Psom nagobčnike

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Glej, bolj najbolj nestrpnih do soljudi, kot ste vi lastniki 4 nožnih generatorjev dreka ni... Preden dobite v last zverino, bi morali it vsi redom na psihoteste...

Luštno je bit pameten izza ekrana, ko pa imaš meter pred sabo gmoto, ki se kolje, je pa dosti drugače.

In kje piše, da cucek naslednjič ne bo napadel človeka?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mislim, da poznam vso opremo k je na voljo za pse. pravtako ravnanje s to opremo tud obvladam. tisti k imajo pse vejo, da pač zmeri ne gre tko kot bi si človek zaželel, seveda se pa vsi trudimo, da čimmanj prihaja do tega.

Če si seznanjen z vsem, potem tudi veš, da bi moral biti nevzgojen pes problem lastnika in ne okolice. Seveda včasih ne gre tako, kot smo si zamislili. Samo smo žal po navadi kar sami krivi, da smo tam, kjer smo. In potem ni potrebno še druge vlečti v to. Sicer pa obstaja še celo pri nas ustrezno kvalificiran kader, ki zna pomagati v takih primerih, če je le vodnik tudi pripravljen na prevzgojo.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Ne seri. Jaz sem to lastno ročno reševal. Nobena od psic še ni napadla človeka, pa se njun "konflikt" vleče že par let.

In kolikor vidim tule, ste korajžni samo "občudovalci" živali. Ti hudo prednjačiš. Se tako bojiš psov, mačk?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Bognedaj, da bi se napadalnemu cucku skrivila kaka dlaka, kajne?!
bonk.gif

Je kaj pomagalo, ko so ga tolkli z lato? Ni, še bolj mu je adrenalin poganjalo in še manj je čutil. Že nekajkrat sem napisal, kako se da psa narazen. Tako, da enega ustreliš, zagotovo ne. Kdor je sposoben kar tako hladno streljati na živali, je sposoben ustreliti tudi sosedovega mulca, ki ti nadleguje otroka.

Se pravi da so po tvoji logiki vsi lovci sposobni utreliti otroka?
bonk.gif

Rad bi te vidu frajerja, kako boš roko v gobce tlačil, ja...
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Ne seri. Jaz sem to lastno ročno reševal. Nobena od psic še ni napadla človeka, pa se njun "konflikt" vleče že par let.

In kolikor vidim tule, ste korajžni samo "občudovalci" živali. Ti hudo prednjačiš. Se tako bojiš psov, mačk?

Problem si tuki ti in pa lastnik tadruge psice...ja pesda če se konflik vleče že par let, pa da ga do zdej nise znal rešit
bonk.gif
ne vemo no...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem nestrpen do ljudi? Zato, ker sem proti nepremišljenemu pobijanju? Se strinjam, da so mnogi lastniki psov do njih preveč zaščitniški, ker jih smatrajo za svoje otroke. Vseeno pa boljše, da so zaščitniški, ker pobijanja in mučenja psov je po svetu že tako preveč.

Če ti je edina možna reakcija, ko imaš pred sabo gmoto, ki se kolje, steljanje, nisi primeren za med ljudi. Potem je gotovo, da boš tako reagiral tudi v kakšni drugačni situaciji.

Ta cucek bo v rokah te lastnice čisto lahko napadel človeka. V pravih rokah pa na to ne bo niti pomislil. To ti lahko pokaže ogromno primerov "agresivnih, nevarnih" psov, ki so bili rehabilitirani. Medtem, ko pa mi zate nihče ne garantira, da ne boš potegnil ven pištole, takoj ko se boš počutil malo stisnjenega ob zid.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mislim, da poznam vso opremo k je na voljo za pse. pravtako ravnanje s to opremo tud obvladam. tisti k imajo pse vejo, da pač zmeri ne gre tko kot bi si človek zaželel, seveda se pa vsi trudimo, da čimmanj prihaja do tega.

