Radijske postaje v Sloveniji

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.122
6.924
113
O radijskem poslu skoraj nicesar ne vem ampak mislim da se ne zavedajo da je tudi tu zadaj lastnik ki zeli dobicek. In ce ga prej niso delali ga tudi sedaj ne bodo. In potem bodo spet problemi z lastniki

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Če smo iskreni vsi radii v slo dihajo na škrge. Tu po moje ni ravno nekih zaslužkov. Sicer vsi pravijo, da jih nobeden ne posluša, a kamorkoli prideš je City v etru. Pa kolikor vem je še vedno najbolj poslušan radio na SV slovenije.

• Všeč mi je
Reactions: kajote

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.386
381
83
Lokalni petelini so se izpeli,ego ostal. Za nekaj casa nasli novi sesek. Bi rekel da so zastavili svoj vlozek pri NK Maribor.
Pri Cityju edino dobra stvar jutranje prometne informacije na relaciji do Graza.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.447
3.545
113
Če smo iskreni vsi radii v slo dihajo na škrge. Tu po moje ni ravno nekih zaslužkov. Sicer vsi pravijo, da jih nobeden ne posluša, a kamorkoli prideš je City v etru. Pa kolikor vem je še vedno najbolj poslušan radio na SV slovenije.
Če se komu posluša izključno slo glasba je tole top, ni reklam in bednih voditeljev, je pa izključno na internetu.

endvatri odsvetujem poslušanje, ker on je zaveden čapac od dol.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.399
3.715
113
je pa izključno na internetu.
So oddajali preko FM, pa ni bilo oglaševalcev niti poslušalcev.

Dejansko je lastnik preden je ugasnil FM oddajanje ponudil možnost slovenskim glasbenikom, da jim ga da brezplačno v neke vrste upravljanje - da plačujejo oddajanje, ob tem pa lahko tržijo program - Pa ni bilo nobenega odziva.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.019
2.424
113
Zakaj bi to delali glasbeniki, oni so da špilajo. Postaj je dosti preveč, da jih "prehrani" Slovenija.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
radio je res en tak cuden posel.

stranke hocejo le glasbo, ker to radio je.
lastniki hocejo le oglase, ker so to evri.

zdej pa najdi kompromis.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.193
4.059
113
Peti => poješ.

No res nisem bil najboljši pri slovenščini ampak mislim da je prav napisano.

Pa nehaj samo na hrano mislit.

• Haha
Reactions: Samo Svoj

B81

22. jul 2007
36.723
10.341
113
pa je šel edini pluralni radio, politično neopredeljen. Tine je včasih kaj pripomnil, pa ga je dejan ustavil.. ko se spomnim na VAL 202 zjutrj.... pa ti si malo nor, kako pa reporter tam pljuva po desnih, da je že direkt neokusno - aja to je državni radio, če kdo ne ve...pezdetkom sicer to ustreza, jbg.

City pa, vedno ista glasba. Vprašanje kaj bo, Šalca se je zaj.... že s tistim klubom od Toyote, tisto je tudi propadlo. Kolikor razumem, Milana več ne bodo snemali, če nimajo pravic?

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.019
2.424
113
Kolikor razumem, Milana več ne bodo snemali, če nimajo pravic?

Po moje pa bo sedaj Škrat Bolfenk spet prišel v prvi plan - MPP (mali pohotni pezdetek).

• Všeč mi je
Reactions: B81