo presodili drugi, bodi brez skrbi da imajo Americani ze plane
grims-1.gif

Kako so resili Kosovo preveri.... Sestavis pogodobo, Albanci dostavijo pogodbo Beogradu v podpis (zadnji clen je simpaticen btw), malo stisnes roko in Beograd podpise
smirk-1.gif
Zadeva resena.

Cez 50let bo zadeva vec ali manj resena, ce v '90tih ob vsej podpori JNA ni uspelo nic bo cez 50 let zadeva se toliko bolj tragicna.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Vecina samskih domov je porusenih&predelanih in prodanih. V bistvu vsi. Btw, zivel sem v enem od njih. Danes pa delavci zivijo kot zivina v kontejnerjih in potem se najdeno pacienti in filozofirajo kje kdo hodi v WC
stupid-1.gif

Srebrenica ni bila v "RS". Karkoli ze to pomeni?! In ne spomnim se sem kadarkoli trdil da sem prezivel Srebrenico. Za razliko od tebe. Ti si prezivel vse fronte od Slovenije do Kosova. Vse videl na lastne oci...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja ti si rekel, da z rs nisi imel nič. so te pustili živeti, ker so bili..površni..torej si imel nekaj..al pa te niso pustili, ker te niso niti videli, srečali..torej nisi bil v srebrenici

a si bil ali nisi

ko so tanki hodila naprej, nazja..pa kreni, pa povuci se, pa čekaj, pa kreni, pa povuci..pa tko nekajkrat..jebeno je bilo

americani majo hude plane..to vem..kupujejo vse..skljucno z rusi..bolj kot kako bodo po balkanu kupovlai me zanima azija

ej ne vem..ne bom se psuscal v to. 14 leta so bili tudi srbi nula za AO, pa se je koncalo klavrno..pa 41 tudi..pa turci ste po 400 letih tudi popusili kitu..mogoce bodo srbi v naslednjih 50 popusili dve..sploh ne bi bilo slabo...mogoče tri..nikol ne ves. sem rekel, d ane bom prerok. nisma ti ja mohamed.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..pa je padel prvi mit..izi ni bil v srebrenici, a o srebrenici ve vse. me veseli, da sva to fronto zaprla.

okol wc, samskih..a ti moram anstevat kje so samski itd.

btw
pripeljes konja, mu postavis wc..kam bo sral.
kle nekje je nivo razumevanja wc pri določenih.

pa pustiva to..ti si bil tut v samskih..moram zgooglat a so bili azilanti v kakih sanmskih..al si ti..masinovođa..al si zelozrivec..čeprav..glede na to, da si skoz na alterju..si asfalter tko k jaz..mas laptop na stroju..kok dolg ti zdrzi baterija? k emne mal hebe k nimajo vsi stroji vticnice za cigaret pa to

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne, nisem imel nicesar. Ne v vojnih ali povojih casih. Dejansko je "RS" uradno nastala '95 in me niti ni mogla pustiti ali ne. Ampak ce bi ti imel blage veze o teh zadevah bi to vedel.

Americani kupujejo? Rusi kupujejo? Kaj ze? Americani v bistvu ne kupujejo nicesar. Rusi pa vec ali manj samo virtualno kupujejo v "RS". Preveri za koliko mio so "braco" iz "RS" nategnili pri nafti.
hysterical-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Eazy nikoli in nikjer ni trdil da je bil v vojnih casih v Srebrenici. Za razliko od tebe, ti si bil povsod. Baje. Okoli samskih in zivljenja tam mi ni treba nastevati, glede na to da sem zivel v samskem domu. Mislim da takrat celo najvecjem v LJ. Problemov v domovih, okoli domov ali gradbiscih ni bilo. Potem se pa pojavi turbokapitalizem in 20 ljudi v enem kontejnerju in pacineti ,ki problem vidijo v delavcih
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
americani kupujejo..kupili so ruse, kupili so hrvate, kosovo, makedonce, mal po iraku, afganistanu..celo pakistanu..tuniziji..egiptu..

rs je okrajsava sam ves za kaj..ajde.

grem zdej mal okol. zuni je lep dan. zvecer preverim kaj je novega

se vedno pa ne vem

zakaj obrezani
zakaj mnogozenstvo

ej..a k pride bajram..se tip poseska z vsemi dveetimi v tistih treh dneh..al kako.
pa kako hudica proslavljate brez alkota.

hm
evo ga biznis plan
fructal nej zacne stiskat jabolka na traku obrnjenem proti meki..in prodaja sveti sok v islamske drzave..skupaj s apsteto.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
izi o srebrenici skoz govori kot d aje vidle na lastne oci..pa ocitno ni videl

ce je bil v domu..pomen, d aje delal v slo..pa potem..si tekel dol prijet za pusko, d abranis dom, al si kle raje delal?

problemi so danes na gradniščih. v jugi ste bili pridni..tudi mahoniji so bili mal drgacni

ajde
salam mi je kum

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Kaj konkretno so Americani ali Rusi kupili v BiH? Se ti vsaj priblizno sanja? Dvomim.

p.s.: Google
p.s.2: zakaj je to tvoj problem?
p.s.3: ce poseksa 129, kaj to tebe briga?
p.s.4: ni vsem potreben alko za funkcioniranje mozganov
p.s.5: biznis plan poslji Fructalu ozriroma Nectarju, zagotovo bodo hvalezeni za tvoj intelektulni vrhunec

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Eazy vec da je v ognju vroce tudi ce pritisne prst v ognj, tebi ocitno ne kapne dokler ne stisnes prst v ogenj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj konkretno so Americani ali Rusi kupili v BiH? Se ti vsaj priblizno sanja? Dvomim.

p.s.: Google
p.s.2: zakaj je to tvoj problem?
p.s.3: ce poseksa 129, kaj to tebe briga?
p.s.4: ni vsem potreben alko za funkcioniranje mozganov
p.s.5: biznis plan poslji Fructalu ozriroma Nectarju, zagotovo bodo hvalezeni za tvoj intelektulni vrhunec

dej beri še enkrat kaj sem napisal..nisi funkcionalno nepismen..to ze vemo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Eazy vec da je v ognju vroce tudi ce pritisne prst v ognj, tebi ocitno ne kapne dokler ne stisnes prst v ogenj.
tole pa ne razumem. verjetno tut preseren ne ve kaj si hotel pvoedat

drzi se raje unega

cega se pametan stidi, time se budala hvala