Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz sem to napisal. Se ne strinjaš? Bi v konkretnem primeru lahko en kar prišel mimo in ustrelil dogo? Bi moj qrac. Lepo bi povrnil vso škodo, ki bi jo povzročil, ker sem že nekajkrat rekel, da se pasje fajte da preprečit na normalen način in da se da "problematične" (čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev) pse rehabilitirati. Nemore pa en kar prit in ti počit psa, lepo vas prosim, potem bi jih lahko streljali že zato, ker lajajo čez ograjo in kažejo zobe.
Z drugim se pa bolj kot ne strinjam.
Ne hodi iz skrajnosti v skrajnost. Pasje fajte ne bi bilo treba reševati če bi bili preprečeni (onemogočeni). In potem ne bi mogel (smel) tudi kot praviš streljati po psih. Pa ne mislim zdaj samo o pasjih fajtih, ampak tudi o raznih ugrizih ljudi. Vznemirjanje ...itd.
Zakaj se nekdo mora umikati nekemu Id_iotu z neko zverino s pločnika??? Če se srečata dva človeka gresta mimo .... če je pa zravn pes, se pa ne bo umaknu latnik psa in pes ... ampak naključni mimoidoči. In to dva metra okol. Na cesto. Hebi ga. Sem bil zraven, ko je pes kr ugrznu mimoidočega. Sicer ne hudo, ampak je. Lastnik pa "jojj, kaj mu je pa bilo...nikol ni še tega naredu. Si ga verjetno s čim iznerviral..." itd.
A lastnik prinašalca pa ne more imet duševnih bolečin, pa nima škode.....
Citat:
......da se da "problematične"(čeprav dotična doga to ni, sicer bi bil zlatko zdaj mrtev)
a potem je problematičen samo tisti, ki ubije???