Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
narobe si razumel
itak se kiti s tujim perjem oz..lahko je tuđim kurcem mlatiti po koprivama. kaze kaj ma babo, ki je podedoval od nane...in tko 10-15 kolen nazaj, ko so vse skup odvzeli srbom, ali hrvatom, ki so za vsako ceno želel obdržat kožico
Ti ne razumeš, zemlja je dol od starih staršev, hiša ne,hiša je brand new. Mamo pa še tuki trikrat večjo hišo v elitni soseski.
Ti k pa tuki živiš in tvoji predniki, imaš zemljo, stanovanje,hišo, od starih pa nemorš folirat, kot en,ki pride iz tujine brez vsega in si toliko ustvari..
Pa dej eno pitanje softiču, zakaj si pa hišo tukaj naredil, če si v Avstriji delal?? A te to ne enači, kot z južnjaki, ki delajo tukaj in si delajo hiše dol? Za Avstrijce si ti isto gamad ubistvu čefur, katerega oni sovražijo in kolnejo zakaj dela v njihovi deželi.
zemlja je od starih staršev, kuča je brand new
jaz ti pa povem, da če men daš zemljo, tole iz ioglasa, psotavim brand new kučo v enem letu. jeba je kupit zemljo. in spet..zemlaj v vukojebinah, al pa v slo..je mal razlike. in spet..to je vse dedino, bakino, fotrovo.
in jaz sem vprasal, a to steje in ti pravis, da mojga deda imanje ne steje..ker je domacin. tvoj deda je dol tut domacin
in kaj ima sploh veze kdo ma kolk v tej temi. jaz trdim, d aimam povprečen bosanc manj od povprečnega janeza. da ima gastarbajter v 99% m,nogo manj od pvoprečnega janeza.
in ne mi zdej o dedi i baki.