Če si seznanjen z vsem, potem tudi veš, da bi moral biti nevzgojen pes problem lastnika in ne okolice. Seveda včasih ne gre tako, kot smo si zamislili. Samo smo žal po navadi kar sami krivi, da smo tam, kjer smo. In potem ni potrebno še druge vlečti v to. Sicer pa obstaja še celo pri nas ustrezno kvalificiran kader, ki zna pomagati v takih primerih, če je le vodnik tudi pripravljen na prevzgojo.

eh, a maš ti sploh psa?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
bonk.gif

Je kaj pomagalo, ko so ga tolkli z lato? Ni, še bolj mu je adrenalin poganjalo in še manj je čutil. Že nekajkrat sem napisal, kako se da psa narazen. Tako, da enega ustreliš, zagotovo ne. Kdor je sposoben kar tako hladno streljati na živali, je sposoben ustreliti tudi sosedovega mulca, ki ti nadleguje otroka.

Se pravi da so po tvoji logiki vsi lovci sposobni utreliti otroka?
bonk.gif

Rad bi te vidu frajerja, kako boš roko v gobce tlačil, ja...
hysterical-1.gif

Lovci, ki druge rešitve, kot je pobijanje, ne poznajo, gotovo. Saj jih ni malo, sploh ko ga imajo malo pod kapo. Je na svetu že tako preveč takšnih in drugačnih psihopatov, ki svoje probleme izživljajo na takšne in drugačne načine. O tem, da je lovec pobil svojo družino, smo pa že brali, ane?
grims-1.gif
(čeprav je to na tem mestu brezpredmetno, ampak če že stereotipizirate)

Sam ne bi šel roke rinit v gobec. Za to so se drugi zavzemali.
smile-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Zakaj? A moraš štalo delat s svojim psom, da se lahko reče, da "imaš psa"?
Zaradi takih, ki razmišljajo na tak ali podoben način, dobimo po ***** še vsi tisti, ki se trudimo odgovorno obnašat. In ne enkrat, dobimo dvakrat. Prvič od tistih, ki so besni na vse pasjeljubce in se tudi sami ne znajo najbolje obnašati (zgražanja, zastrupitve ipd) in drugič še od obsedenih pasjeljubcev, ki poskrbijo, da se na sprehodih lahko ukvarjamo tudi z njihovimi ljubljenčki. Če jim pa predlagaš, da psa privežejo, se pa take začnejo, da je joj. Ampak, saj je fino, da imamo eni privezane pse, da pol lahko taki, ki imajo odvezane in jih itak ne ubogajo na odpoklic, lahko le-te sploh še k sebi zvlečejo.
grin1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Večna tema.
.... ampak zmaga pa tisti komentar, ko je nekdo napisal o neki odškodnini o izgubi napadalnega psa v smislu duševnih bolečin.
stupid-1.gif

Z temi cucki je večni problem....oz. ne z cucki ampak z njihovimi lastniki. Se sprehajajo po ulicah in razkazujejo, psi ki so pa na dvoriščih, bi jim mogli pa ploskati, al kaj? !? Neki "strokovnjaki" zmeraj filozofirajo kako bi nekdo nekaj moral narediti in kaj je narobe naredil. In dokler bo lahko vsak [cenzura] imel psa, bo tako , kot je. In kdo bi hotel imeti psa težjega kot dve kg, naj uvedejo neka dovoljenja, ki bi jih dobili na osnovi....koleščkov v lastnikovi glavi, neko izobraževanje, kjer bi jim pokazal kaj je pes hudega zmožen narediti, prostor kjer se lahko giblje, izven strnjenih naselij..... itd.
Ok zdej me boste lastniki popljuval, ker vaši psi so eni redkih, ki nobenmu nič nočejo in so tako pametni, da znajo tud nemško pisat
d055.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
če bi država enako reagirala na lastnike neprivezanih psov, kot na tiste osebe, ki se sprehajajo z vidnim orožjem po mestu na ntak način, da vznemirjajo javnost , bi problem bil hitro rešen. ( zanimivo, da se noben ne sprehaja po ulicah z avtomatom v roki npr ).
dokler pa bo zakonodaja taka, da mora pes najprej nekoga ugrizniti in se šele potem ukrepa pa bo tako kot je.
vse več je nevestnih lastnikov, sfrustrirancev in zakompleksancev, ki si s psom zdravijo svoje psihične težave

