Provida med zasledovanjem ubila 16 letno deklico

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
Kdo pa pravi, da so policaji slabi ljudje? So enako kot mi, krvavi pod kožo.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
na to nisem nč pozabu, men grejo praviloma na kozlanje. še bol mi pa grejo zgodbe tipa 24kur, k se dost pomembne stvari enostavno spusti da je stvar bolj naščepurjena prot komu. v tem primeru so na križ prbil polcaja,ko da je sam on kriv za smrt ubogega nedolžnega deteca. v resnic pa gre koma pijana smrkla flegma izven prehoda čez cesto

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
na to nisem nč pozabu, men grejo praviloma na kozlanje. še bol mi pa grejo zgodbe tipa 24kur, k se dost pomembne stvari enostavno spusti da je stvar bolj naščepurjena prot komu. v tem primeru so na križ prbil polcaja,ko da je sam on kriv za smrt ubogega nedolžnega deteca. v resnic pa gre koma pijana smrkla flegma izven prehoda čez cesto
Ko si koma pijan ne greš sam čez cesto, temveč te kvečjemu nesejo, tko da ne pretiravaj z dekletovo alkoholiziranostjo ki ni niti najmanj vplivala na potek nesreče.
Kriv je bil policaj, to je ugotovilo sodišče, in tudi njegovi kolegi, pa sam je priznal, šef policije se je opravičil in povedal, da je policaj ravnal napak in v nasprotju z navodili ki jih je imel. Samo ti bi sedaj bi krivdo rad naprtil dekletu.
Ja, dekle bi bila kriva če bi on pelal 50km/h, ( ne pa 3x toliko) ampak v takšnem primeru najbrž do nesreče nebi prišlo.

Bolj gredo na kozlanje taki kot ti, ki hočeš na vsak način oprati policaja krivde in jo naprtiti nesrečnemu dekletu,
24ur je res poročala netočno, ampak kvečjemu policaju v prid, saj poroča (kot opravičilo), da je policaj lovil megana, ki naj bi vozil še hitreje od njega.... kar se je izkazalo za laž.
Resnica je, da se je policaj pognal v lov na voznika, ki je vozil popolnoma po predpisih.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jest to trdim, po svojih izkušnjah z njimi.
Še nikoli me niso ustavili, da bi mi kaj pomagali, vedno so me hotli spravit ob denar ali izpit, kar jim ne morem štet v dobro, temveč so me hoteli oškodovat za €€€€. Včasih so se poslužili tud goljufuj, samo da bi me spravili ob €€€€.

Z drugimi ljudmi imam boljše izkušnje. Pa tudi če bi me klošar oropal, bi vsaj vedel da revež nima za litrco in rabi keš, policaji pa ropajo iz zlobe in tudi za prekrške, ki ne vplivajo na prometno varnost.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
hysterical-1.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jest to trdim, po svojih izkušnjah z njimi.
Še nikoli me niso ustavili, da bi mi kaj pomagali, vedno so me hotli spravit ob denar ali izpit, kar jim ne morem štet v dobro, temveč so me hoteli oškodovat za €€€€. Včasih so se poslužili tud goljufuj, samo da bi me spravili ob €€€€.

Z drugimi ljudmi imam boljše izkušnje. Pa tudi če bi me klošar oropal, bi vsaj vedel da revež nima za litrco in rabi keš, policaji pa ropajo iz zlobe in tudi za prekrške, ki ne vplivajo na prometno varnost.

Mogoče si ti to čutil, kot da ti niso hoteli dobro. Ampak ostalim na cesti so pa s tem, da te spravijo ob denar ali pa ob izpit hoteli dobro. Nekdo, ki krši predpise, normalno da se pred policaji počuti ogroženega. In popolnoma prav je, da policajo spravljajo ob denar ali ob izpit take, ki vozijo čez rdečo luč, pod vplivom alkohola, kar si ti že priznal tudi na forumu.

Citat:
Uporabnik synthman pravi:
... policaji pa ropajo iz zlobe ...
hysterical-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ti si en butl kot je že marskdo tle ugotovu. polcaj je bil bumbar, ker je šel na lov za domnevno ukradenim meganom brez luči in sirene ampak je povedu zakaj je to nardu. s tega stališča do neke mere je še razumljivo, ker bi ga še megan lahko začel tišat. to vseen ne opravič da je nagazu malo, ampak da se ob tem ne pove, da je bla mala povsem nabrglana in da je šla flegma čez cesto izven prehoda je pa tut kretensko, ampak od 24kur čist pričakovano zameglevanje dejstev. polcaj je kriv ampak smrkla nti slučajno ni sam boga punca, k je šla po vseh predpisih čez cesto, kar najbrž mislš ti in teb podobni bumbarji