Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Si, ne lazi. Ne sili me da brskam po tisocih tvojih komentarjev. Ne delaj se finega.Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem kje muslimane kam pošiljal..nisem
išči
Zakaj potem sploh midva razpravljava ce te ne?Citat:
a me kje motijo muslimani..ne![]()
ker tebe moti to, da nekdo lahko reče kaj čez muslimane, ne proti muslimanom..zajebana slovenstina in uporaba besed. pogooglaj kaj sem hotel povedat
Prvi del ok, tvoje misljenje, Drugi del in trditev da ne zacenjas tem o nacijah, verah.... kdo pa jih softicu ce ne ti??? Se v temi o sranju na wcju si pritegnil zelene. Razen ce si govoril o marsovcih, potem vzamem nazaj.....Citat:
a sem kje rekel, da so muslimani v globalu primitivni in podpovprečni gled ena lego kjer bivajo. sem..IN ŠE ENKRAT LAHKO.
nikoli ne začenjam tem na temo nacie, vere..jebe s emi za te zadeve
kje sem zacel temo o verah, nacijah.
Kaksne skupine in kaj delajo? Te daje preganjavica?Citat:
in spet. motiš me ne, pošiljam te ne, niti te volim, niti te mrzim, za razliko od vaše sekte. mnenje o kosovu pa lahko imam. celo slovenci ga počasi dobivajo..pravega..ker počasi čutijo kaj delajo določene skupine pri nas.
ne, berem časopis, hodim z odprtimi očmi okol in se ne derem merhaba in ne gledam samo noge tujih zena in istočasno svojo drzim na 'nišanu. hodim odprte glave in vidim marsikaj
Dokaj v redu stavek. Ceprav to da so picke nisem nikoli rekel.Citat:
več pa ne bova. kje je resnica in pravica, ne bova midva ugotavljala. mnenja pa imava pač vsak svoja. v nečem sva si pa sigurno enotna..srbi so navadne pičke![]()
a niso pičke? al sam ne upaš rečt? al se ti ne zdi primerno rečt?