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz sem to napisal. Se ne strinjaš? Bi v konkretnem primeru lahko en kar prišel mimo in ustrelil dogo? Bi moj qrac. Lepo bi povrnil vso škodo, ki bi jo povzročil, ker sem že nekajkrat rekel, da se pasje fajte da preprečit na normalen način in da se da "problematične" (čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev) pse rehabilitirati. Nemore pa en kar prit in ti počit psa, lepo vas prosim, potem bi jih lahko streljali že zato, ker lajajo čez ograjo in kažejo zobe.
bonk.gif

Z drugim se pa bolj kot ne strinjam.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

vse več je nevestnih lastnikov, sfrustrirancev in zakompleksancev, ki si s psom zdravijo svoje psihične težave

Tako je. In mislim, da je lastnica teh dveh dog vzorčni primer.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

Tako je. In mislim, da je lastnica teh dveh dog vzorčni primer.

467716-post_slo.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz sem to napisal. Se ne strinjaš? Bi v konkretnem primeru lahko en kar prišel mimo in ustrelil dogo? Bi moj qrac. Lepo bi povrnil vso škodo, ki bi jo povzročil, ker sem že nekajkrat rekel, da se pasje fajte da preprečit na normalen način in da se da "problematične" (čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev) pse rehabilitirati. Nemore pa en kar prit in ti počit psa, lepo vas prosim, potem bi jih lahko streljali že zato, ker lajajo čez ograjo in kažejo zobe.
bonk.gif

Ne hodi iz skrajnosti v skrajnost. Pasje fajte ne bi bilo treba reševati če bi bili preprečeni (onemogočeni). In potem ne bi mogel (smel) tudi kot praviš streljati po psih. Pa ne mislim zdaj samo o pasjih fajtih, ampak tudi o raznih ugrizih ljudi. Vznemirjanje ...itd.
Zakaj se nekdo mora umikati nekemu Id_iotu z neko zverino s pločnika??? Če se srečata dva človeka gresta mimo .... če je pa zravn pes, se pa ne bo umaknu latnik psa in pes ... ampak naključni mimoidoči. In to dva metra okol. Na cesto. Hebi ga. Sem bil zraven, ko je pes kr ugrznu mimoidočega. Sicer ne hudo, ampak je. Lastnik pa "jojj, kaj mu je pa bilo...nikol ni še tega naredu. Si ga verjetno s čim iznerviral..." itd.
A lastnik prinašalca pa ne more imet duševnih bolečin, pa nima škode.....
Citat:
......da se da "problematične"(čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev)
a potem je problematičen samo tisti, ki ubije???
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
bonk.gif

Aja?
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

eh, a maš ti sploh psa?

mogoče dve dogo argentino?
confused-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Trije v celi temi majo psa. Ostali pa taki modreci, da joj.
hysterical-1.gif
Se vid, da nimate pojma, tko k nesposobna baba iz prispevka.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
bonk.gif

Ne hodi iz skrajnosti v skrajnost. Pasje fajte ne bi bilo treba reševati če bi bili preprečeni (onemogočeni). In potem ne bi mogel (smel) tudi kot praviš streljati po psih. Pa ne mislim zdaj samo o pasjih fajtih, ampak tudi o raznih ugrizih ljudi. Vznemirjanje ...itd.
Zakaj se nekdo mora umikati nekemu Id_iotu z neko zverino s pločnika??? Če se srečata dva človeka gresta mimo .... če je pa zravn pes, se pa ne bo umaknu latnik psa in pes ... ampak naključni mimoidoči. In to dva metra okol. Na cesto. Hebi ga. Sem bil zraven, ko je pes kr ugrznu mimoidočega. Sicer ne hudo, ampak je. Lastnik pa "jojj, kaj mu je pa bilo...nikol ni še tega naredu. Si ga verjetno s čim iznerviral..." itd.
A lastnik prinašalca pa ne more imet duševnih bolečin, pa nima škode.....
Citat:
......da se da "problematične"(čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev)
a potem je problematičen samo tisti, ki ubije???
bonk.gif

Jaz se strinjam s tabo, ti nimam kaj oporekati. Beri še moje ostale poste. Zmotila me je le patriotova ideja, da bi žival kar ustrelil.

stieber,
jap. Kdor ima v glavi željo po ubijanju, jo bo na nek način izvajal, ni važno, če so v igri ljudje ali živali. Navadno se spravi na živali, ker je prevelik pussy in ker je za uboj človeka zagrožena višja kazen. Tega v normalnih ljudeh ni.