Ramadan

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Eazy vec da je v ognju vroce tudi ce pritisne prst v ognj, tebi ocitno ne kapne dokler ne stisnes prst v ogenj.
tole pa ne razumem. verjetno tut preseren ne ve kaj si hotel pvoedat

drzi se raje unega

cega se pametan stidi, time se budala hvala

Ni potrebno pritisniti prist v ogenj da pogruntas da je vroce, ni potrebno biti Srebrenici da ves kaj se je zgodilo v Srebrenici. Enako kot ni potrebno biti v Hiroshimi da pogruntas da atomska bomba ni ravno prijetna zadeva. Stekas? Al je zadeva prevec ...?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kaj konkretno so Americani ali Rusi kupili v BiH? Se ti vsaj priblizno sanja? Dvomim.

p.s.: Google
p.s.2: zakaj je to tvoj problem?
p.s.3: ce poseksa 129, kaj to tebe briga?
p.s.4: ni vsem potreben alko za funkcioniranje mozganov
p.s.5: biznis plan poslji Fructalu ozriroma Nectarju, zagotovo bodo hvalezeni za tvoj intelektulni vrhunec

dej beri še enkrat kaj sem napisal..nisi funkcionalno nepismen..to ze vemo

ti o pismenosti?
hysterical-1.gif

p.s.: koga to predstavljas? ali vedno govoris v prvi osebi mnozine?
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a..ne treba gurnuti prst u govno, da bi saznao da smrdi.

jih je še par. sam jih ne boš razumel.

neki pa je..se noben ne zagovarja in tko vneto opisuje hirosime kot ti srebrenico..mas obcutek, da si bil tam, dozivel vse..ubistvu pa sam googlas in se delas norca iz mrtvih in iz njihovih krvnikov. jadno in bedno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a..ne treba gurnuti prst u govno, da bi saznao da smrdi.

jih je še par. sam jih ne boš razumel.

neki pa je..se noben ne zagovarja in tko vneto opisuje hirosime kot ti srebrenico..mas obcutek, da si bil tam, dozivel vse..ubistvu pa sam googlas in se delas norca iz mrtvih in iz njihovih krvnikov. jadno in bedno.

Pa si le dojel koncept. Sicer je trajalo ampak hebiga, ti pri postevanki si verjetno imel probleme. Glede drugega pa nisi pravo sogovornik ampak vseeeno. Sem iz kraja ,ki je nahebal se huje in prej od Srebrenice. Kraj bo na Mladicevi obtoznici za genocid. Ti se kaj ni jasno? In ti bos moraliziral o mrtvih?
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako je lahko kraj nahebal huje od srebrenice? srebrenica je 57 genocid nad muslimani an balkanu.

opazam, da ti ej cista slovenscina nekaj zacela sepat..a z bratom delita uporabnisko ime?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako je lahko kraj nahebal huje od srebrenice? srebrenica je 57 genocid nad muslimani an balkanu.

opazam, da ti ej cista slovenscina nekaj zacela sepat..a z bratom delita uporabnisko ime?

Napni zadevo med usesi pa bos mogoce pogruntal... Pa ne mislim na nos.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ta tematika mi je vsec.

vsec mi je kako si zagrizen islamist, kako ves vse o islamu. hujsi si od preorak samega. vsec mi je..sevanje tvoje mrznje.

uzivam v temah kjer je plodna debata s tabo.

se vedno mi nisi povedal za polozaje..pa to

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zdej pa bodo vsi mislili, da si se usral in boš še večji Srbin ispadel.
hysterical-1.gif

no ja... mislim da za to poskrbi za draga
crazy1.gif
pussywhipped.press

mistique

Guru
16. jun 2009
14.245
2.049
113
Emona / Carnium
Misliš njegova draga? Ne vem, ne maram opravljat.
Meni je misterij, zakaj demonstrira, kako lahko osebo z očitnimi odkloni v vedenju, provociraš in dosežeš to, da pokaže delček svojega karakterja.
Sicer pa sem se iz te teme že umaknil (verjetno že s prvim komentarjem
hysterical-1.gif
). Vsakič znova pozabim katera tema je to in s kakšnim namenom je ustvarjena.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.245
2.049
113
Emona / Carnium
V življenju se srečujem z ljudmi, s katerimi se enostavno ne da pogovarjat. O različnih temah, na različnih področjih (poslovno, privat,...). Razlogi so različni (pomanjkanje znanja, ideološko / nacionalno / versko prepričanje, nepoznavanje jezika
hysterical-1.gif
). Kaj naredim v tem primeru? Grem naprej. Umik je taktično zelo zanimiv manever. Sploh, če ugotoviš, da je na koncu tunela betonski zid, armiran z neznanjem, ideološko, nacionalno ali versko armaturo.
Mislim pa, da ni potrebe po mojih nasvetih. Po mojem mnenju (lahko, da se motim) si nad situacijo. Večji del časa.