Račun za kakav, ki ga ni?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125

Ob tej debati še nekaj:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Zanimivo, da ste vsi polni zgodbic, nihce pa ne pojasni kje DEJANSKO se je to zgodilo. Mozno je samo dvoje, da nakladate (ok recimo dvomim) in drugo, da nimate jajc povedati. A je tezko? A boste dobili specialce na dom kjer vas bodo pretepli? Boli me kita kaj ste vi naredili in kaj bi morali narediti, jaz vem kaj bi naredil in kaj delam v tem primeru. Pac vsaj opozori kje se to dogaja.
Samo enkrat sem zapisal kritiko na neko firmo ( in bil takrat še prijavljen na Alter z vsemi podatki).
Malo je manjkalo, da bi imel lahko zaradi tiste objave velike težave, dopis odvetniške firme je vsekakor prišel.
Tako da, "ggg", zavedati se je treba, da je objava konkretnih podatkov za 'majhne' ljudi lahko precej nerodna zadeva.

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Meni se zdi zaračunavanje kakava normalno. Jaz bi plačal in se zahvalil da sem dobil alternativo.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Še en, ki ima očitno probleme z branjem oz. razumevanjem prebranega, to je res že brezveze no...
hysterical-1.gif

Ja, moj problem je bil to, da nisem mogel naročiti kakava kljub temu, da je bil na ceniku
aplauz.gif
Jaz sem prebral tvoj post, ti pa ne vem, če si mojega celega. Naročil si kakav, dobil si kakav. Nikjer ne piše, da mora biti v prašku in nikjer ne piše kolikšna mora biti koncentracija kakava niti katera znamka.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Prav nič od tega ne drži. In če si prebral moj post še ne pomeni, da si ga tudi razumel. Več kot očitno ga nisi.

tony

Guru
23. jul 2007
9.751
1.537
113
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:

Ob tej debati še nekaj:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Zanimivo, da ste vsi polni zgodbic, nihce pa ne pojasni kje DEJANSKO se je to zgodilo. Mozno je samo dvoje, da nakladate (ok recimo dvomim) in drugo, da nimate jajc povedati. A je tezko? A boste dobili specialce na dom kjer vas bodo pretepli? Boli me kita kaj ste vi naredili in kaj bi morali narediti, jaz vem kaj bi naredil in kaj delam v tem primeru. Pac vsaj opozori kje se to dogaja.
Samo enkrat sem zapisal kritiko na neko firmo ( in bil takrat še prijavljen na Alter z vsemi podatki).
Malo je manjkalo, da bi imel lahko zaradi tiste objave velike težave, dopis odvetniške firme je vsekakor prišel.
Tako da, "ggg", zavedati se je treba, da je objava konkretnih podatkov za 'majhne' ljudi lahko precej nerodna zadeva.

Ah, na delu so bili amaterji.
zmaga.gif

Slovenski zakon je namreč tako neumno napisan, da bi imeli vso pravico od upravitelja slovenskega foruma zahtevati izbris "neželjenih" postov...
smile-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
V glavnem finofajn a ne, da naročiš zadevo, ki je na menuju, dejansko je nimajo ampak zaračunajo ti jo pa vseeno, saj je zadeva 3x dražja kot stvar, ki jo dejansko dobiš
smirk-1.gif

V bistvu ti ni zaračunala narobe, ker "kakav" označuje sestavino in ne točno določenega produkta. Imaš praške in tekočine z neko vsebnostjo kakava, med katere spada tudi sladki greh. Če ga je bilo notri le za vzorec, reklamiraš na mestu, ampak tudi npr. benquicka bi lahko bilo premalo dodanega.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
ksz

Ma dej ne serite, moja žena pravi da ne bi niti pod razno plačala teh kakavov ... če je bila natakarica tako "prijazna", da je, kljub temu, da kakava niso imeli, pripravila za otroke mleko sladkim grehom, bi morala računati le mleko, ne pa da se izgovarja da ne ve kaj naj računa ... tisti ki pametujete, da tudi "sladki greh" stane, vedite da v večini kavarn ob naročilu kave s smetano napacajo tega sladkega greha za deset "kakavov" in to zastonj.
wink-1.gif

... še enkrat: v primeru kot je bil "tvoj" bi plačal le mleko ..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če boš babe poslušal, ne boš daleč prišel v življenju.
smile-1.gif

Anyway, v zvezi s temo imam sledeče vprašanje: zadnjič sem v Baumaxu Kranj kupil par stvari. In ko doma gledam račun, je gor tudi postavka "lepilo v sticku" za 2,,89 €. Jasno, lepila v sticku nisem kupil, niti ga v vreči ni bilo. Kaj sedaj?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Dejmo se mal zresnit,dobil je mleko ! Torej dobil je mleko,navadno mleko+sladki greh ! Zdej pa ali imajo uradni cenik ? Morajo ga imet ! Če ni navedenih stvari,mora bit brezplačno ! Če je samo mleko v ceniku,potem zaračuna samo mleko,ker sladki greh pa res močno dvomim,da imajo sploh kje v ceniku !
lp.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Al če bi bila natakarica tako prijazna pa računala samo mleko, lepo bi se človek zahvalil in se kdaj prišel pa se te teme nebi bilo.
Tako je pa računala kakav v upanju da je Matej dober človek in bo spregledal vse skupaj. Jaz osebno bi ji reku svoje a vseeno plačal ker se mi pač nedavno ukvarjat. No ubistvu bi naročil čaj.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.961
606
113
Slastna pregreha

Desertni prelivi živahnih barv in bogatih okusov spremenijo vsako sladico v pravi užitek.

Raznolikost okusov zagotavlja, da boste našli pravi izdelek za še tako izbirčen okus.

Na voljo so okusi:

Čokolada
Kakav
Karamel
Jagoda
Gozdni sadeži
Piškotek

Desertne prelive Sladki greh lahko uporabljamo kot:

- preliv za sladolede, narastke, strnjenke in pudinge,
- nadev in preliv za palačinke
- dekoracija in aromatiziranje sadnih kup, cocktailov, kave s smetano, vroče čokolade ...

in v čem je zdaj problem ??