Prvič po kondome

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
masculan so eni izmed boljših, je pa res da sem jih videl do zdaj samo v lekarnah.....drgač pa maš tudi v tušu in podobnih trgovinah tudi pred blagajno po navadi obešene škatlice, da ne rabiš vsem na glas dat vedet da boš sexal, čeprav je v takem primeru po navadi bolj nerodno tistim ki samo gledajo ker pač oni ne rabijo kondomov, ker pač jih nimajo kje porabit.....pa veliko užitkov ;-)

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
hahahah umiram od smeha....lej dj ti svoji reč naj gre raje po tabletke pa pol ne rabš kondoma...sam kakšn mesc morta še počakat...pol bo pa itk tko tečna pa smotana d ne boš hotu sexat z njo, ker tablete zmešajo hormone d ji nej nč jasnu, teb pa še manj
smile-1.gif

drgač pa je šel pred 10 leti moj brat nabavlat v lekarno pa grem za njim k sm ga dlih pelu v lekarno..in potlej potih reče d bi rad kondome, pa je ena stara farmacevtka bolj švoh slišala in ga je še 3x vprašala kaj bi rad..se je kr vrsta naredla pa vsi smo šli v smeh, k ga je vprašala po velikosti...uglavnm pejt na petrol vzem k tavelk đek pakl 12 kondomov naslednji dan pejt pa isti cajt še po en paklc...če ne boš sexal s svojo boš sigurn s prodajalko na petrolu
smile-1.gif

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
K sem sel prvič po kondome v sexshop in vehementno zahteval in dobil xxL in valjda so bili preveliki
smile-1.gif

In pol mi tista punca čez nekaj časa pove da ima eno prjatlco ki dela v sex shopu in ji je povedala, da je en mačo pršu v sexshop po xxl in da ima zihr full velkga ker teh kondomov nihče ne kupuje drgač,....haha sem se smejal.....

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kakšna znanost... v vsaki trgovini imaš kondome, -pojdi kupit špecerijo, pa vrži noter je en zavojček teh.

ma če zavije do prvega mesarja pa kupi nekaj metrov črev za klobase pa bo že to dovolj... velikost si pa poljubno izdela. Vse naravno, brez kemije, pa še najceneje bo.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
K sem sel prvič po kondome v sexshop in vehementno zahteval in dobil xxL in valjda so bili preveliki
smile-1.gif

In pol mi tista punca čez nekaj časa pove da ima eno prjatlco ki dela v sex shopu in ji je povedala, da je en mačo pršu v sexshop po xxl in da ima zihr full velkga ker teh kondomov nihče ne kupuje drgač,....haha sem se smejal.....

A nisi izkoristil informacije?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
192
63
Če eni ne rabijo kondomov, še ne pomeni, da jih nimajo kje porabit. Eni pač brez, ker je ženska na tabletah.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

Pride tip v lekarno in zahteva kondome.
Lekarnar: "A bo akcija?"
Tip: "Ja, danes bom pri njej prespal."
Lekarnar: "Bo ena škatla dovolj?"
Tip: "Sestro ima res hudo, če bo prilika... res mi dajte še eno škatlo."
Lekarnar: " Si prepričan, da bosta dve OK?"
Tip: "Kaj pa vem? Njena mama je prava MILF, človek nikoli ve, dajte mi še eno škatlo, potem pa grem."

Pride k punci domov, se usedejo za mizo in pred večerjo zmolijo. Tip kar ne neha in neha molit.
Punca: "Nisem vedela, da si tako pobožen."
Tip: "Jaz pa nisem vedel, da tvoj fotr v lekarni dela."

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kakšna znanost... v vsaki trgovini imaš kondome, -pojdi kupit špecerijo, pa vrži noter je en zavojček teh.

Se strinjam. Na blagajni pa še starejši farbajo, ne samo mularija.

BTW, se kdo spomni starih časov, ko so bili kondomi (taki s smukcem ali čem), pakirani po trije skupaj, v mali sivi škatlici?
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mater ste prasci da ga zafrkavate, človek je prišel po resen nasvet... skratka pošlji deklico k ginekologu in naj ji predpiše tabletke, jebeš ti kondome, sploh pa prvič ga na tvojem mestu res nebi piknil z gumo
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
jebeštrga, slednji nimajo opcije....
smile-1.gif
sicer pa verjamem da so tudi slednji razdeljeni v skupine torej na tiste ki zgolj dajejo in na tiste ki dajo... sicer pa imamo zagotovo tukaj gori na forumu kakšnega, bi bilo lepo da pojasni. Konec koncev to ni nič takšnega!